Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Yakınlaşmak İstemiyor !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
34.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrılırsam üzülürüm diyosan.o ayrılana kadar birlikte ol bu sure zarfında da o yokmus gıbı baska kızlarlada takıl yani kısıtlama kendını hayat sana hayat olsun
  • Açılmıcak konserve kapağı yoktur onu açamıyan bilek vardır
  • Onun tribini mi çekeceksin.Ayrıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 aydır bunla mı uğraştın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Açılmıcak konserve kapağı yoktur onu açamıyan bilek vardır

Heyt beee 6
  • En geç 1 ay sonra ayrılacak.
  • Sevgiline laf söylemek istemem de şöyle aciz dar beyinli kezbanlara prim vererek kendini acınası bir hale sokuyorsun.

Dünyanın hiçbir yerinde prim yapmayacak bu davranışlarına karşılık sülük gibi hala burada konu açıyorsun, günü geldiğinde kıçına tekmeyi yersin ağlayıp kalırsın sonra.

Kazanan kezban olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Sevgiline laf söylemek istemem de şöyle aciz dar beyinli kezbanlara prim vererek kendini acınası bir hale sokuyorsun.

Dünyanın hiçbir yerinde prim yapmayacak bu davranışlarına karşılık sülük gibi hala burada konu açıyorsun, günü geldiğinde kıçına tekmeyi yersin ağlayıp kalırsın sonra.

Kazanan kezban olur.

Hocam ayrılmak dışında ne yapmalıyım tavsiyelerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Sevgiline laf söylemek istemem de şöyle aciz dar beyinli kezbanlara prim vererek kendini acınası bir hale sokuyorsun.

Kazanan kezban olur.

Saçmalamışsın resmen birader. Kız ilişkiye girmek istemiyor diye dar görüşlü kezban mı oldu? Bi garipsiniz vallahi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

Valla şuan tutar mı bilmiyorum da. sevgiline yaklaşırken öncelikle özel olduğunu hissettirmen lazım. Romantik sözcükler vs vs. Genelde senden neden hoşlandım,sevdim böyle böyle. hep iyi yönlerinden bahset. ciddi tavır al. güzelsin başta çok hoşuma gitti ama önemli olan karakterin tavırların vs vs ordan yardır. Geç kalmışsın ama en iyi taktik öpüşmek,yakınlaşmak,cinsel şeyleri önemsemediğini şuan senin için en önemli şeyin onun yanında olmak olduğunu falan filan söyle derdim en başında,ters tepebilir diye düşünme kızlar kendini bırakıyor o anlarda genelde . romantik anlarda daha fazla tahrik olup kendilerinde aşırı bir istekli oluyorlar . Eğer biraz odun değilsen bol bol konuşup önce sana,söylediklerine tav olmasını sağlaman lazım. Kızlar genelde ilişkinin iplerinin kendi elinde olma isteğiyle yanıp tutuşur gibi gözükür ama kontrolü aslında erkeğin sağlamasını isterler. Öyle garip yaratıklar. Eğer aşırı odun değilsen üstesinden rahatlıkla gelebilirsin.

Romantik sözcüklerle olacağını sanmıyorum ama denerim hocam

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

kizlar opusmeyi biz erkeklere gore cok daha fazla sever hocam sadece opusmekle orgazm olanlar olabiliyo, ama olay su ki seni istemesi ve cekici bulmasi lazim, bi kiz seni opmuyosa kesinlikle cekici bulmuyodur, siz sevgili degil arkadassiniz vakit kaybetme kardesim, baskasini bul.

Ya anlamadığım nokta 2 ay öncesine kadar normaldi her şey. Bu aralar ailesini bahane ediyor dine çekiyor olayı.

quote:

Orijinalden alıntı: Elle Sid Pierre

Aynısını 4 yıl önce yaşadım.Aynılarını söyledi.Tıpa tıp benzeri.Ve 2 ay sonra benden ayrıldı.
    Emin ol yakında bırakacak seni.Bence ayrıl derim.İnsan güveniyorsa seviyorsa öper koklar.Kaçmaz.

Doğrudur hocam da şu an ayrılamam Kendisine söylüyorum ayrılmak istediğin zaman dolandırmadan söyleyebilirsin bana diye. Ayrılmak istese ayrılırdı herhalde.

quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

soğuk davranıyorsa bırak gitsin. naz yapıyorsa üzerine git. onu evlenmeyle kandır

Evlilik olayını baya ön plana çıkarıyorum da kanmıyor namussuz

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Açılmıcak konserve kapağı yoktur onu açamıyan bilek vardır

Nasıl açmam gerekiyor hocam yardım et biraz

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

8 aydır bunla mı uğraştın

8 aydır böyle gitmiyor son 2 ayda uzaklaştı biraz

• Sen cinsel yaşam hissiyatını vermişsin kıza. Kız yakınlaşsa senle kim bilir daha neler yapıcan. Tabi yakınlaşmaz. Sen biraz uzaklaş, uzaklaş dediğim + durumdan nötr'e düş. Birlikte zamanla + duruma doğru yol alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.