Şimdi Ara

Kız Meselesi, çok acil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moderatorden izin alip tekrardan ayni konuyu açiyorum. Lütfen ciddi cevap vermeyecekler cevap yazmasın. Durum gerçekten acil, öneri bekliyorum.

Oldukça uzun bir süredir otobüste karşılaştığım bir kız var. Kızı beğeniyordum ama çok fazla da ilgim yoktu açıkçası. Ama ne olduysa 2-3 hafta önce oldu. İşe gitmek için evden çıkmıştım ki bu kız arkadaş koşa koşa önümden geçip otobüs durağına koştu ve otobüse bindi. Ne olduysa bu anda oldu resmen o günden beri aklımdan çıkmıyor. Işte, evde heryerde aklımda. Sırf onun yüzünden işimi bile aksatmaya başladım. İşe gitmem için servisim olmasına rağmen haftada 2-3 gün sırf onu görebileyim diye otobüs kullanıyorum. Bunların çoğunda da göremiyorum, çünkü her zaman aynı duraktan binmiyor ve açıkçası diğer sebep de yeterli bir planlama yapmıyorum.

Elimde bir kaç tane ipucu var. Bu kızın eski bir sınıf arkadaşı aynı zamanda benim de arkadaşım. Bu vasıtayla adını da öğrendim. Hatta bir keresinde istersen tanıştırayım dedi ama ben kendimde yeterli özgüveni görmediğimden "yok gerek yok" dedim. Tabii şu ana kadar kimseye kıza karşı ilgili olduğumu da söylemedim. Diğeri de kızın çalıştığı iş merkezini de biliyorum. Tabii çok büyük bir yer olduğundan şirketi bilmiyorum ama bir gün takip edip iş yerini de tam öğrenebilirim.
    Hatta bu aralar akşam işten erken çıkıp iş çıkışı görmeyi de düşünüyorum ama ne kadar etkli olur bilemiyorum.

Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmudunGerillasi -- 14 Nisan 2007; 0:12:41 >

• tanışmalısın.derim ben... madem arada ortak bi arkadaş war onu kullanalısın... sadece tanış tesadüfmüş gibi... sonra bu tesadüf sabahları otouse binerken yine olsun... en azından biras tanımaya başla..
  • git açıl yiyecek değil ya seni.
    ya olumlu yalaşır yada olumsuz.
    olumsuz yaklaşursa herkes kendi yoluna olumlu yaklaşırsa ne ala.
    cesaretini topla ve konuş. sonuçta oda insan. belki oda senden hoşlanır. bayanlar ilk adımı karşıdan beklerler bunu unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnzcn

git açıl yiyecek değil ya seni.
    ya olumlu yalaşır yada olumsuz.
    olumsuz yaklaşursa herkes kendi yoluna olumlu yaklaşırsa ne ala.
    cesaretini topla ve konuş. sonuçta oda insan. belki oda senden hoşlanır. bayanlar ilk adımı karşıdan beklerler bunu unutma.
    Tam açılma havalanabilir

Ya ben siiz daha önce bir yerlerden tanıyor gibiyim

acaba daha önce tanıştıkta benmi yanlış hatırlıyorum gibisinden(örnekelr çoğaltılabilir)bu paralellikte bir sohbet oluşturma kızı şaşırtıp akabinde ve detayında senden etkilenmesine vesile olacaktır

Gizemlilik her zaman iyidir

Sonra gerisi gelir

Hadi kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Tam açılma havalanabilir

Ya ben siiz daha önce bir yerlerden tanıyor gibiyim

acaba daha önce tanıştıkta benmi yanlış hatırlıyorum gibisinden(örnekelr çoğaltılabilir)bu paralellikte bir sohbet oluşturma kızı şaşırtıp akabinde ve detayında senden etkilenmesine vesile olacaktır

Gizemlilik her zaman iyidir

Sonra gerisi gelir

Hadi kolay gelsin

Alıntıları Göster
    Bence ilk bi tanis. Sadece goruntusune aldanma , ne kadar taniyorsunki sonucta. Ilerde mutsuz olacagina simdi mutsuz ol daha iyi. Hem daha az canin yanar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

Bence ilk bi tanis. Sadece goruntusune aldanma , ne kadar taniyorsunki sonucta. Ilerde mutsuz olacagina simdi mutsuz ol daha iyi. Hem daha az canin yanar.

Alıntıları Göster
    Hocam sen arkadaş aracılığıyla rastgele de olsa bir tanış. Sonraları sabahları otobüste karşılaşırsınız, selamlaşırsınız, ve sana "Günaydın" deyişinden bile sana olan duygularını(iyi ya da kötü yönde) anlayabilirsin. Adım atmadan işler yürümez. Unutma, risk almayan babayı alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Hocam sen arkadaş aracılığıyla rastgele de olsa bir tanış. Sonraları sabahları otobüste karşılaşırsınız, selamlaşırsınız, ve sana "Günaydın" deyişinden bile sana olan duygularını(iyi ya da kötü yönde) anlayabilirsin. Adım atmadan işler yürümez. Unutma, risk almayan babayı alır.

Alıntıları Göster
    negatiflikten deil ciddi bi cevap
    umutsuzsun hacı yau hayallere kapılmassan daha ii olur ama hayalleri gerçekleştrcem diosan git tanış şak die al hoş bi demet çiçek daha agzına

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

Yürü be nJOY

• quote:

quote:

Yürü be nJOY

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler yalnız benim küçük bir sorunum daha var. Aslında büyük bir sorun, aşırı derecede çekingenim.

Kızlarla normal bir konuda konuşurken bile bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bir de konu aşk olunca iş iyice zorlaşıyor ya kız beni terslerse ya rezil olursam diye düşünmekten hiç adım atamıyorum. Ama yine de verilen cevaplardan da yararlanarak bir şeyler yapmaya çalışacağım. Yine de önerisi olanlardan yeni öneriler de bekliyorum.

Benim de ilk düşüncem ortak arkadaşımızı devreye sokmak... Sonucu yine burada açıklayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmudunGerillasi -- 14 Nisan 2007; 17:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunGerillasi

Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkürler yalnız benim küçük bir sorunum daha var. Aslında büyük bir sorun, aşırı derecede çekingenim.

Kızlarla normal bir konuda konuşurken bile bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bir de konu aşk olunca iş iyice zorlaşıyor ya kız beni terslerse ya rezil olursam diye düşünmekten hiç adım atamıyorum. Ama yine de verilen cevaplardan da yararlanarak bir şeyler yapmaya çalışacağım. Yine de önerisi olanlardan yeni öneriler de bekliyorum.

Benim de ilk düşüncem ortak arkadaşımızı devreye sokmak... Sonucu yine burada açıklayacağım.

Alıntıları Göster
    kardes sımdı senin donanimhaber olarak herkes ona karsı sevgi duydugunu anladı tavsiyem isee hiç cekinme öldürecek deil cık karsısına konus tanıs derim

• quote:

Orijinalden alıntı: birzeybek

kardes sımdı senin donanimhaber olarak herkes ona karsı sevgi duydugunu anladı tavsiyem isee hiç cekinme öldürecek deil cık karsısına konus tanıs derim

Alıntıları Göster
    Konuşurken asla yere bakma elinle ayağınla saçınla burnunla vs.. oynama
    Kendine güvenin olduğunu kıza belli et..
    Esprili ol donuk suratlı olma yani sempatik ol
    baktın muhabbet iyi gidiyo bu kız senden hoşlandı yada hoşlanıyo gibi bi hava var.. İltifat etmeye başla kızlar buna bayılır
    Tanışmaya elinde çiçekle gitme tesadüfmüş gibi yap ( o ortak arkadaşını kullan ) aksi taktirde ya abaza durumuna düşersin yada kız çoook havalanır

Ayrıca ilk maddeye cok dikkat et
    Kardeş aklıma gelenler bunlar ben bunlara çok dikkat ederim..Hadi kolay gele

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

Konuşurken asla yere bakma elinle ayağınla saçınla burnunla vs.. oynama
    Kendine güvenin olduğunu kıza belli et..
    Esprili ol donuk suratlı olma yani sempatik ol
    baktın muhabbet iyi gidiyo bu kız senden hoşlandı yada hoşlanıyo gibi bi hava var.. İltifat etmeye başla kızlar buna bayılır
    Tanışmaya elinde çiçekle gitme tesadüfmüş gibi yap ( o ortak arkadaşını kullan ) aksi taktirde ya abaza durumuna düşersin yada kız çoook havalanır

Ayrıca ilk maddeye cok dikkat et
    Kardeş aklıma gelenler bunlar ben bunlara çok dikkat ederim..Hadi kolay gele

Alıntıları Göster
    Aslında bende de var böyle bi mesele ama daha değişik. Önerilerinizi dikkatle okuyup tatbik etmeye çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan_28 -- 14 Nisan 2007; 19:59:06 >

• quote:

quote:

Yürü be nJOY

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Yürü be nJOY

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

quote:

Yürü be nJOY

Alıntıları Göster
    Evet arkadaslar yavas yavas icraata gecmeye basladim. Bugun yine karsilastik ve sanirim onun da bana karsi bir ilgisi var. Ayni zamanda kucuk masum bir takiple calistigi isyerini de ogrendim. Simdi sizden bir kac tuyo daha almak istiyorum.

1. Isyeri adresini bildigime gore acaba cicek gondersem nasil olur? Tabii isimsiz. Daha sonra da ortaya cikarim, O bendim derim
    2. Oncelikle tanisip daha sonra araliklarla cicek gondersem daha mi uygun olur. Bu isimli de olabilir isimsiz de

Arkadaslar inanin simdiye kadar hic yasamadigim duygulari yasiyorum, ben bile bu yaptiklarima sasiriyorum, gercekten de askin gozu kormus. Fakat bu defa gercekten kararliyim. Reddedilsem bile en azindan daha sonra hic denemedim diye uzulmek istemiyorum. Ozellikle bu konularda tecrubeli olan arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum.

Bu arada bir kac gun once basima gelen bir olayi anlatayim halimi daha iyi anlarsiniz :(

Gecen gun Gulhane parkinda 18-20 yaslarinda insanlardan para isteyen bir cocuk ben bankta yalniz oturmus gazete okurken yanima geldi ve "senin sevgilin yok mu" dedi, ve ustune bir de bana acimis olacak ki elindeki cekirdekten ikram etti. :( "Ulan" dedim kendi kendime "bu cocuk bile halime acidigina gore benim durum gercekten vahim." Kendi kendime soz verdim bu kiz ile tanisabilirsem ilk gidecegim yer yine Gulhane olacak. Insallah o zaman da bu cocukla bir daha karsilasirim da ona helalinden bir 10'luk verecegim.

• quote:

Evet arkadaslar yavas yavas icraata gecmeye basladim. Bugun yine karsilastik ve sanirim onun da bana karsi bir ilgisi var. Ayni zamanda kucuk masum bir takiple calistigi isyerini de ogrendim. Simdi sizden bir kac tuyo daha almak istiyorum.

1. Isyeri adresini bildigime gore acaba cicek gondersem nasil olur? Tabii isimsiz. Daha sonra da ortaya cikarim, O bendim derim
    2. Oncelikle tanisip daha sonra araliklarla cicek gondersem daha mi uygun olur. Bu isimli de olabilir isimsiz de

Arkadaslar inanin simdiye kadar hic yasamadigim duygulari yasiyorum, ben bile bu yaptiklarima sasiriyorum, gercekten de askin gozu kormus. Fakat bu defa gercekten kararliyim. Reddedilsem bile en azindan daha sonra hic denemedim diye uzulmek istemiyorum. Ozellikle bu konularda tecrubeli olan arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum.

Bu arada bir kac gun once basima gelen bir olayi anlatayim halimi daha iyi anlarsiniz :(

Gecen gun Gulhane parkinda 18-20 yaslarinda insanlardan para isteyen bir cocuk ben bankta yalniz oturmus gazete okurken yanima geldi ve "senin sevgilin yok mu" dedi, ve ustune bir de bana acimis olacak ki elindeki cekirdekten ikram etti. :( "Ulan" dedim kendi kendime "bu cocuk bile halime acidigina gore benim durum gercekten vahim." Kendi kendime soz verdim bu kiz ile tanisabilirsem ilk gidecegim yer yine Gulhane olacak. Insallah o zaman da bu cocukla bir daha karsilasirim da ona helalinden bir 10'luk verecegim.

Alıntıları Göster

ßende ßursa Kaplıkayada Elele Gezen Aşıkları Görünce Kötü olmuştuM

• quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

ßende ßursa Kaplıkayada Elele Gezen Aşıkları Görünce Kötü olmuştuM

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    ..::nET::.. Çok sağol cesaretlendirdiğin için... Dediğin gibi daha sonradan keşke dememek için şimdiden birşeyler yapmak en doğrusu. Artık cesaretimi toplamam gerek...

Mesela bugün yine otobüste ayakta ve yan yanaydık ama bir türlü bir fırsat doğmadı ki konuşmak için. Ama artık neredeyse emin gibiyim onun da bana bir ilgisi var... Çünkü otobüste kimse olmadığı halde geldi benim yanımda durdu ve yol boyunca da sürekli bana doğru dönüp durdu... Belki ben abartıyor da olabilirim ama en azından böyle olmasını istiyorum Yol boyunca keşke benim önümde oturan kişi inse de kıza yer versem diye düşünüp durdum ama yok olmadı işte... Sürekli konuşmak için kafamda birşeyler kurup durdum ama yok bir şey çıkmadı.

Wallahi bu işler gerçekten de çok zormuş ya, ilk adımı atabilsem eminim gerisi gelecek ama, bakalım... Bu olay başladığından beri işe geliş gidiş saatlerim bile değişti. İş arkadaşlarımın bir kısmı da zaten sende bir değişiklik var deyip duruyorlar ama bakalım hayırlısı...

• quote:

Orjinalden alıntı: UmudunGerillasi
    Sırf onun yüzünden işimi bile aksatmaya başladım. İşe gitmem için servisim olmasına rağmen haftada 2-3 gün sırf onu görebileyim diye otobüs kullanıyorum. Bunların çoğunda da göremiyorum, çünkü her zaman aynı duraktan binmiyor ve açıkçası diğer sebep de yeterli bir planlama yapmıyorum.

İşin olmazsa hiçbir kız yüzüne bakmaz. Sakın işini aksatma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orjinalden alıntı: UmudunGerillasi
    Sırf onun yüzünden işimi bile aksatmaya başladım. İşe gitmem için servisim olmasına rağmen haftada 2-3 gün sırf onu görebileyim diye otobüs kullanıyorum. Bunların çoğunda da göremiyorum, çünkü her zaman aynı duraktan binmiyor ve açıkçası diğer sebep de yeterli bir planlama yapmıyorum.

İşin olmazsa hiçbir kız yüzüne bakmaz. Sakın işini aksatma.
    ya hocam bırakın allahaşkına otobüse biniyormuşta durakta karşılaşmış otobüs kullanmış bilmemne.bu ne ya.ayarlayacaksan arkadaşın vasıtasıyla önce tanış.ama söylemesin durumu.sonra gelişir kendiliğinden.yoksa kız hiç tanımadığı birine pas vermez.beni dinle

• quote:

..::nET::.. Çok sağol cesaretlendirdiğin için... Dediğin gibi daha sonradan keşke dememek için şimdiden birşeyler yapmak en doğrusu. Artık cesaretimi toplamam gerek...

Mesela bugün yine otobüste ayakta ve yan yanaydık ama bir türlü bir fırsat doğmadı ki konuşmak için. Ama artık neredeyse emin gibiyim onun da bana bir ilgisi var... Çünkü otobüste kimse olmadığı halde geldi benim yanımda durdu ve yol boyunca da sürekli bana doğru dönüp durdu... Belki ben abartıyor da olabilirim ama en azından böyle olmasını istiyorum Yol boyunca keşke benim önümde oturan kişi inse de kıza yer versem diye düşünüp durdum ama yok olmadı işte... Sürekli konuşmak için kafamda birşeyler kurup durdum ama yok bir şey çıkmadı.

Wallahi bu işler gerçekten de çok zormuş ya, ilk adımı atabilsem eminim gerisi gelecek ama, bakalım... Bu olay başladığından beri işe geliş gidiş saatlerim bile değişti. İş arkadaşlarımın bir kısmı da zaten sende bir değişiklik var deyip duruyorlar ama bakalım hayırlısı...

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.