Şimdi Ara

Kız mevzusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba..Aynı sınıfta olduğum bir kızdan hoşlanıyorum.Lise 2 deyim.9.sınıftan beri konuşmuşlumuz var fakat son 1-2 aydır çok samimi konuşuyoruz.beraber takılıyoruz.arada iltifat edince utanıp kızarıyor felan.fakat önceden "aynı sınıftan kimseyle çıkmam" demiştim.baya bozulmuştu.birde daha önceden başka bi kızdan hoşlandımı sölemiştim oda ayarlarım felan niyetine baya sohbet muhabbet o kızlada zaten muhabbet yoktu unuttum gitti.fakat şimdiki farklı.arada bişey söliyince onumu seviyosun felan diyo.ben hayır unuttum onu felan diyince bi sanki rahatlıyo gibime geliyo..işin sonucu acaba beni kankası olarakmı görüyordur?yoksa farklımı görüyordur.açılmaya cesaret edemiyorum eğer kankası olarak görüyorsa hiç muhabbet edememek var ..
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersan1905 -- 11 Mayıs 2012; 21:57:34 >

• ne kankası ya
  • Sana kanka flanmı diyo nediyo.
    yada seni seviyorum reçelim yaz. Bende seni seviyorum kardeşim flan yazmassa Ak kıza.
  • 2 hafta öncesine kadar diyodu sonra dahada yakınlaşınca dememeye başladı.şuan demiyo .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan1905

2 hafta öncesine kadar diyodu sonra dahada yakınlaşınca dememeye başladı.şuan demiyo .

İyi kanka Bu akşam iyi geceler. Seni seviyorum yaz (Arkadaş olarak samimisin heralde bunu söylicek kadar) O Bende seni seviyorum kardeşim falan flan yazmassa yürü kıza.
  • daha önce hiç seni seviyorum vs demedim sadece iltifat ettim hoşuna gitti anladım.seni seviyorum diyince nasıl bir tepki verir bilemiyorum.
  • pas vermiş, yardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KADIN MEVZUSU
    8 yıl önce açıldı
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

daha önce hiç seni seviyorum vs demedim sadece iltifat ettim hoşuna gitti anladım.seni seviyorum diyince nasıl bir tepki verir bilemiyorum.

Aga Ben kaçtane kıza seni seviyorum yazıyorum. Ordaki seni seviyorum o manada değil. Normal arkadaşlarıma yazıyorum iyi geceler seni seviyorum diye. O şekil yaz kızda sonuna kardeşim kanka vs eklemesse yürü işte
  • tamam bugün face açarsa yazıcam.sonuçları bildiririm.
  • quote:

tamam bugün face açarsa yazıcam.sonuçları bildiririm.

Tamam aga mesajıma alıntı yapıp yazda. ONa göre haberim olsun.
  • quote:

face üzerinden yapma, yine normal bi sohbetinizdeyken kıvama geldiğinde muhabbeti oraya çekersin. doğal ol kısaca, sal duygularını dökülsün kelimeler ağzından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

pas vermiş, yardır.

Golü at diyosun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

quote:

face üzerinden yapma, yine normal bi sohbetinizdeyken kıvama geldiğinde muhabbeti oraya çekersin. doğal ol kısaca, sal duygularını dökülsün kelimeler ağzından.

Hayır hocam ne saçmalıyosun. Kıza açılmıyıcak. Seni seviyorum diyicek. normal bi arkadaşına bunu söyleyemez mi ? İyi gecelerden sonra seviyorum seni çok değerlisin flan yaz .
  • Böyle bi durumla karşılaşmazsın umarım

Kız mevzusu.
  • baş başa bi yere git güzel bi hediye al.. hediyeyi verirken gözlerine bak eğer gerçekten mutlu gözleri parliyorsa.. 3 4 gün sonra götür bi cafe gibi biyere tut ellerinden bas iltifati bas cikma teklifini..
  • Seni seviyorum o kadar kolay birşey değil. Kızın ilgisi varsa bile korkutup dumur edebilirsin şu an arkadaşsınız ve dicek birşey bulamayabilir ondan yavaştan git bence bir kız tavsiyesi bu da sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaramakara

Böyle bi durumla karşılaşmazsın umarım

Kız mevzusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaramakara

Böyle bi durumla karşılaşmazsın umarım

Kız mevzusu.

anlamaması mümkün değil panpa sadece istemiyo seni işte çünkü zamanında çıkarıp vurmamışsın hacı masaya

• Yazdınmı kıza bşey?
  • Seni seviyorum diyememek zor gibi görünse de, ilk söylemeden sonra hiç zor olmadığını göreceksin. Tabi gerçektens sevenler için geçerli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.