Şimdi Ara

Kız Mevzusu (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 aydır çok samimi oldugum bi kız ark. vardı aramız cok iyiydi çok yakındık birbirimize ve ben birşeyler hissetmeye basladım be tutamadım bunu içimde durust olmak istedim
    birşeyler hissederken arkadas gibi davranmak ikiyuzluluk olur dıye dusundum ve soyledım herseyı
    sonra yavas yavas kız cekmeye basladı kendını ve 2 gun once tamamen koptu hersey konusmayalım ben bunları bılırken arkadas olarak kalamıyorum birşeylerde hissetmiyorum dedi ve kopardı herseyı
    bu gun faceye gırdı bı yarım saat fln konusmadık sonra msj attı boyle yabancı gıbı durmak cok zoruma gidiyor diye ve gene basladık konusmaya
    ben sana karsı birşeyler hissedebilecegimi anladıgım ıcın cektım kendımı korkuyorum asık olmaktan ve yenı bı ılıskının sorumlulugunu alamam su an dedi
    bu arada yaşlar 22 kız üniye gidiyor samsumda ben izmirdeyim
    uzaklıkta var izmire yılda 2-3 kere gelıyorum 2 senede boyle devam etcek dedı

su an ne yapacam bılmıyorum
    arkadas kalamıyoruz
    sevgili olamıyoruz
    konusmadanda yapamıyoruz

bana bi akıl verin Allah askına :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isisis -- 12 Şubat 2011; 14:06:10 >

• Feys tu feys yapacaksın olayı. İnternetten telefondan olmaz senin is.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 12 Şubat 2011; 12:47:07 >
  • onuda teklıf ettım kabul etmıyo bulusmayı :S
  • up.. arkadaslar yardım lutfen :S
  • arada çok mesafe var olmaz o iş başını ağrıtma derim.
  • quote:

yenı bı ılıskının sorumlulugunu alamam su an

Kızların bu tür cümlelerinden nefrety ediyorum ya.... içinde çok şey barındırıyo gibi görünüyo ama kız mantığılya dinlesen saçma sapan sebeplerdir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.