Şimdi Ara

Kız Meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün durduk yere ''bitirmek istiyorum'' die bir mesaj geldi. Sebebini sordum.Hem aradaki mesafe hemde annesi cok üstüne geliomuş.sevmiorum bitti dese tm dicemde sni hla cok seviorum ozur dilerim ole olması gerekiyo fln diyo.baskası olmadıgınıda yemin edio.napıcamı bilmiyorum bi akıl verin.

• bırakıcan ne yapıcan
    anlama sorunun var heralde
  • %99.9 başkası
  • koy g.te dostum
    salla bosver
  • eğer seni seviyorum ama annem istemio falan ayaklarına yatıyosa hiç uğraşma! bırak ne hal ivarsa görsün kesin başkası var. Ama yinede onu çağır senle konuşcaım şey var de yatağa at sonra çıkarken baş ucuna 100 ytl koy
  • quote:

Orjinalden alıntı: CodeWriter

eğer seni seviyorum ama annem istemio falan ayaklarına yatıyosa hiç uğraşma! bırak ne hal ivarsa görsün kesin başkası var. Ama yinede onu çağır senle konuşcaım şey var de yatağa at sonra çıkarken baş ucuna 100 ytl koy

Tam Çılgın Sedat fantazisi
  • quote:

eğer seni seviyorum ama annem istemio falan ayaklarına yatıyosa hiç uğraşma! bırak ne hal ivarsa görsün kesin başkası var. Ama yinede onu çağır senle konuşcaım şey var de yatağa at sonra çıkarken baş ucuna 100 ytl koy

Off, feci koyar lan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • annem istemiyor tripleri hikaye....Bu durumda yapılacak en güzel şeyi açıklayayım.:: imkan varsa kız konuşmak için eve çağrılır.evde güzel bir ortam hazırlanır...duş yapılır kişisel temizlik yapılır en güzel parfümler sürülür...ondan sonra kıza yakın bir mesafede oturarak ona olan ilginden bahsedilir...karşı cinse tamamen sex mesajları gönderilip baştan çıkması sağlanır...hazır kıvama gelince ....bu arkadaşın bileti kesildikten sonra şöyle bir not bırakılır:vücudunun tadına bakmak çok güzeldi ama ruhunun ruhuma hitap etmedğinin farkına vardım..sana mutluluklar dilerim." he ileride bu kişinin vücuduna yeniden ihtiyaç duyulabileceği de gözönünde bulundurulup daha farklı davranılabilir..

• quote:

Orjinalden alıntı: cod4hata

dün durduk yere ''bitirmek istiyorum'' die bir mesaj geldi. Sebebini sordum.Hem aradaki mesafe hemde annesi cok üstüne geliomuş.sevmiorum bitti dese tm dicemde sni hla cok seviorum ozur dilerim ole olması gerekiyo fln diyo.baskası olmadıgınıda yemin edio.napıcamı bilmiyorum bi akıl verin.

Evlenirsek anneni mi... de o anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tijani Babangida

%99.9 başkası

• quote:

Orjinalden alıntı: Tijani Babangida

%99.9 başkası

%100 bence.
  • % bir milyon başkası var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: divax

quote:

Tam Çılgın Sedat fantazisi

• çok kez başıma geldi.o kızdan bir daha hayır gelmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fil avcısı

çok kez başıma geldi.o kızdan bir daha hayır gelmez...

bencede
  • siz erkekler yazılan şeylere bakın siz adamı ipe götürürsünüz hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.