< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kızda eyşan vari hareketler var. Dikkatli ol ömer bu kız seni bitirecek
|
Hocam bu kız milletine değer vermezsen değer kazanırsın.
|
Statuyu salla Kiz luxe duskun sanirim babasi da iyi para varmisski yollamis. Muhtemelen senden dusuk puan almistir. Statu farkini yaratan babasi olmus. Kiz istiyorsa evlenin bence ama ailesi seni istemeyebilir. Boyle durumda o kizi ailesinden almak daha zevkli olur hedefinden sasma. Kiz 5 yil yaninda olacak iyi degerlendir
|
Ulan yaşın kaç başın kaç daha. Gençliğinin zirvesindesin. Bu yaşta ciddi bir ilişki yaşamak ofsayt, bu ilişki için gelecek kuruntusu yapmak ayrı ofsayt.
Çok kafana takıyorsan ayrılırsın gider kendi branşından kişilerle takılırsın. Ülkedeki erkekler harbiden sünepe arkadaş. |
Kız senden çok para kazanıyosa ya aldatır ya terk eder.
Önce sen terk et gururlu bir şekilde. O kızdan sana hayır gelmez. İlerde çocuğunuz olcak o özel okula föndermek isticek sen devlet okuluna, aonra o kendi parasıyla özele yazdırcak seni dinlememeye başlıycak, çocuğun okul taksidini ben yatırıyorum diye laf yapöak gerilcen. |
Ulan şuraya yazılanlara bak millet ne kadar abartmış.Biri davul bile dengi dengine yazmış.Olum birisi doktor birisi öğretmen la.İkiside güzel ve kutsal meslek.Ha onuda geçtim diyelim ki arasında dağlar kadar fark vardı.Kız doktor bu adam manav olsa kaç yazar?Önemli olan kalplerin ne hissettiğidir.İlişkide maddiyata değer veren parayla mutlu olabileceğini düşünen varsa onlara ben daha bişey demiyorum.Paragöz olmuş onlar.
|
Dh ye girerek önerimi istenir kardeşim. Bu arada Nalan Tur hocama çok çok selamlar
Diş hekimleri çok mu para kazanıyormuş? Her mesleğin çok kazananı olduğu kadar yerlerde sürüneni de var. Hele ki burssuz özel okuyanlar özelde tutunamıyor. Bak kızın genel huyuna sana laf çarpıtıyorsa kalbini dinle. |
Hocam atalarımız boşuna dememiş davul bile dengi dengine diye hem gözü yükseklerde diyorsunuz hemde daha yolun başında statü ve maaş farkını dillendiriyorsa ileride hayatı zehir edebilir neredeyse buna aynı benzer bir konuyu evli birisi açmıştı hergün kavga aşağılanma vs. Gibi
Şimdi diyeceksiniz ki böyle evli kişiler var vs. Evet böyle kızlar var ama sizin kız arkadaşınız böyle olsa bu sorular aklınızın ucundan dahi geçmez konu açmazdınız. |
Özel üniversitede burssuz diş hekimliği ....
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 11 Ekim 2019; 2:45:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |