Şimdi Ara

Kız meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Mart Nisan tarihleri gibi bir kızla çıktım. Yaklaşık bir ay boyunca mutlu mesut ilerledik fakat sonrasında ablası nedensizce ayrılmamızı istedi. Sonra biz ayrılmaya çalıştık ama hala ayrılamamıştık. Tam yaz olduğu zamanlar kız 2 haftalığına mı ne ablasıyla kalacağını söyledi ve ablasına gitmeden önceki gece güzelce sohbet ettik. Fakat 2 hafta sonra ben yazmaya çalıştığımda durgun yazıyordu ve artık görüşmek istemediğini söyledi ve biz yaklaşık 2 ay boyunca konuşmadık ve ablasından döndüğü haberini arkadaşımdan alıyorum. Tekrar yazmak istedim ve seni arkadaş olarak gördüğümü söyledi. Sonra okullar açıldıktan bir buçuk hafta sonra arkadaşımdan bi haber alıyorum. Yazın ablasını ikna etmeye çalıştığını anlattı ve halada çabaladığını söyledi ve bende beklemek istedim. Tabi kıza biraz kırgındım o yüzden hiç konuşmuyorduk ve ben biraz soğuk davranıyordum. Sonrasında nedensizce kız benden soğumuştu ve ben bunu öğrenir öğrenmez konuşmak istedim. Yeniden başlayabiliriz filan dedim ama beni fazla dinlemedi kendini bastırıyor gibiydi. Sizce aramızı tekrardan nasıl yapabilirim. Biliyorum biraz saçma bir konu hatta baya sarpa sardı farkındayım ama en azından burada bilen birileri varsa lütfen bi öneride bulunabilir misiniz?

• Kızın peşinde koşmayı bırakarak başlayabilirsin. Eğer niyetin kızı kendinden soğutmak ise koşmaya devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız meselesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.