Şimdi Ara

Kız üstüme yürüdü. Sonucuna katlanmak zorunda kaldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün fakulteye dogru yol alirken yaktim sigarami, fakultenin onune geldigimde yarilanmisti, benimle ayni sinifta ders alan kiz var cok tatli birsey.
    Ama oyle ustune atlamam ben kimsenin. Neyse arkadaslariyla takiliyor fakulte girisinde kenarda, yanlarindan gecerken kiz gruptan cikip üstüme yurudu tam ben gecerken neredeyse omuzuma degecekti sonra geri döndü. Bakış attım bi noluyo gibisinden.
    Sonra izmaritimi o bakisimin uzerine acimasizca ezdim yerde. Erkekler bu hareketime ayar olmustu belliki. Sanirim kız sert seviyor.
    Neyse girdim sinifa bekle ki hoca gelsin. Hic zamaninda gelmeyen hocanin dersine hep erkenden giderim. Prensip meselesi.
    Sonra bu kız yanindaki dallamalar ile sinifa girdi. Baktim yanima geliyor. Geldi geldi disarida yaptigim hareket icin ozur dilerim yanlis anlasilmak istemem dedi.
    Bende direkt daldim olaya. Harbiden neydi yaptigin dedim. Tutamadim kendimi seninle konusacaktim dedi. O ANDA HOCA GELSE TUTAMAZLAR BENİ. zaten hocadan korksak universiteye gitmezdik.
    Konumuza donelim kızla muhabbeti ilerlettim. Zorla benden hoslandigini soylettim kiza. Bende ondan hoslandigimi soyledim ama ask cocugu degilim naz cekemem dedim. Anlayisli davrandi. Bunlar okula 10dk uzaklikta ev tutmuslar. Aksam kızın sert sevdiğini kesinlestirdim. Biraz hirpalandi ama haketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunteper Canavarı -- 23 Mayıs 2013; 1:13:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hll qnq

• hll knk

edit:geç kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Mühendis -- 23 Mayıs 2013; 1:15:46 >
  • İlk blockumuda attım
  • Baktim herkes yaziyor. Basima gelen bi olayi devam ettireyim dedim.

• olmuş bence
    devam et böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :)):p

• olay örgüsünü atlamayaydın iyi bi csb olabilirdi ama olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeuerBlume

İlk blockumuda attım

+4 4.kişi bu
  • Oldu biz kalkalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

/>

• Aferin cenevar seni.
  • hardkor
  • cool

• Radyo, Televizyon ve Sinemadır kesin okuduğu bölüm. CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 23 Mayıs 2013; 3:30:05 >
  • Kunteper Canavarı kullanıcısına yanıt
    csb onLy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.