Şimdi Ara

Kız Bulmak İçin Ortam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konulardan çok var biliyorum ama bu biraz değişik olsun. Kız arkadaş bulmak için nasıl ortamlara gitmeliyim? Sevgilisi olanlar sevgilisiyle nerde tanıştığını falan yazarsa güzel olur. 1 hafta süren bi ilişkiden boynuzlanarak ayrılmak çok koyuyo. bunu unutmak için yardım istiyorum.

• takip
  • GÜncel
  • arkadaslarinin ortami varsa git onlarla yoksa tek basina vitaly gibi hayatta tavlayamazsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

arkadaslarinin ortami varsa git onlarla yoksa tek basina vitaly gibi hayatta tavlayamazsin

Aynen arkadaşlarınla ortama gir misal arkadaşının kız arkadaşları vardır onlarla kafeye oturun falan.. Şahsen ben öyle yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikonik

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

arkadaslarinin ortami varsa git onlarla yoksa tek basina vitaly gibi hayatta tavlayamazsin

Aynen arkadaşlarınla ortama gir misal arkadaşının kız arkadaşları vardır onlarla kafeye oturun falan.. Şahsen ben öyle yaptım

dostum haklısında sorun orda işte. arkadaş çevrem yok. kendi başıma da kafeye gidip kızın karşına oturacak değilim dediğin gibi. böyle yaşıtlarmın gittiği bi kursa falan gitmeliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.