Şimdi Ara

Kız Konusu Yardım ? [ yok mu fikir verecek? ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz uzun olabilir kusura bakmayın.

Öncelikle lise son sınıftım.(Mezun olduk artık.) Sene başında bir kızdan hoşlandım. Kendisiyle 2 hafta kadar bir süre çok yakındık herkes bizi siz iyi ikili oldunuz hep berabersiniz falan diyordu. Benim için en yakın arkadaşlarını ekip sabah benle kahvaltıya falan geliyordu. Ben de artık açılmam gerektiğini düşündüm ve konuştum. Kendisi son sınıf olduğumuz için böyle bir şey istemediğini eğer ayrılırsak çok kötü olacağını falan söyledi. Bayağı ısrar ettim ancak olmadı.Ve bundan 1 hafta kadar sonra beni arkadaş olarak gördüğünü ve hislerini yanlış algıladığını söyledi. Ve aramıza bir soğukluk girdi malum ve normal arkadaş seviyesine indik. Bu olay ekim ayı civarı oldu ve şu zamana kadar hislerimde değişen bir şey yok. Bir insanı normalde unutabilirim ancak onu unutmak istemiyorum. Çünkü kendisi benim için doğru kişi ve ben onu kaybetmek istemiyorum ama sanırım o bunun farkında değil. Ben sene içinde bir ara bununla konuşmadım. O sıralar onun arkadaşının doğumgünüydü ve biraz alkol almışlar o gün. Dersanede karşılaştık bana seslendi ve sarıldı bir anda. Beni çok özlediğini ve onun için çok önemli olduğumu söyledi. O aralar onu unutmayı bayağı düşünüyordum ancak bu hareketten sonra her şey yok oldu bir anda. Ve 4-5 gün önce artık dayanamayacağımı anladım ve ona artık konuşmak istemediğimi ve bir daha iletişime geçmek istemediğimi söyledim. Bu konu birkaç kez daha gündeme gelmişti ancak onun ısrarlarına dayanamayıp tekrar konuşmaya başlamıştık. Bu seferde lys öncesi bu mesajı atmam gerek ama başarılar tarzı bir mesaj attı. Ben de mecburen geri döndüm seviyeli bir şekilde. Sınavdan sonraki gün ise nasılsın diye mesaj attı ve neden böyle yaptığını sordum. Yapmaması gerektiğini söyledi ancak çok merak etmiş ve atmış mesaj.

Olayın ana hatları bu şekilde arkadaşlar. Ben bu kızı unutmak istemiyorum. Ancak iş pek olacağa benzemiyor da.Unutabilecek gibi de değilim bilmiyorum. Gerçekten başarılı bir öğrenciydim ve matematik sınavım rezil olmuş durumda sınavda resmen oturup onu düşündüm ve optikten 15 kadar soru salladım.

Pek yapılacak bir şey yok gibi ancak siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercih rehberi -- 19 Haziran 2012; 22:05:52 >

• Başkaları açınca konu sayfalar sürüyor. Ben açınca böyle... Sıkıntı bende galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercih rehberi

Başkaları açınca konu sayfalar sürüyor. Ben açınca böyle... Sıkıntı bende galiba.
    Bence özet geçmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Bence özet geçmelisin.

Hocam çok uzun değil aslında 2 dakikanızı ayırıp okursanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Bence özet geçmelisin.

Hocam çok uzun değil aslında 2 dakikanızı ayırıp okursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Git konuş hocam seviyorsun belli ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Konuştum hocam. Ancak seni arkadaş olarak görüyorum cümlesiyle karşılaşıyorum. Ancak bana karşı boş olduğunu da sanmıyorum. İletişimi ben kessem o kuruyor tekrardan. Şu sınav olayı yüzünden mi böyle yapıyor bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Konuştum hocam. Ancak seni arkadaş olarak görüyorum cümlesiyle karşılaşıyorum. Ancak bana karşı boş olduğunu da sanmıyorum. İletişimi ben kessem o kuruyor tekrardan. Şu sınav olayı yüzünden mi böyle yapıyor bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    sen hala kızdan hoslanıyorsun ve unutmak istemiyorsun yoksa unutursun yani kızın sana mesaj atmasını istiyorsun istemesen atamaz ulasamaz sana atsa bile sen cevap vermezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: novacaine

sen hala kızdan hoslanıyorsun ve unutmak istemiyorsun yoksa unutursun yani kızın sana mesaj atmasını istiyorsun istemesen atamaz ulasamaz sana atsa bile sen cevap vermezsin

Alıntıları Göster
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=arkada%C5%9F+kalal%C4%B1m
    http://www.itusozluk.com/goster.php/arkada%FE+kalal%FDm
    http://www.uludagsozluk.com/k/arkada%FE-kalal%FDm/

Tüm sayfaları oku, elbet çıkar bir şeyler.

• quote:

Unutamadım tabiki hala. Unutmak da istemiyorum zaten ama iki ucu boklu değnek denir ya benimki de o hesap çıkış yolu yok.
  • quote:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=arkada%C5%9F+kalal%C4%B1m
    http://www.itusozluk.com/goster.php/arkada%FE+kalal%FDm
    http://www.uludagsozluk.com/k/arkada%FE-kalal%FDm/

Tüm sayfaları oku, elbet çıkar bir şeyler.

İtu sözlük 16 yoruma öldüm

• quote:

quote:

Yeni mi konuştun yoksa sene başında konuştuğunu mu söylüyorsun?
  • quote:

quote:

Unutamadım tabiki hala. Unutmak da istemiyorum zaten ama iki ucu boklu değnek denir ya benimki de o hesap çıkış yolu yok.

kızı cekip ciddi ciddi konusacaksın o zaman '' benim niyetim belli diyeceksin ben seninle artık arkadas olmak istemiyorum aramızda o kadar sey yasandı bu duruma bir acıklık getirmezsek senin kalbini kırmak istemem ama ben sana bu duyguları beslerken seninle arkadas kalamam '' de ona.

• quote:

quote:

quote:

Yeni mi konuştun yoksa sene başında konuştuğunu mu söylüyorsun?

1 ay kadar önce konuşurken bahsi geçmişti benim cevabımı biliyorsun demişti. Bir şekilde olayı kapattım ancak olay bu.

• quote:

quote:

quote:

kızı cekip ciddi ciddi konusacaksın o zaman '' benim niyetim belli diyeceksin ben seninle artık arkadas olmak istemiyorum aramızda o kadar sey yasandı bu duruma bir acıklık getirmezsek senin kalbini kırmak istemem ama ben sana bu duyguları beslerken seninle arkadas kalamam '' de ona.

Benim de düşündüğüm şey buydu. Sanırım en mantıklısı bunu uygulamak yapacak bir şey yok.

• Başka fikir belirtecek yok mu? Kötü durumdayım arkadaşlar zahmet edip yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Başka fikir belirtecek yok mu? Kötü durumdayım arkadaşlar zahmet edip yardımcı olursanız çok sevinirim.
    @novacaine'in dediği en mantıklısı bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SH4K3R

@novacaine'in dediği en mantıklısı bence de.

Alıntıları Göster
    Durum eğitimini etkileyecek seviyeye gelmiş.Gidip konuşman lazım veya hiç konuşmayıp unutman lazım.
  • Universitede unutacagin bir kiz gelecegini yakmissin yazik o yaslarda ciddi iliski olmaz olanlar oluyor onlarin da cogu evlenince ayriliyor cunku iliski basladigindaki kisiliginle 20 li yaslardan sonrasi cokfarkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Durum eğitimini etkileyecek seviyeye gelmiş.Gidip konuşman lazım veya hiç konuşmayıp unutman lazım.

Evet hocam öyle oldu. LYS matematiğe 80'de 80 yapmak için girmiştim ancak kafam o kadar dağıldı ki sayısal oynar gibi salladım.

@alpertfn: Bir yandan ben de öyle düşünüyorum ancak bu kızla aramızdaki şey çok farklı gerçekten. En yakın arkadaşlarımla konuşamadığım konuları bile çok rahat konuştum. Kendisi de aynı şekilde çok özel şeylerini benimle paylaştı. Olayı bu kadar basite indirgemek istemiyorum ama yine de kafam çok karışık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Evet hocam öyle oldu. LYS matematiğe 80'de 80 yapmak için girmiştim ancak kafam o kadar dağıldı ki sayısal oynar gibi salladım.

@alpertfn: Bir yandan ben de öyle düşünüyorum ancak bu kızla aramızdaki şey çok farklı gerçekten. En yakın arkadaşlarımla konuşamadığım konuları bile çok rahat konuştum. Kendisi de aynı şekilde çok özel şeylerini benimle paylaştı. Olayı bu kadar basite indirgemek istemiyorum ama yine de kafam çok karışık.

Alıntıları Göster
    sadece bir hatırlatma dışarıda 3.5 milyar kız daha var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.