Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.Yaradana Şükür.(NİŞANLANDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
19.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu açmamda ki neden,sizlerin de giderken yapmanız gerekenler ve heyecanınızı bastırmanızdır.Olanları aktarıyorum.Efendim zaman geldi 5 Haziranda Çorlu'dan gece yola çıktık.Uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Antalya'ya öğleden sonra 15.30 gibi vardık.Çok sıcak bir hava karşıladı bizi Antalya'da.Çok yorgunduk Antalya'yı bilmediğimizden orda taksiciye bizi Antalya Polis Evine götürmesini söyledik.Adam atladı arabaya gittik Polis Evine taksiciye 10 lira verdik.Orda yeri rezervasyon yapmıştık o işlemleri hallettik.Ailemle geceyi orda geçirdik.Sabah kalktık.Çikolata aldık daha sonra güzel çiçek yaptırdım beyaz gül ve sarı lilyumdan oluşan bir demet.65 lira verdik içim sızladı bir an:D.Neyse kız arkadaşımı aradım biz Elmalı ya geliyoruz haberin olsun dedim.Yolda giderken Korkuteli'nde dondurma yemek için bir yere gittik.Keşke yemez olaydım yanmış bir koku,acayip bir tat.Neyse yarısı tabakta kalmış bir vaziyette bıraktık kalktık çıktık yola.Elmalı'ya geldik artık heyecandan kalbim gümbür gümbür atmaya başladı.Aradım biz geldik dedim neyse eniştesi yolda aldı bizi.İndim arabadan kaçmak istiyordum ama artık yapacak bir şey yok gelmiştik.Kuzu kuzu bagajdan çiçeği ve çikolatayı aldım elime.Kapıdan kız arkadaşım çıktı çiçeği ona verdim tokalaştık sadece hoşgeldiniz dedi.3-5 adım attım annesi hemen çikolatayı verdim elini öptüm odaya geçtik.Odada babası ve babaannesi vardı.O anda ordan buharlaşmak istedim ama mecbur babasının ve nenesinin elini öptüm.Odanın en uç ve köşe tarafına oturdum ben.Ailem oturdu.Daha önce hiç karşılaşmadık bir şey bilmiyoruz başımıza böyle bir iş gelmedi.Neyse tabi hemen babası tekrar hoşgeldiniz nasılsınız falan nasıl geçti yolculuk dedi.Havalardan falan konuştular ben hiç konuşmuyorum tabi kafamı hafif eğdim dinliyorum onları.Sonra babası bana nasılsınız dedi bende teşekkür ederim efendim siz nasılsınız dedim.Öyle geçti.Artık konuşacak bişey kalmadı millet sağa sola bakmaya başladı.Ailenin büyüğü akrabaları olan bir amca geldi gayet iyi ve bilgili bir insanmış daha sonra konuştuğumuzda anladım.Neyse o adam geldi işte Elmalı tarihinden falan konuştular.Daha sonra erkekleri evin arkasında bahçeleri var güzel oraya davet ettiler biz kalktık erkekler oraya gittik.Kadınlar oturma odasında konuşuyorlardı.Ordada tarihten falan oranın meşhur şeylerinden bahsettiler.Babası bana karşı gayet iyi niyetli bana ufak ufak sorular soran bir insandı.Muhabbet bayağı koyulaştı ama bayağı kaynaştılar.Annem içerde konuşmuş bari hiç olmazsa söz yapalım o kadar yolculuktan geldik falan demiş.Uzun muhabbetten sonra bizi odaya çağırdılar odaya gittik.İstemedik ama hiç değilse, ne düşünüyorsunuz dedi babam.Babası kafasını salladı olur cinsinden.Sonra baldızım olumlu olumlu dedi.Ufak bir gülüştük.Ramazana doğru tekrar çağıracaklar biz isteyeceğiz bu sefer.O sıra yemek falan yedik.Yemekten sonra çay içtik.Sonra getirdiğim çikolatayı açtılar ve dağıttılar.EVET hikaye bitti arkadaşlar olanlar bunlardı inşallah gidecek olan ve gitmeye hazırlanan arkadaşlara ufak bir tecrübe olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14092012 -- 3 Mart 2010; 16:00:49 >

• Hayırlısı olsun mutluluklar dilerim,

Ama kızı nereden buldun sen çorludasın o antalya da ?
  • Vay sevindim senin adına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hayırlısı olsun mutluluklar dilerim,

Ama kızı nereden buldun sen çorludasın o antalya da ?

Üniversitede tanıştık.
  • E iyi bari işte güzel geçmiş.Hayırlı olsun.
    Ha bu arada giysi olarak ne seçtin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magina

E iyi bari işte güzel geçmiş.Hayırlı olsun.
    Ha bu arada giysi olarak ne seçtin ?

Güzel bir pantolon.Gömlek hafif spor giyindim birde unuttum güzel bir saat aldım deri kordonlu 220 lira da ona gitti:d
  • Süpermiş :D
    Gerisi gelir inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • waayy.. bi zamanlar bende çorluya ailemle tanışmaya gelicektim bizde çorludan alıcaktık, gerçi yine trakya ama olmadı işte..Napalım kısmet değilmiş heralde

Ne mutlusundur şidmi. ohhh
  • O kadar yol gitmişsin alıp gelseydin bari kızı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

waayy.. bi zamanlar bende çorluya ailemle tanışmaya gelicektim bizde çorludan alıcaktık, gerçi yine trakya ama olmadı işte..Napalım kısmet değilmiş heralde

Ne mutlusundur şidmi. ohhh

Sorma acayip mutluyum.
  • Hayırlısı olsun corlunun neresindensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 8 Haziran 2009; 12:05:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korsan07

Hayırlısı olsun corlunun neresindesin

merkez
  • öncellikle sana mutluluklar kardes güzel bi duygu
    Bizim fethiyede böyle olaylar kalmadı hehe ben nişanlımın ailesi ile tanışmaya gittiğimde kayınpeder ikimize fethiyede lykia world de 1 hafta tatil ısmarlamıştı :D
  • Bekarlık Sultanlık LTD.ŞTİ. bünyesinden bir nefer daha ayrılmıştır.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkyyy

öncellikle sana mutluluklar kardes güzel bi duygu
    Bizim fethiyede böyle olaylar kalmadı hehe ben nişanlımın ailesi ile tanışmaya gittiğimde kayınpeder ikimize fethiyede lykia world de 1 hafta tatil ısmarlamıştı :D

vay be.süpermiş
  • Kızın babasını gördüğün anı görmeyi çok isterdim Çok stresli olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: bakidoruk

Bekarlık Sultanlık LTD.ŞTİ. bünyesinden bir nefer daha ayrılmıştır.

Hayırlı olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Kızın babasını gördüğün anı görmeyi çok isterdim Çok stresli olsa gerek

Buharlaşıp kaybolmak istedim.
  • Allah yardımcın olsun ne diyim
  • Yaş kaç bu arada?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.