Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittik.Yaradana Şükür.(NİŞANLANDIM) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
19.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oha 20 yaşında evlenilir mi ya
  • Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..

Kaç ay önce ailesi ile tanışma faslını yazmışsın arada parazit yapan arkadaşlar olsada mutluluğunu paylaşmışsın..Şimdi ise ilk ciddi adımı atıyorsunuz evlilik yolunda ne mutlu szie inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz..
  • Hayırlı olsun Allah tamamını nasip etsin...Sıra bizde artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

hayılrlı olsun bir ömür mutlu olursununz inşallah.
    yalnız anlamadığım nokta 88lisin ve üniyi bitirip evleniyo musun hocam maaşallah bu ne hız
    ben daha 2. sınıfta sürünüyorum

2004 yılında 2 yıllık üniversiteye başladım.2006 da bitti.2010 yılındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERİCİ.69

Arkadaşlar çok bu aşamaya gelene kadar inanın zor koşullardan geçtik.Üniversitedn beri tanışıyoruz biz ve 6 yıl oldu 5 gün önce.Çok şükür diyorum kendime ilk adımları attık.Ama içimde acayip bir mutluluk var

Ne iş yapıyorsun ? Ne yiyip içeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 7 Ocak 2010; 22:49:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah..

Kaç ay önce ailesi ile tanışma faslını yazmışsın arada parazit yapan arkadaşlar olsada mutluluğunu paylaşmışsın..Şimdi ise ilk ciddi adımı atıyorsunuz evlilik yolunda ne mutlu szie inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz..

Evet arada çürük elmalar oluyor ne yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Orijinalden alıntı: DERİCİ.69

Arkadaşlar çok bu aşamaya gelene kadar inanın zor koşullardan geçtik.Üniversitedn beri tanışıyoruz biz ve 6 yıl oldu 5 gün önce.Çok şükür diyorum kendime ilk adımları attık.Ama içimde acayip bir mutluluk var

Ne iş yapıyorsun ? Ne yiyip içeceksiniz

Aslında senin merak ettiğin konuyu herkes soruyor arkadaşım.6 yaşında 1.sınıfa başladım ben.Her zaman 1.sınıftan üniversiteyi bitirene kadar okulun en küçüğü bendimhep dalga geçerlerdi ayrı dert.16 yaşında başladım üniversiteye.Deri teknikeriyim bir fabrikada usta yardımcısı olarak çalışıyorum.Maaşımda iyi Allah'a şükür.

• şu elini öpme olayını açarmsn=?
  • Nasıl yani heyecanı mı?
  • Benimde 6 yılına girdiğim beraberliğim var, 89 doğumluyum fakat şu an için okul bitmeden evlilik çok erken

Bence sizde erken yapmışsınız , yanlış olmuş hem senin hem nişanlın açısından

Umarım erkenden pişman olmazsınız.

Aynı evde 1-2 gün kalıp en azından nasıl bir duygu hissetseydiniz.
  • quote:

quote:

İlteriş Kutluk Kağan

Yaş kaç bu arada?

quote:

Nüfus cüzdanında 88 liyim normal 87 liyim.

ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş

81liyim ne aday adayı adayının adayı

ama boşfer erken evlenmek iyidir sen bakma 30 motuz diyolar zaman çok çabuk geçiyo
    arkadaşımın 7 yasında oğlu var arkdaş gebi geziyolar

herşeyin hayırlısı olsun,inşallah bu başlıkta düğünümüz varıda görürüz...

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

Benimde 6 yılına girdiğim beraberliğim var, 89 doğumluyum fakat şu an için okul bitmeden evlilik çok erken

Bence sizde erken yapmışsınız , yanlış olmuş hem senin hem nişanlın açısından

Umarım erkenden pişman olmazsınız.

Aynı evde 1-2 gün kalıp en azından nasıl bir duygu hissetseydiniz.

Herkesin görüşü farklı saygı göstermek lazım.Kaç yaşında olmak önemli değil önemli olan olgun olmak yaşından büyük ve mantıklı düşünmek.Bu aşamalara gelmek öyle düşündüğün gibi olmadı.İsterse 10 yıl olsun.İlişkide birbirine saygın varsa daha da önemlisi onu iyi tanıdıysan maddi imkanın seni zorlamayacaksa evlenmenin sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Sonuçta evcilik oyunu oynamayacağız.

• ALLAH tamamına erdirsin en iyisini yapıyorsun evlenerek..biz de hayatımıza bir yön verebilsek hele.anlattığın duyguları tahmin edebiliyorum.değişik bir duygu.bir garip oluyor insan.ama her şey zamanında olur.hiçbir şey zamansız değildir.o açıdan size mutluluklar.evlilik haberin için de hortlatırsın inşaallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

quote:

quote:

İlteriş Kutluk Kağan

Yaş kaç bu arada?

quote:

Nüfus cüzdanında 88 liyim normal 87 liyim.

ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş

81liyim ne aday adayı adayının adayı

ama boşfer erken evlenmek iyidir sen bakma 30 motuz diyolar zaman çok çabuk geçiyo
    arkadaşımın 7 yasında oğlu var arkdaş gebi geziyolar

herşeyin hayırlısı olsun,inşallah bu başlıkta düğünümüz varıda görürüz...

İnşallah abi inşallah iyi niyetleriniz için hepinize teşekkür ederim.

• Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Ben 86 doğumluyum ancak evliliğe daha çok zaman var.. Yazını zevkle okudum, sen yine atlatmışsın.. Ben nasıl atlatacağım acaba
  • bizde gitcez hayırlısıyla kızın ailesi sıkıştırıoo gelsinler tanışalım artık diye.

7 senedir beraberiz inş seninki gibi geçer dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind_king

quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Siz aşın artık böyle şeyleri. Yeni nesilde böyle olacaksa ohooo...
    Ne çikolatası, ne çiçeği Allahım....

Biraz değişin kardeşim. Yeni nesil değişsin bari de öteki nesillerde kalmasın böyle şeyler. El öpmek vs. elini uzatırsa öp ama uzatmazsa ne öpüyorsun. Padişah mı o eteğinden öpermiş gibi ?

Batılılaşmak her zamna yanlış anlaşıldı ve uygulandı ama doğru anlaşılanları yapın bari. Ne klişe hayatlar yaw.

Atatürk der ki biz batının kültürünü değil medeniyetini aldık.Ben burda medeniyete aykırı bi şey göremedim buda bizim Türklerin bir kültürüdür.Kültürümüzü kaybedersek kendimizi kaybetmişiz demektir

ne acayip adamlarsınız ya.birde ciddi ciddi herifi dikkate alıp cevap vermişsiniz.15 yaşında bebe gelmiş sizle kafa buluyor oturduğu yerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: erse1905

bizde gitcez hayırlısıyla kızın ailesi sıkıştırıoo gelsinler tanışalım artık diye.

7 senedir beraberiz inş seninki gibi geçer dostum

vay maşallah 7 sene Allah nazarlardan saklasın

bu arada DERİCİ.69 hocam hayırlı olsun konuyu geçte olsa okudum büyük bi heyecanla
  • Arkadaşlar 21 Şubat'ta Antalya'da nişanım oldu.Darısı tüm bekar arkadaşların başına.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.