Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.Yaradana Şükür.(NİŞANLANDIM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun birader gitmeden önceki açtığın konuyu takip etmiştim allah tamamına erdirsin
  • Ne güzel la bende mi böyle evlenecem,mutlaka ve mutlaka mümkünse ailesini daha önceden görüp konuşmak isterim.Öbür türlü çok sıkıcı saçmasalak bir ortam oluyor.
  • Aynı şeyi bende yaşadım yıllar önce. Aynı senaryo, Antalya'ya gittik bizi eniştesi karşıladı. Eve girdik çikolata, çiçek elde. Sonra aynı konuşamalar ama ben daha rahattım sana göre, annem içeride konuşmuş en azından birer yüzük takalım diye. Tabi biz yüzük takmıştık orası var. Neyse çok şükür olayı bitirdik biz kız arkadaşımla. Şu anda eşim olur kendileri. İnşallah Allah tamamına erdirir sizleride. Mutluluklar dilerim hocam.

Ayrıca burada yaptığın bazı şeylere ileri geri yazanları kafana takma. Her milletin kendi örfü, adeti, geleneği, göreneği vardır. Bunları söküp alırsan o milletten geriye hiçbirşey kalmaz. Sen en güzelini yapmışsın, büyüklere hürmet göstermek, yeri geldiğinde ellerini, yeri geldiğinde ayaklarını öpmek bizim örfümüze adetimize yakışır bir davranıştır, bizim atalarımız böyle hürmet göstermiştir büyüklerine. Birgün bizlerde yaşlanıp birilerinin hürmet ile bizim elimizi öpmesini bekleyeceğiz bunu unutmamak lazım. Medeni olmak illaki bize has olan (bize manasız gelsede) değerleri silmek demek değildir. Milletler kaynaşır, birbirinden etkilenir ama hiçbir zaman kendilerine has özellikleri yitirmemelidir. Eğer bu özellikleri yitirirse kuru ve üzerinde hiç yeşil renkli yaprak olmayan bir ağaçtan farkı kalmaz.

• Allah mutlu mesut etsin dostum. Bende 89'luyum (hem nüfus kağıdı hem normal ), valla sende baya erken başlamışsın evlilik işlerine. Ne diyeyim, tekrar mutluluklar...
  • Arkadaşlar konuyla iyi veya kötü duygularını yazan ve paylaşan tüm dh konu dışı ahalisine teşekkür ederim.Tekrar söylüyorum ben orada yaşadıklarımı yazdım.Başka arkadaşların eli ayağı dolanmasın diye heyecanlarını az da olsa bastırmaları için yazdım.
  • bir de çeyiz alışverişine çıkın bakalım nerenin terlediğini anlamazsın
    şaka bi yana ben evliyim ve yaşadıklarını anlayabiliyorum ama bunlar o kadar da zor işler değil karşındaki insan zor değilse bir sorun olmaz ama karşındaki insan zorsa ömür boyu zorluk çekersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 9 Haziran 2009; 21:36:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

bir de çeyiz alışverişine çıkın bakalım nerenin terlediğini anlamazsın
    şaka bi yana ben evliyim ve yaşadıklarını anlayabiliyorum ama bunlar o kadar da zor işler değil karşındaki insan zor değilse bir sorun olmaz ama karşındaki insan zorsa ömür boyu zorluk çekersin..

valla çeyiz alışverişi hakkaten çok zor bir olay Allah kolaylık versin evlenecek olan arkadaşlara.
  • Arkadaşlar konu hortladı sanki ama sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim.21 Şubat ta nişanım var kısmetse
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERİCİ.69

Arkadaşlar konu hortladı sanki ama sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim.21 Şubat ta nişanım var kısmetse

hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron_16

quote:

Arkadaşlar konu hortladı sanki ama sizi gelişmelerden haberdar etmek istedim.21 Şubat ta nişanım var kısmetse

hayırlı olsun hocam

Teşekkür ederim darısı başınıza.
  • quote:

Hayırlısı olsun
  • quote:

Ömür boyu mutluluklar.
  • Kültürün doğrusu yanlışı olmaz gerçekten, ne kadar kız isteme olayına karşı soğuk olsamda bu tür şeyleri okumak hoşuma gidiyor.
    Yaşaması da ayrı güzeldir eminim, çok sevdiğin bir insanın ailesiyle tanışıyorsun, yalnızkenki samimiyet yok, hafif utanmalar, çekinmeler.
    Çok sıcak, çok değerli bence.

Mutluluklar dilerim
  • Bu yazıyı okudum ya, hiç evlenemiyeceğim kanaatine vardım.
    Böyle kızı kaçırıp evlenirim evlenirsem , istemek falan çok zor be ya
  • Arkadaşlar çok bu aşamaya gelene kadar inanın zor koşullardan geçtik.Üniversitedn beri tanışıyoruz biz ve 6 yıl oldu 5 gün önce.Çok şükür diyorum kendime ilk adımları attık.Ama içimde acayip bir mutluluk var
  • Hayırlı olsun. Umarım ben de zamanı geldiğinde senin gibi sorunsuz atlatırım tanışma olayını
    Mutluluklar.
  • hayırlı olsun
  • hayılrlı olsun bir ömür mutlu olursununz inşallah.
    yalnız anlamadığım nokta 88lisin ve üniyi bitirip evleniyo musun hocam maaşallah bu ne hız
    ben daha 2. sınıfta sürünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..::nET::..

Ne :D Onlar benim hiç bir şeyim olmayacak. Eşimin babası ve annesi olacak sadece.
    Bir de baba anne diyeyim istersen

yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

Orijinalden alıntı: ..::nET::..

Ne :D Onlar benim hiç bir şeyim olmayacak. Eşimin babası ve annesi olacak sadece.
    Bir de baba anne diyeyim istersen

yazık

daha çocuk o amcası. yaşı muhtemelen 8-10 arası. kızma büyüyecek daha
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.