Şimdi Ara

Kız arkadasimla ayri sehirlerdeyiz. tavsiye verebilecek ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ozel durumlardan dolayi (aileyle ilgili) Edirneden Adanaya tasinmak zorunda kaldim 8 aylik bi iliskimiz var birbirimizide cok seviyoruz ve ayrilmak istemiyoruz. Yaslar 16 ( kucuk diyeceksiniz ama sanki tum hayatimi gecirecegim ideal kadini bulmus gibiyim.) neyse. Konu disinda dalgaya alirlar diye konuyu buraya acmak istedim. Okullar kapandiginda tekrar donecegim edirneye zaten ama bu yillik neler yapabiliriz ayrilmamak icin ? yada ne bileyim ayri sehirlerde olan abi ablalarima soruyorum neler yaptiniz da iliskiniz ayakta kaldi yikilmadan ? biraz yardim edebilirseniz sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok çabaladım ama olmadı yani küçüçük bir şey yüzyüze konuşularak halledilebilir belki ama telefonda yada nette olay büyüyor da büyüyor..kıskanmalar vesayre artıyor..özlüyorsun göremiyorsun,canın sıkılıyor bu defa olur olmaz şeylere kızıyorsun bir taraf sonunda pes ediyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor...dedigin gibi yaşın daha çook küçük ciddiye alma bazı şeyleri zararına olur bunu en acı tecrübeyle yaşadım ve yaşıyorum da ...lütfen genç yaşlarda kimseye baglanmayın,kendinize yazık edersiniz...özelliklede evlenecegim insan falan diye sakın ha sakın düşünmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

çok çabaladım ama olmadı yani küçüçük bir şey yüzyüze konuşularak halledilebilir belki ama telefonda yada nette olay büyüyor da büyüyor..kıskanmalar vesayre artıyor..özlüyorsun göremiyorsun,canın sıkılıyor bu defa olur olmaz şeylere kızıyorsun bir taraf sonunda pes ediyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor...dedigin gibi yaşın daha çook küçük ciddiye alma bazı şeyleri zararına olur bunu en acı tecrübeyle yaşadım ve yaşıyorum da ...lütfen genç yaşlarda kimseye baglanmayın,kendinize yazık edersiniz...özelliklede evlenecegim insan falan diye sakın ha sakın düşünmeyin..

+150000
    üzerine bir şey söylenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

çok çabaladım ama olmadı yani küçüçük bir şey yüzyüze konuşularak halledilebilir belki ama telefonda yada nette olay büyüyor da büyüyor..kıskanmalar vesayre artıyor..özlüyorsun göremiyorsun,canın sıkılıyor bu defa olur olmaz şeylere kızıyorsun bir taraf sonunda pes ediyor ve ayrılık kaçınılmaz oluyor...dedigin gibi yaşın daha çook küçük ciddiye alma bazı şeyleri zararına olur bunu en acı tecrübeyle yaşadım ve yaşıyorum da ...lütfen genç yaşlarda kimseye baglanmayın,kendinize yazık edersiniz...özelliklede evlenecegim insan falan diye sakın ha sakın düşünmeyin..

çok iyi özetlenmiş

• Peh ben 18den gun alıyorum bu yılbasında sevgılımle ıkıncı senemızı bıtırıyor uce gecıyoruz bız de yasadık ama ayrı kalmadık bız de tam 8.ayda yasadık on gun baska sehırde kaldı eger gelmeseydı zamanla bıterdı bı bayanın en buyuk ıhtıyacı destektır bırı laf atsa kafayı kıza takıp rahatsız etse ne yapacaksın uzaktan?
    Bu artık cıddıyetını sorgulamaya da gırıyor kendını en ıyı sen tanırsın kucukluk zart zurt dıyenlere bakma ozleyınce yastıga mı sarılacaksın :D
    Gercekten kendınden emınsen aılen baskı da yapsa aynı yerde yasa sonra gitmesem ne olurdu dıye ıcın ıcını yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forumdaşşş -- 12 Ekim 2012; 2:02:30 >
  • 2 aylık çok güzel başlayan bir ilişkim bu yüzden bitti . İletişim kopukluğu oluyor , elini tutamıyorsun , öpemiyorsun , ne yaptığı hakkında doğruları bilemiyorsun , zamanla sevgin azalıyor hele bir de yeni taşındığın şehirde kendi kafana göre bir kızla tanışırsan işler iyice karışıyor . Şuan 1 ay önce tanıştığım kızla birlikteyiz .
  • Ayrı şehirlerde olan ilişki imkansız yakın değil tam anlamı ile imkansızdır, telefonda bir ilişki yürümez en az ayda 2 defa yüzyüze görüşebilmeniz gerek, aksi taktirde aranızda çok büyük bir aşk yoksa bu ilişki biter. Üzgünüm ama gerçek bu.
  • Uzak mesafe iliskileri bitmeye mahkumdur kardasim. Benim de basima geldi telefonla yurumuyor malesef :(

• 3 yıllık bir ilişkim var üniversitede tanışmıştık 2 yılımız üniversitede geçti 1 yılımız ayrı şehirlerde şuan birlikteyiz o samsunda ben istanbulda hani sorun olmuyor ara sıra o geliyor ara sıra ben gidiyorum korkulacak bişey değil ayrılsanız dahil sonunda ölüm yok 1 ay sonra unutursun sonra kanka şu hatuna bak fena dimi dersin yada istiklale girdiğinde aga bu hatunlar nerden geliyor diye lafa tutuşursunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.