dün durduk yere ''bitirmek istiyorum'' die bir mesaj geldi. Sebebini sordum.Hem aradaki mesafe hemde annesi cok üstüne geliomuş.sevmiorum bitti dese tm dicemde sni hla cok seviorum ozur dilerim ole olması gerekiyo fln diyo.baskası olmadıgınıda yemin edio.napıcamı bilmiyorum bi akıl verin.
bırakıcan ne yapıcan anlama sorunun var heralde
%99.9 başkası
koy g.te dostum salla bosver
eğer seni seviyorum ama annem istemio falan ayaklarına yatıyosa hiç uğraşma! bırak ne hal ivarsa görsün kesin başkası var. Ama yinede onu çağır senle konuşcaım şey var de yatağa at sonra çıkarken baş ucuna 100 ytl koy
quote:
Orjinalden alıntı: CodeWriter
eğer seni seviyorum ama annem istemio falan ayaklarına yatıyosa hiç uğraşma! bırak ne hal ivarsa görsün kesin başkası var. Ama yinede onu çağır senle konuşcaım şey var de yatağa at sonra çıkarken baş ucuna 100 ytl koy
Tam Çılgın Sedat fantazisi
quote:
annem istemiyor tripleri hikaye....Bu durumda yapılacak en güzel şeyi açıklayayım.:: imkan varsa kız konuşmak için eve çağrılır.evde güzel bir ortam hazırlanır...duş yapılır kişisel temizlik yapılır en güzel parfümler sürülür...ondan sonra kıza yakın bir mesafede oturarak ona olan ilginden bahsedilir...karşı cinse tamamen sex mesajları gönderilip baştan çıkması sağlanır...hazır kıvama gelince ....bu arkadaşın bileti kesildikten sonra şöyle bir not bırakılır:vücudunun tadına bakmak çok güzeldi ama ruhunun ruhuma hitap etmedğinin farkına vardım..sana mutluluklar dilerim." he ileride bu kişinin vücuduna yeniden ihtiyaç duyulabileceği de gözönünde bulundurulup daha farklı davranılabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: cod4hata
dün durduk yere ''bitirmek istiyorum'' die bir mesaj geldi. Sebebini sordum.Hem aradaki mesafe hemde annesi cok üstüne geliomuş.sevmiorum bitti dese tm dicemde sni hla cok seviorum ozur dilerim ole olması gerekiyo fln diyo.baskası olmadıgınıda yemin edio.napıcamı bilmiyorum bi akıl verin.
Evlenirsek anneni mi... de o anlar
quote:
Orjinalden alıntı: Tijani Babangida
%99.9 başkası
quote:
Orjinalden alıntı: Tijani Babangida
%99.9 başkası
%100 bence.
% bir milyon başkası var.
quote:
Orjinalden alıntı: divax
quote:
Tam Çılgın Sedat fantazisi
çok kez başıma geldi.o kızdan bir daha hayır gelmez...
quote:
Orjinalden alıntı: fil avcısı
çok kez başıma geldi.o kızdan bir daha hayır gelmez...
bencede
siz erkekler yazılan şeylere bakın siz adamı ipe götürürsünüz hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme