Şimdi Ara

kız meselesi beyler bakın bi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben bi kızdan hoşlanıyorum. içimde birşeyler var sanki kız da benden hoşlanıyo gibi geliyo.
    geçen gün karşılaştık yanında 2 arkadaşı vardı. işte naber nasılsın felan, konuşulcak bişey kalmadı.
    ben sohbet bitince mal gibi kıza bakıyorum ama... 5-6 saniye bakıştık ve kız '' neyse ben seni tutmayayım'' dedi.
    sizce kaçan kovalanır hesabı mı yapıyo, yoksa beni istemiyo mu ?
    hoşlandığımı anladı sanırım. normalde 1 senelik arkadaşlığımız var sonradan hoşlandım.
    not :ikimz de üni. 2. sınıfız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazdığımıoku -- 3 Kasım 2013; 16:13:41 >

• seni istemiyo geçmiş olsun bırak sen o kızı düşünme hic
  • nihanacik kullanıcısına yanıt
    ama kız geçen sene benden hoşlanıyodu. ben bunu çok geç anladım, hatta hoşlanmasaydım hiç anlamayacaktım.
    bu sene de 1 kere yanıma oturup muhabbet açtı. yolda karşılaşınca da üstte dediğim olaylar oldu.
    ama belki konuşulacak konu kalmadığı için tutmayayım seni dedi, belki kaçan kovalanır hesabı yaptı, belki de dediğin gibi sevmiyo.
    Bunu bilemiyorum.çünkü 1-2 şey daha konuştuk(1-2 dakikalık) naber nasılsından sonra.konuşulacak bir şey kalmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazdığımıoku -- 3 Kasım 2013; 18:07:10 >
  • Hoslandigini anlarsa senden sogumaya baslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bazı şeyleri benden mi bekliyo acaba diyorum.
    geçen sene ben onun benden hoşlandığını bilmiyordum, arkadaştık.
    sonra zamanla benden soğudu.(ben ondan hoşlanmaya başladığım zaman)
  • Sen sohbeti devam ettiremeyip tutukluk yapınca kız da sıkıldığını falan düşünmüş olabilir ya da konuşamadığın için kendisi sıkılmıştır.''neyse ben seni tutmayayım'' Sözün de hafiften bir trip sezdim.

Konuşacak bir şey nasıl olmaz kardeşim, aç hemen başka bir konu.Okuldan bahset, derslerden bahset ne bileyim işte ama susma. Sen konuşmadıkça sana ilgisi var mı yok mu anlayamazsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazdığımıoku

ama kız geçen sene benden hoşlanıyodu. ben bunu çok geç anladım, hatta hoşlanmasaydım hiç anlamayacaktım.
    bu sene de 1 kere yanıma oturup muhabbet açtı. yolda karşılaşınca da üstte dediğim olaylar oldu.
    ama belki konuşulacak konu kalmadığı için tutmayayım seni dedi, belki kaçan kovalanır hesabı yaptı, belki de dediğin gibi sevmiyo.
    Bunu bilemiyorum.çünkü 1-2 şey daha konuştuk(1-2 dakikalık) naber nasılsından sonra.konuşulacak bir şey kalmamıştı.

sen kendini boşuna umutlandırma boşver dediğimi yap zamana bırak kafanda yorumlama hic bir şeyi olacagı varsa olur zaten kendi kendine
  • xheatus X kullanıcısına yanıt
    işte aradığım yorum, inşallah senin dediğin gibidir.
  • nihanacik kullanıcısına yanıt
    sonuçta erkek olan benim , benim birşeyler yapmam lazım. zamana bıraktık zaten bayağı bir, 3-4 ay neredeyse hiç konuşmadığımız oldu.
    bu arada konuşulacak birşey yok derken demek istediğim şu , yani bazen tutuklu kalıyorum.
    mesela başkalarıyla konuşurken ortalığı kahkahadan kırar geçiririm.
  • yazdığımıoku Y kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum ama kızın sana karşı alakasını anlamak için bol bol konu açıp konuşman ve gözlemlemen lazım..Seninleyken o da konu açmaya çalışacak mı, sohbete istekli mi bunları anlaman lazım. Kısa konuşmalardan anlaşılmaz ki zira kadınlar hoşlandığını saklamayı severler ilk adımın erkekten gelmesini istedikleri için.. Bir kızın sana soğuk davranması sadece hoşlanmadığı anlamına gelmiyor bilakis hoşlandığı için soğuk davranmak kadınlar da sık görülen bir şey.
    hocam kız bana karşı soğuk. yani normalde muhabbet açıyorum, sonra ....(başka kızın ismi) lavaboda ben bi bakayım görüşürüz gibi şeyler söyleyip kısa kesiyo.
    Napsam bilmiyorum.
    Hım o şekilde bahanelerle kaçıyorsa o iş olmaz sanırım. Yine de şansını dene kaybedecek bir şeyin yok. Öz güvenli bir erkek izlenimi verirsin ama kız istemiyorsa da ısrarcı olma hemen geri çekil.
    ama geçen sene benden hoşlanıyodu ve aramızda bayağı bi muhabbet geçmişti.
    bi anda düşüncesi değişemez ki :S
    Geçen sene diyorsun kardeşim.Kadın milleti bir hafta için de bile değişebilir, karmaşık bir iç dünyaları var, erkekler gibi düz değiller.Geçen sene 3 senelik bir ilişkim vardı ve kız arkadaşımın bana aşık olduğunu bütün çevrem biliyordu. 8 ay önce ayrıldık şimdi ulaşamıyorum bile.. Bütün ipleri kopardı resmen.

Moralini bozmak gibi olmasın ama geçen sen bir dönem senden hoşlanmıştır, tanımaya çalışmıştır ama tanıdıkça uygun olmadığına karar vermiş olabilir, başka birisine aşık olmuş olabilir, senin dışında hoşlandığı bir başkası ile görüşmeye başlamış olabilir, kendisini bir ilişkiye hazır hissetmiyor olabilir, ailevi sorunları olabilir, sağlık sorunları olabilir...Olabilir de olabilir anlayacağın.

Kızı psikolojik baskı altına almadan, ısrarcı olmadan yakınlaşmayı deneyeceksin. Baktın olmuyor geri çekileceksin ki zaten sana hala hisleri var ise o adım atacaktır bu defa.

olay tam olarak böyle değil işte, bu işlerden anlıyosun sanırım özelden anlatsam olur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.