Şimdi Ara

Kız benden hoşlanıyor sanırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım.
    kız normalde bayağı bi yakın davranıyo bana. Ama eskiden anlamazdan geliyodum bi şekilde önlüyodum.(kızla 1 yıldır arkadaşız)
    bugun benden makas aldı (ki nefret ederim) , suratımı astım istemeden, kız da ''neden suratını astın'' diye sorunca kıramadım ve '' suratımı asmadım'' dedim.
    sonra kantine inelim yemeğimi yiyene kadar bekler misin dedi. Tamam beklerim dedim. sonra (hastahaneye gidecekti) benimle gelicek misin aşkım dedi.
    Ben bi 3-5 saniye şokta kaldım :D ve hayır gelmicem dedim. .otobüste parfümün çok güzel kokuyo gibisinden şeyler. Sadede geleyim;
    Benim hoşlandığım kız başka birisi, o yüzden ben bu kızı kırmadan nasıl mesafe koyarım?
    ikimiz de 20 yaşındayız.

NOT: Ergenler yazmasın sadece 20+ yazsın sadece.(ciddiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazdığımıoku -- 25 Ekim 2013; 14:13:45 >

• Sonra bi uyandin donda islaklik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

Sonra bi uyandin donda islaklik var
    arkadaşım ergenler yazmasın dedim, ben de inanamadım ilk başta bu ne özgüven dedim içimden ama yemin ederim ki durum böyle.
    o yüzden durum gerçek ama gerçek olmadığını düşünenler de , gerçek olsa ne yapardı bunu yasınlar.
    başıma ilk kez böyle bişey geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazdığımıoku

arkadaşım ergenler yazmasın dedim, ben de inanamadım ilk başta bu ne özgüven dedim içimden ama yemin ederim ki durum böyle.
    o yüzden durum gerçek ama gerçek olmadığını düşünenler de , gerçek olsa ne yapardı bunu yasınlar.

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sanırım mı? Aşkım demiş læ kız
  • Sonra bi uyandin donda islaklik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

Alıntıları Göster
    hoşuna gidiyorki devam ediyorsun başkasını seven adam direk koyar mesafeyi "çek elini, hal ve hareketlerine çeki düzen ver" gibisinden ama sen okşadıkça ona kayıyorsun sanki
  • quote:

Ağzından kaçmıştır belki.

Kız peki iyi biri mi?Yani kişilik olarak?Dış görünüş de önemli tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

quote:

Ağzından kaçmıştır belki.

Kız peki iyi biri mi?Yani kişilik olarak?Dış görünüş de önemli tabi.

Alıntıları Göster
    2sinide em hocam

Bu arada 20 yaşındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

2sinide em hocam

Bu arada 20 yaşındayım

Alıntıları Göster
    Bir daha öyle makas atmaya falan kalkarsa; şşş bi daha görmeyim kız arkadaşım görmesin/duymasın falan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

2sinide em hocam

Bu arada 20 yaşındayım

Alıntıları Göster
  • Tavsiye verecektim ama yaşım tutmuyor
  • sonra bi uyandin donda islaklik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5888A84FC

Bir daha öyle makas atmaya falan kalkarsa; şşş bi daha görmeyim kız arkadaşım görmesin/duymasın falan de

Alıntıları Göster
    emsene olm onu ne duruyon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertolozzi

emsene olm onu ne duruyon?

Alıntıları Göster
    Samimi arkadaşsanız diyebilir aşkım.Ağzından kaçırmışta olabilir.Biraz daha bekle kesinleşirse yakınlığı friendzone olayları hakkında konuşursun hatunla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadima

Samimi arkadaşsanız diyebilir aşkım.Ağzından kaçırmışta olabilir.Biraz daha bekle kesinleşirse yakınlığı friendzone olayları hakkında konuşursun hatunla.

Alıntıları Göster
    sonra bi uyandın donda katılık var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video Tapes -- 25 Ekim 2013; 16:08:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Video Tapes

sonra bi uyandın donda katılık var

Alıntıları Göster
    İşte böyle adamlar yüzünden biz kız bulamıyoruz arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AJFA

İşte böyle adamlar yüzünden biz kız bulamıyoruz arkadaş.

Alıntıları Göster
    DH'ye hoşgeldin bro alış buralara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Tavsiye verecektim ama yaşım tutmuyor

verme :D evet yaşın tutmuyo malesef .
    kızın insanlığı iyi değil bana göre.güzel sayılabilir ama kısa biraz.

@doçentdoktorhanibal hoşuma gitmiyor ben bayağı bi anlamazdan geldim, hatta 2. sınıfa geçtiğimizde ne aradım ne de sordum, sadece okulda günaydın günaydın.sonra hiç görüşemiyoruz demeye başladı, onunla olacağını sanmıyorum.

@ahmi ağızından kaçırma ihtimali vermiyorum. İnsan aynı günde hem makas alıp , hem canımlı konuşup, hem parfümün güzel kokuyo deyip, hem de aşkım diyemez heralde yanlışlıkla :D . tamam parfüm işini anlarım beğenmiştir söylemiştir, canım lafını da anlarım sonuçta 1 yıllık arkadaşlığımız var. ama diğerleri noluyo?

@muneakire, evyallah hoşbulduk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Tavsiye verecektim ama yaşım tutmuyor

verme :D evet yaşın tutmuyo malesef .
    kızın insanlığı iyi değil bana göre.güzel sayılabilir ama kısa biraz.

@doçentdoktorhanibal hoşuma gitmiyor ben bayağı bi anlamazdan geldim, hatta 2. sınıfa geçtiğimizde ne aradım ne de sordum, sadece okulda günaydın günaydın.sonra hiç görüşemiyoruz demeye başladı, onunla olacağını sanmıyorum.

@ahmi ağızından kaçırma ihtimali vermiyorum. İnsan aynı günde hem makas alıp , hem canımlı konuşup, hem parfümün güzel kokuyo deyip, hem de aşkım diyemez heralde yanlışlıkla :D . tamam parfüm işini anlarım beğenmiştir söylemiştir, canım lafını da anlarım sonuçta 1 yıllık arkadaşlığımız var. ama diğerleri noluyo?

@muneakire, evyallah hoşbulduk.

Alıntıları Göster
    yok mu düzgün öneri yapıcak ?
    bi şekilde kırmadan friendzonelamam lazım kızı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.