Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.Yaradana Şükür.(NİŞANLANDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Yaş kaç bu arada?

Nüfus cüzdanında 88 liyim normal 87 liyim.
  • bu akşam ıslatalım bunu bende çorludayım.
  • okurken ben heyecanlandım valla...

bakalım bizim ilk tanışma nasıl olacak? inşallah iyi geçer...

sana da mutluluklar kardeş...
  • Korkuteli dondurması kadar güzel bir dondurma mı var yahu Sorsaydınız özelliğini söylerlerdi: keçi sütünden yapılır o dondurma. keçi sütünün özelliğinden ötürüde hafif bi yanık kokusu vardır. Keçi sütü çok çabuk dibi tutuğu içindir bu. Kısacası onun yanık tadıdır meşhur olan
  • vallaha super 88 dogumlu iyi cesaret bilader tebrik ederim hayırlısı olsun
    bekarlık sultanlıktır A.Ş. ye ortaklığım suruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

Korkuteli dondurması kadar güzel bir dondurma mı var yahu Sorsaydınız özelliğini söylerlerdi: keçi sütünden yapılır o dondurma. keçi sütünün özelliğinden ötürüde hafif bi yanık kokusu vardır. Keçi sütü çok çabuk dibi tutuğu içindir bu. Kısacası onun yanık tadıdır meşhur olan

kesinlikle katılıyorum ayrıca Korkutelinde dondurma Antalyaya göre daha ucuz :D

İlk önce sana şunu sorucam Korkutelinde Dordurmayı nerede yedin

2nci olarak elmalılara Çok dıkkat et benden demesi :D

• quote:

Korkuteli dondurması kadar güzel bir dondurma mı var yahu Sorsaydınız özelliğini söylerlerdi: keçi sütünden yapılır o dondurma. keçi sütünün özelliğinden ötürüde hafif bi yanık kokusu vardır. Keçi sütü çok çabuk dibi tutuğu içindir bu. Kısacası onun yanık tadıdır meşhur olan

evet kız evinde öğrendik bunu

• cok cok erken degil mi evlilik vs icin ....

quote:

Orjinalden alıntı: fenerliz

quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Yaş kaç bu arada?

Nüfus cüzdanında 88 liyim normal 87 liyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

quote:

kesinlikle katılıyorum ayrıca Korkutelinde dondurma Antalyaya göre daha ucuz :D

İlk önce sana şunu sorucam Korkutelinde Dordurmayı nerede yedin

2nci olarak elmalılara Çok dıkkat et benden demesi :D

Nur pastanesinin karşısında bir yer tepemizde ağaç vardı:d

• bır cırpıta okudum okurken bende senınle heyecanlandım valla, bız amca kızını verırken basıma gelmıstı tabı ben tek erkek olarak amca cocuklarının her ıse kosturmustum baya streslı ve bır o kadar onlar kadarda ben de heyecanlandım cünkü sız azmısınız bızde bızım 3 katı onlara kapattık vs baya yorucu olmustu.
  • ben yapamazdım herhalde. hiç bir şeye heyecanlanmam ama bu garip geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birvar.Biryok

bır cırpıta okudum okurken bende senınle heyecanlandım valla, bız amca kızını verırken basıma gelmıstı tabı ben tek erkek olarak amca cocuklarının her ıse kosturmustum baya streslı ve bır o kadar onlar kadarda ben de heyecanlandım cünkü sız azmısınız bızde bızım 3 katı onlara kapattık vs baya yorucu olmustu.

valla sorma varya onlar da o kadar hazırlık yapmışlar ki inan artık baklava ve diğer yemeği yiyemedim.Allah razı olsun hepsinden
  • usta naptın sen ya niye evleniyon bu kadar erken neyse yinede mutluluklar size
  • quote:

Orjinalden alıntı: brky

ben yapamazdım herhalde. hiç bir şeye heyecanlanmam ama bu garip geliyor.

Başına gelince öyle bir yaparsın ki...bende öyle diyordum kendime yapamam edemem diye arabadan inince kaçasım geldi ama mecbur artık gelmiştik
  • Allah tamamına erdirsin inş.Bi an kendimi senin yerine koydum.Kız istemeye gitsem kapıdan girerken ayağım takılır düşerimAdamlar çay verir şeker almayı unutur şekersiz içmeye çalışırım çayıAşırı terlerim zaten.Harbiden de stresli iş bi 10 sene daha yanaşmam bu işlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

usta naptın sen ya niye evleniyon bu kadar erken neyse yinede mutluluklar size

İşim gücüm iyi eşyalarım tamam bekleyip ne yapacam ki.zaten hemen evlenmem 1.5 yıl sürer bu iş
  • güzel yazmışsın okurken ben heycanlandım neyse geçmiş ve hayırlı olsun
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: elk_35

Allah tamamına erdirsin inş.Bi an kendimi senin yerine koydum.Kız istemeye gitsem kapıdan girerken ayağım takılır düşerimAdamlar çay verir şeker almayı unutur şekersiz içmeye çalışırım çayıAşırı terlerim zaten.Harbiden de stresli iş bi 10 sene daha yanaşmam bu işlere

Yok yok vallahi billahi bak git herşey halinde ve yerinde olacak ben belki sende beterim bu konuda ama inan oraya gidince işler değişiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Siz aşın artık böyle şeyleri. Yeni nesilde böyle olacaksa ohooo...
    Ne çikolatası, ne çiçeği Allahım....

Biraz değişin kardeşim. Yeni nesil değişsin bari de öteki nesillerde kalmasın böyle şeyler. El öpmek vs. elini uzatırsa öp ama uzatmazsa ne öpüyorsun. Padişah mı o eteğinden öpermiş gibi ?

Batılılaşmak her zamna yanlış anlaşıldı ve uygulandı ama doğru anlaşılanları yapın bari. Ne klişe hayatlar yaw.

Atatürk der ki biz batının kültürünü değil medeniyetini aldık.Ben burda medeniyete aykırı bi şey göremedim buda bizim Türklerin bir kültürüdür.Kültürümüzü kaybedersek kendimizi kaybetmişiz demektir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.