ilk mesajım o mu düzgün bak bi. o üst perdeden konuşunca ben sonradan onu yazdım. |
Kız arkadaşım instagramdan kaslı erkek fotosu beğenmiş diye ayrıldım. Çevresi tepki gösteriyor. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşine git
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani diyosun ki o beni sinirlendirdi. eyvallah sizi baş başa bırakıyorum ama benim gördüğüm sizin ikiniz de öfkelisiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim bir şeye öfkem yok, eleman daha ilk cümleden ilişkini bu sebepten bitirmen komik olmuş yazmış, beni tanımadan rollenme bilmem ne demiş. Hayırdır derler adama
ben çok rahatım. düzgünce arkadaş konu açmış giriyim bir şeyler yazayım dedim. iyimser perspektiften yaklaştım çünkü 7 aylık ilişkisi yani bu şekilde bitirmesini pek doğru bulmadım. adam bana diyor ki son bono norodon tonoyorson? son govotson. böyle diyince ben de ona ağzının payını verdim
-
İlişkinde sınırları kendin belirlersin. Başkası yaptı sorun olmadı, hep yaptım kimse laf etmedi, böyle bir nedenden ayrılmak olur mu gibi yorumlar çok saçma. Senin ilişkin, senin kararın. Eğer kız arkadaşının başka erkeklerin fotoğrafına bakmasına, beğenmesine karşıysan eğer doğru yapmışsın.
Fakat bu senin doğrun, başkasını kendi doğruların için suçlayamazsın. Ben mesela, daha bu sabah kız arkadaşıma David Beckham'ın Boss için çektiği fotoğrafı gönderdim. Benim bu konularda kendime de kız arkadaşıma da güvenim tam. Fotoğrafı beğenmesi ise beni hiç rahatsız etmiyor. Fotoğrafı da attım aşağıya, siz de beğenin.
-
Vay arkadasş ya. Muhabbete bak.
Adamlar kız arkadasına david bechkam fotosu atıyo sorun yok dıyo. Otekı kaslı erkeklerı begenebılır diyor
Ulan ne iş be
Bu medenıyetse en kral yobaz benım aga
Bu devırde yobaz olmak bıle davıd bilmem me fotosunu gondermekten ıyıdır net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi arkadaş var her buluştuğumuzda el sıkışıp napıyosun nasıl gidiyo muhabetinden sonra hiç vakit kaybetmeden benle selfi çekiyo sonra birine bişeyler yazıyo. Bigün sordum, bu ne olm foto ne alaka dedim. Kızarkadaşına atıyomuş. Karı kızlı ortamda olmadığına dair kanıt olarak. Çocuğu tanıyorum zaten öyle kız düşkünü bi tip de değil ama sevgilisine bunu kanıtlamak zorunda kalıyo. Otururken yarım saatte bir kız telefon ediyo. Nerdesin, kaçta döncen, kim var yanında, ben tanıyomıyum, çıkışta gel beni al vs.. Yazık yani bilmiyorum.. konuyu okuyunca o geldi aklıma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok önemli bi sorun değil gibi sanki
bu sosyal medya programları nasıl bir algoritma kullanıyorsa artık, neye eğilim gösterilirse yaptığınız ve yapacağınız gezinti de ona meylediyor. aynı durum youtube'da da söz konusu mesela. bir de şu beğenme olayı var ya. facebook mu yoksa instagram mı ya da reel videoları da olabilir emin değilim. beğen butonunun konduğu yer de tuzak gibi adeta. sayfa geçişlerinde farkında olmaksızın beğenme yapılması da mümkün. velhasıl siz temiz bir surf de yapıyor olsanız, arkadaş çevrenizden gelen iletilere tıklayıp, bakmak suretiyle istikametinizde kaymalar olacağı kesin. kız yapmadım diyorsa, yapmamıştır inanmak lazım. eli sürçmüş olabilir. telefonu eline geçiren biri onun yerine de beğenmiş olabilir. bu olaydan bir dizi film konusu çıkar bence. brezilya dizileri gibi
-
kardeş en iyisini yapmışsın. gevşekliğin lüzumu yok. başka bir erkeğin fotoğrafını beğenmek bile ucundan kıyısından aldatma sayılır. ben de gelemem böyle şeylere. tepki gösteren olursa da olsun bırak. biz mağaramızda mutluyuz.
-
adam yukarda okuduğu bölümü haklılık argümanı olarak kullanmış lan
-
diş hekimliği okuyomuş abi, hiç bulaşma adam aşırı zeki. ben çekiliyorum konudan seviyem yetmez ki diş hekimliği okuyana
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X