Şimdi Ara

Kız Meselesi(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise'de yeni sınıfımda bir kız var gerçekten hoş bir kız,ve arkadaşımda bu kızı senınle yemek yemeye ikna edersen 2 hafta bütün kantin masrafını ben karşılıcam dedi bir nevi iddaya girdik yani.Bende kabul ettim kız çok hoş olduğundan abazalığa bağlamadım,Cool davramdım bugün 5 6 kere goz gele geldik ve bana bakıp gülümsedi bende ona aynı şekilde bakıp gülümsedim.Yakışıklıyım,maddi durumumda iyi.Ama nasıl tanışıcağımı bulamadım yanındaki kız arkadaşı ile beni konuşuyorlar zaten ağız okuyabildiğim için anlayabiliyorum nasıl tanışmalıyım yardımcıı olursanız sevinirim

Not;Lütfen Saçma mesajlar atmayın.

• Git tanış , 2 gün sonra beraber kantine gidelim mi de. Bu kadar. Nesini bu kadar sorun ettin anlamadım
  • qanka onceliqLe yapman qereken kızLa iyi iLişkiler qurmak.. aranızı çok iyi tutun bi qaç hafta.. sonra biraz tipin, biraz paran warsa kız sana qelicektir zaten .d ne bileyim tenefüslerde yemek ısmarla falan .d sonra bir oqul çıkışı qit yanına ve de qi; benimLe bir qun yemeqe qelir misin? sadece 1 yemeq de hafif sırıtaraq. kabul etmezse ısrar etme hic bir hafta daha kas boyle elbet eninde sonunda qabul edecektir. yemeği yediqten sonra gurur falan yapar qendi paramı phen oderm falan derse sakın qabul etme.. şimdi ben odeyim bi dahaqine shen odersin de.. ßoyLece bir daha qi yemeqi de qarantiLemiş olursun ;);)

ve bunu hic unutma qanka ;

UlaşıLamaz olduqun doqru deqiL , Sadécé "ÇocuqLarın" ulaşamadıqı yere koy qendini . ;);)

Allah yardimcin oLsun qardeşim... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

qanka onceliqLe yapman qereken kızLa iyi iLişkiler qurmak.. aranızı çok iyi tutun bi qaç hafta.. sonra biraz tipin, biraz paran warsa kız sana qelicektir zaten .d ne bileyim tenefüslerde yemek ısmarla falan .d sonra bir oqul çıkışı qit yanına ve de qi; benimLe bir qun yemeqe qelir misin? sadece 1 yemeq de hafif sırıtaraq. kabul etmezse ısrar etme hic bir hafta daha kas boyle elbet eninde sonunda qabul edecektir. yemeği yediqten sonra gurur falan yapar qendi paramı phen oderm falan derse sakın qabul etme.. şimdi ben odeyim bi dahaqine shen odersin de.. ßoyLece bir daha qi yemeqi de qarantiLemiş olursun ;);)

UlaşıLamaz olduqun doqru deqiL , Sadécé "ÇocuqLarın" ulaşamadıqı yere koy qendini . ;);)

• quote:

qanka onceliqLe yapman qereken kızLa iyi iLişkiler qurmak.. aranızı çok iyi tutun bi qaç hafta.. sonra biraz tipin, biraz paran warsa kız sana qelicektir zaten .d ne bileyim tenefüslerde yemek ısmarla falan .d sonra bir oqul çıkışı qit yanına ve de qi; benimLe bir qun yemeqe qelir misin? sadece 1 yemeq de hafif sırıtaraq. kabul etmezse ısrar etme hic bir hafta daha kas boyle elbet eninde sonunda qabul edecektir. yemeği yediqten sonra gurur falan yapar qendi paramı phen oderm falan derse sakın qabul etme.. şimdi ben odeyim bi dahaqine shen odersin de.. ßoyLece bir daha qi yemeqi de qarantiLemiş olursun ;);)

püü bide yarbay olcan

• Yanlızken yakala bir yerde xx içelim mi gibisinden misilleme yap gerisi gelir kardeşim.
  • Nickindeki ismi taşıyan parfüm varsa,suk ve kuul şekilde konuş kızla,Kilint Estvud Reyiz gibi olmaya çalış,yanına sokul gzölerini kıs ve hey bulondiii deyiver sağlam ses tonu ile...
  • quote:

Teşekkürler dostum.

• sınıfa moonwalk yaparak gir sonra otur yerine çıkar masaya vur
  • quote:

Lisede Okuyup Ağız okumayı Bilmen beni neden "Cool Story Bro" demeye itiyor olsada
    Standart İnsanın Olmadığına inanarak yardım için 1-2 kelime söyleyeyim
    "Asla Asla ve Asla Sürekli Görüşmek Zorunda Olduğun biri ile Çıkma"
    Bunu hayat felsefen haline getir çünkü bu yapacağın hata en az 1 sene boyunca başka kızla çıkmanı engeller
    Öncelikle ben ağız okuyorum ama basit cümleleri mesela;ay bak görüyomusun arka sıraya geçmiş gibisinden
  • quote:

Ulan asil

• quote:

Orijinalden alıntı: Aces High

sınıfa moonwalk yaparak gir sonra otur yerine çıkar masaya vur

x2 super combo
  • saçını çek zaten gerisi gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.