Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.Yaradana Şükür.(NİŞANLANDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
19.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hayırlısı olsun mutluluklar dilerim,

Ama kızı nereden buldun sen çorludasın o antalya da ?

bende antalyadayım kuzenimi çorludan gelip istemişlerdi
    şimdi küçücük nehir adında bi kızları var (3.5 aylık) kuzenim bir süreliğine antalyaya geri geldi dün bi sevmeye gittim çok tatlı ufaklık

@fenerliz

hayırlı olsun

• okurken senin yerinde olduğumu düşündüm de kalbim küt küt attı Allah sizi mutlu etsin. Ne kısmetse o olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyoguzhan

quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Hayırlısı olsun mutluluklar dilerim,

Ama kızı nereden buldun sen çorludasın o antalya da ?

bende antalyadayım kuzenimi çorludan gelip istemişlerdi
    şimdi küçücük nehir adında bi kızları var (3.5 aylık) kuzenim bir süreliğine antalyaya geri geldi dün bi sevmeye gittim çok tatlı ufaklık

@fenerliz

hayırlı olsun

tesekkür ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: amone

quote:

Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

quote:

Orjinalden alıntı: amone

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Ne :D Onlar benim hiç bir şeyim olmayacak. Eşimin babası ve annesi olacak sadece.
    Bir de baba anne diyeyim istersen

çok sert eleştirmişin ben de senin gibi düşünüyorum ama batı özentiliğinden değil
    kasmaya gerek yok sonuçta onlar da benim gibi insan,ha el saygıdan öpülür,ben el öpme olayına karşıyım ancak öyle bir yerleştiki türk kültürüne çıkaramayız bu saatten sonra,mecbur kızı seviyorsan öpeceksin

ve eşinin ailesine de eşek gibi anne ve baba diyeceksin,benim de en kıl olduğum şey ama yapacak başka birşey yok
    inşallah ileride 50 milyar dolarım olur ve amerikada yaşarım çünkü bıktım türk kültüründeki bazı şeylerden

@İlteriş Kutluk Kağan
    70.de evlensin?
    parası işi varsa neden evlenmesin

Neden evlenmesin diye bi soru olur mu ya. Asıl neden evlensin dir soru :)

Ha tabi hayatta tek amacı evlilik olan insanlar toplumumuzun büyük yüzdesini oluşturuyor orası bambaşka..

Yetişme tarzı, sosyal baskı vs vs. Derin mevzular.

eğer parası varsa işi varsa neden evlenmesin? vs. vs. vs. diyerek hayat mı geçer? başlarım sosyal baskıya... hayat benim hayatım istediğim zaman evlenirim.Ben evlenirsem de evlenmezsem de kimsenin umrunda olmaz herkes konuşur sadece,başkalarının düşünceleri ben hayatımı etkileyemez....
    ama tabii ki öğrenciyse,ailesine muhtaçsa,ya da sdk zoruyla geçinecekse 40 yaşında olsa bile yine evlenmesin... Sonuçta önemli olan aile kurup iyi bir biçimde yaşabilmek...

Heycan yapma genç, sakin ol. Hele bi soluklan.
    Kimse senin evlenmene engel olmayacak korkma :)
    İnsan gibi tartışıyoruz burada, beceremiyorsan yazmana gerek yok.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fenerliz

quote:

Yaş kaç bu arada?

Nüfus cüzdanında 88 liyim normal 87 liyim.

88 mi. Bu yaşta söz? Tanışma?

30 dan önce evlenilir mi yahu.

Yazık etmeyin hayatınıza..

Hehe,aynı şeyi düşünüyorum.21 yaşında çok erken.Üni. biter bitmez evlenecekler.Halbuki okul bittikten sonra başlayan iş hayatının ilk 6-7 yılı insanın en özgür zamanı.Ekonomik bağımsızlık,geniş çevre edinme vs.
    Evliliğin getireceği sorumlulukla baltalanır diye düşünüyorum.

Genel anlamda tabi,konuyu açan arkadaşa itirazım yok kendi bilir bu benim şahsi fikrim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bmurat07

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

Korkuteli dondurması kadar güzel bir dondurma mı var yahu Sorsaydınız özelliğini söylerlerdi: keçi sütünden yapılır o dondurma. keçi sütünün özelliğinden ötürüde hafif bi yanık kokusu vardır. Keçi sütü çok çabuk dibi tutuğu içindir bu. Kısacası onun yanık tadıdır meşhur olan

kesinlikle katılıyorum ayrıca Korkutelinde dondurma Antalyaya göre daha ucuz :D

İlk önce sana şunu sorucam Korkutelinde Dordurmayı nerede yedin

2nci olarak elmalılara Çok dıkkat et benden demesi :D

Nur pastanesinin karşısında bir yer tepemizde ağaç vardı:d

bir korkuteli'li olarak nesini beğenmedin demicem diğer arkadaşlar açıklamış olayı :D
    nurun karşısı atatürk heykelinin ordaki nurdan bahsediyorsan "giliğ" dondurma .. nurdan daha çok severim
    en son kurbanda gittim , gelecek hafta gidecem inşallah , beğenmedin dondurmanın hasretini çekiyorum bilmem alışkanlıkmı nedir bende bu büyük şehirdeki dondurmaları yiyemiyorum hiç tatsız tuzsuz geliyor
    diğer konuda şişçi ibo da şiş ye demiştim dönüşte bari yeseydiniz
    nasıl adana şiş urfa şiş varsa korkuteli şiş de unutamayacağınız bir tat olurdu
    artık istemye giderken yersiniz ..
    çok geçmiş olsun

• Öncelikle arkadaşım Senin adına çok sevindim , şimdiden tebrik ederim.. çok güzel bir duygu olsa gerek ..:)

@net
    lan reel de olsak küfür ederdim sana.. ne yapıyorsan yap, git nerede yaşıyorsan yaşa , o çok övdüğün bati ya git.. biz burda böyle de mutluyuz ;) bir arkadaş demiş kültürümüzü kaybetmeyelim. ()

yok kızın annesine babasına, anne - baba mı dicen?
    bu nasil düşünce tarzıdır yav .. başkasına anne baba de sen
  • Bende kızı kaçırmayı düşünüyorum valla.yaş 19 kaçıracam valla napıyım kız zengin.öss kazanamazsam direk kaçırıyorum.ama ev lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 8 Haziran 2009; 17:31:44 >
  • Allah tamamına erdirsin Düğünün SS lerini koyarsın artık
  • aynı yaştayız nerdeyse sen işleri bitirmiş bi o kalmış.Kıskandım walla.Ben daha askerlik war, adam gibi iş lazım garantili karıya bakabilcek gibi, sonra düzenli manita lazım evlenmeye karar vermek için ki sonra zaten dediğin gibi 2 sene sürer evlenmek..
    OOfff hayat
  • quote:

quote:

Siz aşın artık böyle şeyleri. Yeni nesilde böyle olacaksa ohooo...
    Ne çikolatası, ne çiçeği Allahım....

Biraz değişin kardeşim. Yeni nesil değişsin bari de öteki nesillerde kalmasın böyle şeyler. El öpmek vs. elini uzatırsa öp ama uzatmazsa ne öpüyorsun. Padişah mı o eteğinden öpermiş gibi ?

Batılılaşmak her zamna yanlış anlaşıldı ve uygulandı ama doğru anlaşılanları yapın bari. Ne klişe hayatlar yaw.

Sen uçmuşsun kardeşim nerde yaşıyorsun Batılıya kendini kaptırıp özünü kaybetme sakın.Senin baban anneni nasıl istedi bir sor istersen.

Amerika da yaşıyor

• quote:

Siz aşın artık böyle şeyleri. Yeni nesilde böyle olacaksa ohooo...
    Ne çikolatası, ne çiçeği Allahım....

Biraz değişin kardeşim. Yeni nesil değişsin bari de öteki nesillerde kalmasın böyle şeyler. El öpmek vs. elini uzatırsa öp ama uzatmazsa ne öpüyorsun. Padişah mı o eteğinden öpermiş gibi ?

Batılılaşmak her zamna yanlış anlaşıldı ve uygulandı ama doğru anlaşılanları yapın bari. Ne klişe hayatlar yaw.

Sana mı soracak el öperken. Batılılaşmaymış. Burası Türkiye nasıl batı kendi kültürünü yaşıyosa, buda bizim kültürümüz beğenmeyen defolur gider. Yahudilerle mi yaşıyor Fransızlarla mı orasınıda kendisi seçer

• bekle okuyorum
  • okudum..

Başarılı
  • aLTuu 'nda dediği gibi sulayalım bunu Bende çorludayım
  • [Deleted by Admins]
  • Güzelmiş,yaşamış gibi oldum Olumlu olumlu
  • peki ben napcam babam inancı olmayan biri kız arkadaşımın ailesi ise inancı olan insanlar benimde inancım var ama babam nasıl anlaşçaklar ya çok korkuyom bu konuda sorun çıkarsa diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

peki ben napcam babam inancı olmayan biri kız arkadaşımın ailesi ise inancı olan insanlar benimde inancım var ama babam nasıl anlaşçaklar ya çok korkuyom bu konuda sorun çıkarsa diye

Kesinlikle çıkar Yapacak bir şey yok.KAÇIRACAN!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

peki ben napcam babam inancı olmayan biri kız arkadaşımın ailesi ise inancı olan insanlar benimde inancım var ama babam nasıl anlaşçaklar ya çok korkuyom bu konuda sorun çıkarsa diye

Babanın inancı olmayabilir ama inançlı olanları başka gözle görmüyorsa sıkıntı olmaz. Karşı tarafda bilinçli insanlarsa sıkıntı olmaz.. Aklıma Kurtlar Vadisindeki gözü görmeyen kızla hikmetin hikayesi geldi.

dipnot: konuyu açan arkadaş. Allah tamamnına erdirsin, Allah hayırlı güzel ömürler ihsan eylesin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.