Şimdi Ara

Kız beni seviyormu sevmiyormu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda bir kız var hoş kız ben bir ortak arkadaş bulup haber yollattım öyle çocuk gibi oyunlar oynamak istemedim hani açık açık olsun gibisinden neyse kız geldi sınıfa fln ben kızla konuşmadım utandım kız sanırım bunu yanlış anlamış onu takmıyorum gibisinden çıkıştıda bi mekanda otururken yanına gittim beni tersledi kibar bir şekilde yaptı hocam ben öyle okuldaki asosyal tiplerden değilim hani tanınıyorum fln bi şeklim var o yüzden kıza bu kadar öz güvenli yaklaştım sonra tenefüslerde fln görüyorum bakışları sonra twetleri fln kafamı çok karıştırdı herkes kız senden hoşlanıyor diyor bende öyle düşünüyorum ama bi kere özgüvenimi kırdığı için yanına gidemiyorum öyle uzakdan bakıyorum

• Özgüvenliyim diyorsun dostum ama kıza bir arkadaşıyla haber yollatıyorsun ilk hatanı yapıyorsun bunun üstüne kız sınıfa geliyor sen yine konuşmuyorsun hata oluyor iki normalde muhabbet etmediğin kıza gidiyorsun pat diye yanına oturuyorsun bu da hata 3. Bence okulda bir ara yanına git biraz muhabbet kur 1-2 gün sonrada numarasını alırsın zaten gerisi kolay.
  • Erkek adam cesur olur vay arkadas ne pisirik adamlarsiniz biz sizin yasinizda yolda herhangi bi hosumuza giden kizi takip eder teklif ederdik heleki kiz bana bakacak yanima gelecek ohoo kucakta bilirim onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxxsilencerxxx kullanıcısına yanıt
    Kız seni seviyormu ? La nerden bilelim 2 tane olay yazmışsın

neyse kız ayağına geliyorsa belki ama sakın gidipte kıza direk cıkma teklifi falan etme git konuş muhabbet et az tanı ondan sonra kafanız uyuşursa bir ad koyarsınız

Ayrıca o kadar kasma hayır dese ne olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaZangetsu -- 8 Ocak 2014; 0:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Özgüvenliyim diyorsun dostum ama kıza bir arkadaşıyla haber yollatıyorsun ilk hatanı yapıyorsun bunun üstüne kız sınıfa geliyor sen yine konuşmuyorsun hata oluyor iki normalde muhabbet etmediğin kıza gidiyorsun pat diye yanına oturuyorsun bu da hata 3. Bence okulda bir ara yanına git biraz muhabbet kur 1-2 gün sonrada numarasını alırsın zaten gerisi kolay.

kızla hiç bir muhabbet edebileceğimiz ortak bir ortam yok kızın takıldığı kızlardan kimseyi tanımıyorum benim haber yollattıklarım sadece tanıyor zaten kendi halinde bir kız muhabbet et diyon iyi diyon hoş diyonda ben kızın yanına gidip nasıl muhabbet kurim ne dicem hani dediğim gibi aynı masada oturabileceğim bir ortam olsa hiç sıkıntı değilde arkadaş oramlarımız çok farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: TeslaZangetsu

Kız seni seviyormu ? La nerden bilelim 2 tane olay yazmışsın

neyse kız ayağına geliyorsa belki ama sakın gidipte kıza direk cıkma teklifi falan etme git konuş muhabbet et az tanı ondan sonra kafanız uyuşursa bir ad koyarsınız

Ayrıca o kadar kasma hayır dese ne olur

Başlıkda bir yanlışlık oldu evet yazcağım şeyler başkaydı sonra açık açık yazim dedim hocam kızla kafamız aynı onu biliyorum sıkıntı değil hani iyi bir çift olcağımızı inanıyorumda çıkma teklifi konusu ben hiç bir kıza çıkma teklifi etmem çok saçma geliyor hiç etmedim, etmemde herhalde zaten kızla yeterince yakınlaşınca şimdi sevgilimiyiz gibisinden bir konu açıyorum oldu bitti hiç terstepmedi ama dediğim gibi okulda bir şeklim var bu kız şimdi bana hayır derse göd olurum yine o sınkıntı değil bişekilde halledilirde o benim özgüvenimin yerle yeksan olmasını sebeb verir hani oda bana çok koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Erkek adam cesur olur vay arkadas ne pisirik adamlarsiniz biz sizin yasinizda yolda herhangi bi hosumuza giden kizi takip eder teklif ederdik heleki kiz bana bakacak yanima gelecek ohoo kucakta bilirim onu

Bizde kucakda bildik öyle rahad hareket ettikde kız sert çıktı hiç tavız vermedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tenefüs lafını duydum gerisini okumadım
  • Soru yanlis. Ozguvenin falan yok oncelikle anlattigina gore.

Daha ogrenecegin cok sey var sifir noktasindasin. Haber yollatmak falan nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız beni seviyor, sonunda karşılaştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Soru yanlis. Ozguvenin falan yok oncelikle anlattigina gore.

Daha ogrenecegin cok sey var sifir noktasindasin. Haber yollatmak falan nedir

Hocam ben aklımı seviyim(anladınız) ya nasıl yaptım böyle bi yanlış bilmiyorum kendimi bitirdim

• xxxsilencerxxx kullanıcısına yanıt
    Bence olabilecek durumlara fazla önem veriyorsun. Şekli varmış yerim şeklini

Kız sana hayır diyebilir de bu senin neden özgüvenini kırsın.Git konuş takıl hayır derse kendince sebepleri vardır.Takma böyle şeyleri kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: msukruyahya

Kız beni seviyor, sonunda karşılaştık.

Lel,made me laugh.NO SS NO GÜVEN,brah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.