Şimdi Ara

Kız Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 senedir aynı kızdan hoşlanıyorum (hatta aşık bile olmuş olabilirim) neyse bu kız benden bir yaş küçük ben 12. sınıftayım şuan kız ondan hoşlandığımı yaklaşık bir senedir falan biliyor fakat bunu hiçbir zaman benden duymadı hep kulaktan dolma haberler şeklinde kıza ulaştı. Duyduğuma göre ilk verdiği cevap olumlu değildi bende bu yüzden unutmaya çalıştım fakat daha sonra araya ortak arkadaşlarında girmesiyle yeniden canlandı olay. Gelgelelim kızda bu sefer olumlu bakıyordu bu işe duyduğuma göre. Baş başa bir yerlere gitmedik fakat 4 kişi şeklinde (diğer 2si ortak arkadaş ve sevgililer biri) baya yemeğe gezmeye gittik. Bu süreç içinde mesajlaşmalarda oluyordu fakat kızın bana attığı mesajlar hep soğuktu bende bu yüzden çok üzerine gitmedim. Twitter üzerinden attığı tweetleri eski sevgilisini halen düşündüğünü ve onu unutamadığını gösteriyor yada ben öyle anlıyorum. Sizce ne yapmalıyım artık unutmalı mıyım yoksa bir kere başladım üstüne gideyim mi ?

Not: 3-4 haftadır 1 kelime bile konuşmuşluğumuz yok

• biz ciddi konu diyoruz senin uğraştığın şeylere bak
  • up
  • Alakanı kes dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse şaka maka konuyu okudum senin yapabileceğin bir şey yok geri çekil eski sevgilisini unutamadığın izlenimine kapıldığın an kaçacaksın bir gün çok sevdiğim sevgilim eski sevgilisiyle ilgili aklına bir şey geldiğini söyleyince ayrıldım 2 gün sonra o çocuğa geri döndü tecrübeyle sabit aradan çokça zaman geçmesi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 16 Mart 2013; 19:22:41 >
  • Kız senle birlikte olursa bildiğin k.ş.rdır. Özel k.ş.r fetişin varsa devam et.

• Üstüne gitme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Kız senle birlikte olursa bildiğin k.ş.rdır. Özel k.ş.r fetişin varsa devam et.

Ona da mı sansür, yapmayın gözünüzü seveyim

• hepinize yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim bende zaten üstüne gitmeme kararı almıştım o yüzden 3-4 haftadır konuşmuyoruz sizinde görüşleriniz üzerine akışına bırakıcam olayı artık ben ona karşı adım atmayacağım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.