Şimdi Ara

kız arkadaşımla yeniden barışmak istiyorum....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet saçma bi sebeb yüzünden ayrıldık 1 ay önce ama ben unutamadım aramızda bişeyler oldu küfürleşmeye kadar waran olaylar yaşandı..sonra o olayıda hallettik simdi ben barışmak istiyorum.we 30 haziran da buluşup konuşcağız.bi demet kırmızı gül alıp gitmeyi düşünüyorum..tecrübeye sahip arkadaşlar yardım edin ne yapmalıyım???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @yk!_!t -- 25 Haziran 2008; 17:05:59 >

• gül alma , sade git ;)
  • İçinden geçenlerle birlikte..

Sadece sen değilsin benimde bi hayatım var hayat senden ibaret değil eve gidincede bi hayat var sen benmde ters zamanıma geldin istemedik şeyler yaşandı vs de
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

İçinden geçenlerle birlikte..

Sadece sen değilsin benimde bi hayatım var hayat senden ibaret değil eve gidincede bi hayat var sen benmde ters zamanıma geldin istemedik şeyler yaşandı vs de

saol arkadaş etkileyici bişey
  • Boşver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Boşver.

olmuo be arkadaş denedm olmuyor ondan başkasıyla da denedm ama onun gibi olmuyor kimse onun gibi kokmuyor kmse onun gbi samimi gelmiyor bna
  • quote:

Orjinalden alıntı:

kız arkadaşımla yeniden barışmak istiyorum...

onu bize değil kız arkadaşına söliceksin başlığı değiştir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

quote:

Orjinalden alıntı:

kız arkadaşımla yeniden barışmak istiyorum...

onu bize değil kız arkadaşına söliceksin başlığı değiştir bence

ne koyuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yk!_!t

quote:

Boşver.

olmuo be arkadaş denedm olmuyor ondan başkasıyla da denedm ama onun gibi olmuyor kimse onun gibi kokmuyor kmse onun gbi samimi gelmiyor bna

Eskiye dönülmeeez. Tecrübelerden bilyorum.

• quote:

quote:

quote:

Boşver.

+1 Ne kadar şuan ki yaşın itibariyle hislerine karşı çıkamıyor olsan da büyük sözü dnlemeni tavsiye ederim bende.

• quote:

quote:

quote:

Boşver.

doğrudur da napacam bi aydır günlük 2 paket sigara içiyorum doğru düzgün uyku fln kalmadı...haftanın 3 günü ayyasım napacam sıkıntı dan patlıyorum sabahdan beri msnde onu bekliyorum...pc nn başndan kalkmıyorum o gelcek die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @yk!_!t -- 25 Haziran 2008; 17:43:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .CaPtaiN.

quote:

quote:

quote:

Boşver.

+1 Ne kadar şuan ki yaşın itibariyle hislerine karşı çıkamıyor olsan da büyük sözü dnlemeni tavsiye ederim bende.

+10000 üstüne imzamı atar deli gibi zıplarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boşver.

doğrudur da napacam bi aydır günlük 2 paket sigara içiyorum doğru düzgün uyku fln kalmadı...haftanın 3 günü ayyasım napacam sıkıntı dan patlıyorum sabahdan beri msnde onu bekliyorum...pc nn başndan kalkmıyorum o gelcek die

Aklına ... 2 paket sigara içiyomuş. Çık gez ne uğraşıyon. Bi aydır aramamış sormamış döner mi?

• doğrudur da napacam bi aydır günlük 2 paket sigara içiyorum doğru düzgün uyku fln kalmadı...haftanın 3 günü ayyasım napacam sıkıntı dan patlıyorum sabahdan beri msnde onu bekliyorum...pc nn başndan kalkmıyorum o gelcek die

Aklına ... 2 paket sigara içiyomuş. Çık gez ne uğraşıyon. Bi aydır aramamış sormamış döner mi?

arayıp sormuyor diil bazen bna hesap bile werio ancak o kadar laftan sonra şey diyor bna o kadar laf eden briyle olmaz diyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @yk!_!t -- 25 Haziran 2008; 18:05:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.