Bildirim
Kız Arkadaşımın Doğum Günü İçin Öneri ve Müzik Seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CouldServer
Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımın doğum günü için öneri istiyorum. Nasıl bir ortamda yapmalıyım 12 kadar arkadaşını çağırmayı düşünüyorum. Müzik olarak da oynanacak nasıl şarkılar seçsem oyun havaları dışında ? Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler şimdiden.
aynı dert bendede var -
Samsung galaxy tab 3 kutu açılımı yapan çocuk-remix.2015
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneShotHeadShot -- 20 Mart 2015; 20:08:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mustafa erdut'un parçalarından seçebilirsin özellikle Leyla adlı parçası gerçekten takdire şayan -
Oynanacak derken kılap müzik mi istiyon?
Orta halli bir restoranın bir katını kapatın çok güzel oluyor. Cafede olabilir çok aşırıya kaçmayacak şekilde abartı olmasın lükslüğü. Müzik vs boşver normal bi cafeye girer gibi girin oturun sonra lavaboya gitsin 2 kişi garsonla pastayı alın gelin. Güzel oluyor ben yapmadımda öyle bir ortamda bulundum tesirli oluyor.
Klap değilde ; oynanacak bişeyler pop olabilir yabancı olabilir oyun havası türü olabilir.. -
Mahmut Tuncer uzaktan akrabam istiyosan ayarlıyım halay çekin? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X