Şimdi Ara

KIZ KONUSU (ÇOK CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kız arkadaşım var 6. aya girdik aralıkta.baya bi iyiydi aramız yani her konuda birbirimize yardımcı oluyoduk artık sevgiliden çok eş gibiydik kız son 10 gün soğuk davranıyodu bi kaç erkekle konuşurken gördüm.ne ayak falan ya canım arkadaşım falan dedi.idare ettim bi iki gün.baya bi kavga ettim 10 gün içinde en az 15 kavgaya girdim kız için.

dedim n'oluyo lan adam gibi izahat ver kavga etmemden zevk mi alıyosun, hoşuna mı gidiyo?

ağlamaya başladı kıskançsın kavgacı pisliğin tekisin cart curt konuştu.

bak dedim hala konuyu değiştiriyosun anlat ne olup ne bittiğini.daha çok ağladı oturduk bi yere ben sadece bizi düşünüyorum canımın içi falan sakinleştirdim.

şimdi ben bu kıza yolmu vereyim yoksa devammı edeyim

•  KIZ KONUSU (ÇOK CİDDİ)
  • Hemen hemen aynı yoldan geçtiğim için söylüyorum.KESİNLİKLE AYRIL.düşünme bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 1 Ocak 2014; 1:43:08 >
  • masaya vur ona patronun kim oldugunu goster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

KIZ KONUSU (ÇOK CİDDİ)

Ulan bir kerede yapmayın be
  • Tavrını koy , ödün vermeye değmez. Gerçek bir birliktelik ise o elinden geleni yapacaktır.
  • Onu 2015 e yolla

• çok sağol hocam
  • Bak sana yaşadığım ilişkiden bir alıntı vereyim, kızın uniden arkadaşlarını sevmiyordum bilirsin tam yılışık tipler "1 kere uyardım" ders konusu bile olsa konuşma diye. "Senin istemediğin tiplerle konuşmam, zaten ders soruyolardı kısa kısa cevap veriyordum hepsini sildim sevgilim."

Bana aynen böyle söyledi, zaten senin huylarını bilen hoşlanmadığı biliyorsa yukarıdakini yapar. Anlatabildimmi ?
  • Bir kız sana kıskançlık yapma ne alakası var diyorsa bilki kıskançlık yapmanı gerektirecek bir durum vardır ortada
  • kıza bir kez daha şans ver ama sınırı daha iyi çiz.Bidaha yaparsa zaten sınırsız çizersin

• Yol ver, sıkılmış
  • sağolun arkadaşlar uyku girmiyo gözüme sinirden
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Bak sana yaşadığım ilişkiden bir alıntı vereyim, kızın uniden arkadaşlarını sevmiyordum bilirsin tam yılışık tipler "1 kere uyardım" ders konusu bile olsa konuşma diye. "Senin istemediğin tiplerle konuşmam, zaten ders soruyolardı kısa kısa cevap veriyordum hepsini sildim sevgilim."

Bana aynen böyle söyledi, zaten senin huylarını bilen hoşlanmadığı biliyorsa yukarıdakini yapar. Anlatabildimmi ?

+1 Aynen. Aynı durum bende de geçerli erkek olmasını bırak kız arkadaşını bile beğenmedigim zaman görüşmeyi keser.

Ya ipleri al eline ya da yolla ilerde daha çok baş ağrısı çekersin. Tabi kıza yetip yetmeme durumun var o ayrı :-D
    bu arada benim 1.5 yıl oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kısa zamanda yol vermeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman_E

quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Bak sana yaşadığım ilişkiden bir alıntı vereyim, kızın uniden arkadaşlarını sevmiyordum bilirsin tam yılışık tipler "1 kere uyardım" ders konusu bile olsa konuşma diye. "Senin istemediğin tiplerle konuşmam, zaten ders soruyolardı kısa kısa cevap veriyordum hepsini sildim sevgilim."

+1 Aynen. Aynı durum bende de geçerli erkek olmasını bırak kız arkadaşını bile beğenmedigim zaman görüşmeyi keser.

Ya ipleri al eline ya da yolla ilerde daha çok baş ağrısı çekersin. Tabi kıza yetip yetmeme durumun var o ayrı :-D
    bu arada benim 1.5 yıl oldu..

hocam harika gidiyoduk son 10 gün dışında.kezban kankisi var bunun bi tane onun sevgilisini tokatladım o dolduruşa getirmiştir diye düşünüyorum ama ne olursa olsun ipleri onun eline vermem.yarın bi konuşucam adam gibi.

• 3 Hayır ile gönder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.