Şimdi Ara

Kız çekingen mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Biriyle çıkıyorum iyi hoş ama ne biliyim el ele tutuşmalar belkide daha ilersi :) yapmak istemiyor ben istedim 1 2 kere ondada pişman oldu.Üstüne gitmemem mi lazım kızın fazla ne yapılması lazım bu gibi durumlarda yardım edermisiniz :))

• kıza yol vermen lazım hocam
  • :) Saçma.20 gün filan oldu çıktığımız her kız aynı diye birşey yok.Sadece biraz zaman mı geçmesi lazım bunların rahat yapılabilmesi için onu merak ediyorum
  • Kendin demişsin, her kız aynı olacak diye bir kaide yok. Hepsi farklıdır. Bu dediklerini belki de hiç yapamayacaksın.
  • Yaşlar kaç bilmiyorum, söylersen daha iyi olur.

Fakat, açıkçası bu durum oldukça saçma. Sonuçta sevgilisiniz ve bişeyler yaşamanız gerekir, öyle birbirinize bakarak olmaz bu iş. Eğer kız elini bile tutmak istemiyorsa bence 2 seçenek var.

1. Çok utangaç, kızarıyor bozarıyor.
    2. Seni sevmiyor. Yani, en azından sevgili olarak sevmiyor.

Üzgünüm ki 2. seçenek daha ağır basıyor çünkü utansa, sonradan pişman olmaz. O an rahatsız olur sadece.

-Bu söylediklerim sadece benim düşüncelerimdir ve belirli bir yaşa ulaşmış insanlar için kendi çapımda yaptığım genellemedir. Eğer o belirli yaşa ulaşmadıysanız, normaldir olur böyle şeyler. Saçını çek kaç.-
  • ToffieBoi @ Sevmeseydi neden çıkma teklifini kabul ederdi.
  • kıza yol vermen lazım, arkadaş haklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

ToffieBoi @ Sevmeseydi neden çıkma teklifini kabul ederdi.

Kızları anlayamazsın. Daha başındayken kafandan at bu düşünceyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 21 Aralık 2010; 22:56:56 >
  • Ben olsam çekingen olması hoşuma giderdi. Demekki alışık olduğu bir durum değil. Bu da benim aradığım bir özellik. Her gelene elini veren bir tip olsa hoşuna gider miydi? Hiç acele etme zamana bırak her şeyi. Kız için özel biri ol sadece elini bile tutabilsen yeter. Bence tabi. Seviyorsan bu dediklerimi yap ama sevmiyorsan salla kafana göre takıl ;)
  • Tamam da kardeşim ilişkiler ne için var aşk ne için var? Hem ruhsal hem fiziksel yakınlaşma için. Bi beraberlik 2sini de getirmiyosa bi sorun vardır. Türbanlı kızlar bile sevgilileriyle el ele tutuşup geziyolar artık utangaçlık mı kalmış...
  • Biraz zaman tanı ona;eğer yine utanıyorum falan derse anla ki vardır bir sorun..
  • Gidip konuşsan kızla? Denedin mi yani
  • hiç uğraşma salla gitsin.
  • Ayrıl. Ciddiyim.
  • Burdaki yorumlara kanıp da ayrılmak gibi bir mallıgı yapma.

Zaman geçtikce elini de tutarsın,öpersin de sabırlı ol. Rahibe degil ya bu kız.

Nickin virginrahibe gerçi ama
  • al karsina konus. de yani elini tutmama ne izin vermiyosun de. hani opturmese tamam neyse guvenmek istiyor vesairede elini tutmamak nedir arkadas ya? konusurken suratina bakiyormu bari
  • Bence ciddi olarak seviyosan sevebiliceksen bu kızı bırakma böyle olması böyle bi kız bulman bu devirde çok zor hiç kaybetme yoksa hata yaparsın. Herşeyi oluruna bırak. Ben 2 buçuk yıl sonra elini tuttum düşün artık. Bırakamazmıydım bırakırdım ama hayatımın en büyük hatasını yapardım çünkü ben onu her türlü seviyodum halada seviyorum.

Dediğim gibi ciddi isen hatırlatma bile zamanla olur
  • zamanında ilk görüşmemde sevişme noktasına gelmiştik o kadar nasıl sabrediyosunuz ya ?
  • üstüne git tarafımdan denenip onaylanmıstır
  • Yaşlarınız kaç lise ve üniversite dönemindeyseniz eğer kız gerçekten çekingen ve bu konularda korkuya sahip, istemiyorsa kimseyi zorlamaya hakkın yok ve kız ile bu sebebten dolayı çıkıyorsan ayrıl sana mutluluk getirmez.

Yok lise ve üniversiteli değilseniz iki ihtimal var o zaman,

1. Kız gerçekten saf ve temiz kendini eşine saklamayı düşünüyor.

2. Kız evlenecek yani kekleyecek herif arıyor.

Bayan arkadaşın ile bu konuyu direk konuşman ne istediğini anlamanı sağlar. Maalesef her bayan bir değil ve anlaması gerçekten güç ama imkansız değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 22 Aralık 2010; 13:29:02 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.