Şimdi Ara

Kız hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya bugün sevdiğim kız için süpriz yapmak istedim dün hediye aldım kıza bugün pasta aldım falan kızı bugün sınıfa çağırdılar arkadaşlarım kız geldi of dedi sinirlendi ve çıktı sınıftan yani arkadaş sevmesen bile beni hediyeleri alırsın yani haklı değil miyim? Beni faceden,instagramdan,whatsapptan heryerden engelledi sonrada

• Kıza beklemediği kişiden sürpriz gelmiş boşver gitsin.
  • Ya bak arkadaşım konuşmuş ben ona hediye alma dedim de o almış falan demiş arkadaşımda o seni düşünmüş falan demiş senin yaptığın terbiyesizlik demiş o da biliyorum ama ben ona alma demiştim falan demiş çok üzdün yani seni seviyor falan demiş o da bakacağız artık demiş
    Nasıl yani beklemediği kişiden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: daltonleo

Ya bak arkadaşım konuşmuş ben ona hediye alma dedim de o almış falan demiş arkadaşımda o seni düşünmüş falan demiş senin yaptığın terbiyesizlik demiş o da biliyorum ama ben ona alma demiştim falan demiş çok üzdün yani seni seviyor falan demiş o da bakacağız artık demiş
    Nasıl yani beklemediği kişiden?
    Sevse böyle yapmaz romeo. Dinle beni o kız seni üzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERseeYOU

Sevse böyle yapmaz romeo. Dinle beni o kız seni üzer.

Alıntıları Göster
    Sende git hediyeyi başkasına ver knk bakarsın o kızın hoşuna gider
  • Egosunu tatmin etmiş işte.
    Mutlu olmuştur, sende mutlu ol.
  • Kanka birsürü kız hediyeyi bana ver dedi
    😄
  • Hayır eskiden böyle değilmiş hiç konuşmuyormuş bile ben bununla konuşmaya başladıktan beri böyle artistlenmeye başlamış herkes egosu tavan yaptı diyor
  • quote:

Hayır eskiden böyle değilmiş hiç konuşmuyormuş bile ben bununla konuşmaya başladıktan beri böyle artistlenmeye başlamış herkes egosu tavan yaptı diyor
    Evet ne yapacağım
  • Haklısın
  • quote:

Evet ne yapacağım

Alıntıları Göster
    Boşver kızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3081D0615

Boşver kızı

Alıntıları Göster
    Boşveremem arkadaşlar seviyorum hala bunu yapsa bile
  • quote:

Boşveremem arkadaşlar seviyorum hala bunu yapsa bile

Alıntıları Göster
    La kız seni sevmiyor ve sinirli, belki nefret ediyor hatta.. bırak o kızııııı.
  • Emin ol hediyeleri alsa arkasindan kufredecektin. Kiz da hakli asagi tukurse sakal yukari tukurse biyik
  • LecAss kullanıcısına yanıt
    Ne alaka?
  • quote:

Ne alaka?
    Valla bazen hem cinslerimin davranışlarına anlam veremiyorum. Bir kız bana böyle yapsa muhtemelen suratına yumruğu geçirirdim sen hâlâ yok seviyorum yok öyle böyle diyorsun.

Edit: Gerçi düşündüm de yumruk atmazdım herhalde. Ancak bunun tek sebebi de kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması. Yani başıma bir şey gelmeyeceğini bilseydim atardım kesinlikle.

Yazmayı unutmuşum bir de, böyle bir olaya girmen en başından saçmalık. Kızın sana ilgisi olduğuna dair bir sinyal aldıysan yapılabilir de (yine de yapılmaması taraftarıyım) ortada hiçbir şey yokken yaparsan kızın egosunu tatmin ediyorsun işte böyle. Bir de hâlâ seviyorum falan deyip daha da fazla tatmin etme derdindesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 13 Aralık 2014; 17:30:24 >
  • Haklısın neyse unuttum zaten düşmanım o artık
  • Kız seni duşunuyor iste masraf olmasın diye niye usteliyon ki ?
  • dhfade kullanıcısına yanıt
    :D ya sizce dershanede özür dilemeli miyim?
  • quote:

:D ya sizce dershanede özür dilemeli miyim?

birde Özür dilesem mi diyor elimde kalırsın küçük sincap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.