Şimdi Ara

Kız meselesi (Delirtecek bu kız beni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir kızı çok uzun zamandır seviyorum.Uzun zamandır haber alamamıştım kızdan.Sosyal alemde takılan biri değildi.Birkaç ay önce whatsapp da gördüm bunu.Mesaj attım.Biraz konuştuk eski günlerden.Liseden beri tanıyorum bunu ben.(Şimdi üniversitedeyim hala seviyorum)Bunu ona söyledim.Bana neden şimdi açıkladığımı sordu.Cesaretimi şimdi toplayabildiğimi söyledim, o da zaten onu sevdiğimi anladığını söyledi hal ve hareketlerimden belliymiş.Ama itiraf etmemden korktuğunu söyledi.Çok iyi bir arkadaş olduğumu bunu kaybetmek istemediğini söyledi.Beni delirten kısım bundan sonra başladı.İtiraf gününden sonra konuşmalarımız o kadar monoton geçiyor ki eskisi gibi değil yani.Soru-cevap şeklinde konuşuyoruz bu beni deli ediyor.Konuşmayı bitirmemek için sürekli konu bulmak zorunda kalıyorum.Geçen gün mesaj attım.Mesajı gördüğü halde cevap vermedi.Eskiden en azından "işim var, finallere çalışıyorum vs." yazardı artık o da yok.Cevap verme eyleminde bulunmuyor bile ve ben bunu aşırı derecede saygısızlık olarak görüyorum.Başkası yapsa suratına bile bakmam ama bunu o yapınca beni derinden sarsıyor.

Yardım edin arkadaşlar nasıl bir davranış sergilemeliyim? Pes edip bırakiyim mi yoksa devam mı ediyim ?

Not:5 senedir unutamadım

• Bende de aynı durum var ama sevdiğimi bilmiyor. Zaten diğer konuşmalarımı da pek iplemiyor. Baktın olmuyor bakmayacaksın !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak boşa vakit kaybı senin için

• Bırak.

• Peşini bırak hiç takma.
    Geri dönerse senindir.
  • Bırak dediğimi yap,dönerse bile reddet hatta bilki köşede duruyorsundur.

• Bu 5 sene boyunca hiç bir kızla çıkmadım.Sevmedim de.Eğer bırakırsam kendime ve geçen 5 seneme ihanet etmiş gibi hissedeceğim.Bazen keşke söylemeseydim diyorum.
  • Keşke kız olsa da bana cevap yazmasa ben de üzülsem.
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    2 türlü de yalnız kalıyorsun.Senin yerinde olmak daha iyi en azından bir şansın var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikensizkirpi

Bu 5 sene boyunca hiç bir kızla çıkmadım.Sevmedim de.Eğer bırakırsam kendime ve geçen 5 seneme ihanet etmiş gibi hissedeceğim.Bazen keşke söylemeseydim diyorum.

o zaman yapış kardeş kıza, amele sümüğü gibi ol.hergün her dakika mesaj at, okulunun çıkışına git kızı takip et filan.kızlar amele sümüğü gibi yapışan erkekten çok hoşlanırlar
  • Ben de 4 yıldır seviyordum. Açıldım da hatta. Konuşmalarımız normal devam etti ama sonra adam gibi düşündüm kızı, iyi özelliklerini kötü özelliklerini filan belirledim. Sevgimden göz ardı ettiğim kötü özellikleri aslında benim için olmazsa olmaz özelliklermiş yani bırak sevmeyi arkadaş bile olmak istemeyeceğim biriymiş. Sevmeye devam etmemin tek nedeni sırf 4-5 yıldır seviyor olmam ve bunu bozmak istemeyişim, yaşadığımız onca anı ilerde birlikte olup paylaşma isteğimmiş. Sonuç olarak zorlamak yerine yapmam gerekeni, unutmayı seçtim ve tam anlamıyla kendime uygun olan kişinin çok da uzağımda olmadığını fark ettim. Sen de benim gibi unut yoksa 5 yıl sonra 10 yıl olunca kendini yıllardır boş yere yıprattığını anlayacaksın bence. Bu 5 yıl sana dersten ziyade tecrübe olmuş olsun, öyle düşün.

• Aerodactil A kullanıcısına yanıt
    Öyle yapmaktan başka çarem yok galiba...good bye my love
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.