Şimdi Ara

Kıza açılacağım yardımcı olacaklar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım kıza açılacağım ama durdum yere seni seviyorum diyemeyeceğim hangi konuyu Açsam neler konuşsan yardımlarınızı bekliyorum

Not:KONUYU BALTALAYACAK OLANLAR BOŞ YERE MESAJ ATIP RAHATSIZ ETMESİNLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayat yeri geldiğinde beş para etmez bi çöplük gibi olur, yeri geldiğinde ise paha biçilmez bir mücevher. Sen hayatıma girmeden önce çöplüğümde saf saf dolanıyordum bir başıma geldin ve çöplerin arasından mücevherimi çıkarttın sıcaklığınla. Ve o paha biçilmez mücevherimi daha değerli olan seninle takas etmeye hazırım. Vazgeçilmezin olmak, vazgeçememek, yeri geldiğinde tatlı tartışmalara girmek, beraber gülüp beraber ağlamak, omzunu başına koyduğumda huzura kavuşmak, yüzüne her bakışımda cenneti görmek, kıskanılmak ve ölümüne kıskanmak, koruyup kollamak, adına şarkılar yazıp söylemek, yeri geldi mi iki çılgın olup, yeri geldiğinde ise iki olgun insan olmak, sevilmek ve doya doya sevmek, heyecanlanmak ve nefes aldığım her dakika seninle olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? İnan tek bi kelimeyle bunların hepsini bana verebilirsin. O kelime senin kalbinde saklı.. Hayatımın her saniyesine anlam katıp sonsuzum olsana? Varlığınla huzur verip beni hayata bağlasana? Tek çarem olup beni kendine tutsak etsene?

• Yaş kaç? Nasıl bir ortamda konuşacaksın vb. şeyleri yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Yaş kaç? Nasıl bir ortamda konuşacaksın vb. şeyleri yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim.

Sosyal medya üzerinden konuşacağım Whatsapp vb. yerlerden

• nevzatkrts kullanıcısına yanıt
    Üstteki mesajı kopyalayım atabilirsin. Aran var mı kızla? Konuşmuşluğun? Varsa ne derece? Yakın mısın? Çok soru sordum ama gerekli, aceleye gelmez.
  • Muhabbetimiz var ama çok koyu değil komşuluk yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Yaş kaç? Nasıl bir ortamda konuşacaksın vb. şeyleri yaz ki daha iyi yardımcı olabilelim.

Kıza açılacağım yardımcı olacaklar gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • reelde niye söylemiyorsun? utanıyor musun? hani böyle daha etkili olur diye söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

reelde niye söylemiyorsun? utanıyor musun? hani böyle daha etkili olur diye söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinendal Fefalas

Hayat yeri geldiğinde beş para etmez bi çöplük gibi olur, yeri geldiğinde ise paha biçilmez bir mücevher. Sen hayatıma girmeden önce çöplüğümde saf saf dolanıyordum bir başıma geldin ve çöplerin arasından mücevherimi çıkarttın sıcaklığınla. Ve o paha biçilmez mücevherimi daha değerli olan seninle takas etmeye hazırım. Vazgeçilmezin olmak, vazgeçememek, yeri geldiğinde tatlı tartışmalara girmek, beraber gülüp beraber ağlamak, omzunu başına koyduğumda huzura kavuşmak, yüzüne her bakışımda cenneti görmek, kıskanılmak ve ölümüne kıskanmak, koruyup kollamak, adına şarkılar yazıp söylemek, yeri geldi mi iki çılgın olup, yeri geldiğinde ise iki olgun insan olmak, sevilmek ve doya doya sevmek, heyecanlanmak ve nefes aldığım her dakika seninle olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? İnan tek bi kelimeyle bunların hepsini bana verebilirsin. O kelime senin kalbinde saklı.. Hayatımın her saniyesine anlam katıp sonsuzum olsana? Varlığınla huzur verip beni hayata bağlasana? Tek çarem olup beni kendine tutsak etsene?

tayyipin mitingindeymisim gibi hissettim

• quote:

Orijinalden alıntı: nevzatkrts

quote:

reelde niye söylemiyorsun? utanıyor musun? hani böyle daha etkili olur diye söylüyorum

böyle pek ciddiye alacağını düşünmüyorum seni. Düşün bunu utancından hiç sevgilisi olmamış birisi söylüyor. özgüven önemli.

• quote:

Hayat yeri geldiğinde beş para etmez bi çöplük gibi olur, yeri geldiğinde ise paha biçilmez bir mücevher. Sen hayatıma girmeden önce çöplüğümde saf saf dolanıyordum bir başıma geldin ve çöplerin arasından mücevherimi çıkarttın sıcaklığınla. Ve o paha biçilmez mücevherimi daha değerli olan seninle takas etmeye hazırım. Vazgeçilmezin olmak, vazgeçememek, yeri geldiğinde tatlı tartışmalara girmek, beraber gülüp beraber ağlamak, omzunu başına koyduğumda huzura kavuşmak, yüzüne her bakışımda cenneti görmek, kıskanılmak ve ölümüne kıskanmak, koruyup kollamak, adına şarkılar yazıp söylemek, yeri geldi mi iki çılgın olup, yeri geldiğinde ise iki olgun insan olmak, sevilmek ve doya doya sevmek, heyecanlanmak ve nefes aldığım her dakika seninle olmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum? İnan tek bi kelimeyle bunların hepsini bana verebilirsin. O kelime senin kalbinde saklı.. Hayatımın her saniyesine anlam katıp sonsuzum olsana? Varlığınla huzur verip beni hayata bağlasana? Tek çarem olup beni kendine tutsak etsene?

Hocam evlenme teklifi etmeyeceğim eline sağlık güzel olmuşta yanlız ben muhabbet için konu arıyorum kızla konuşmaya siz yanlış anladınız herhalde

• quote:

quote:

quote:

böyle pek ciddiye alacağını düşünmüyorum seni. Düşün bunu utancından hiç sevgilisi olmamış birisi söylüyor. özgüven önemli.

Haklısınız uzun zamandır bende düşünüyorum dikkate alırmı bakarmı diye yapacak bişey yok bana bakmaz yani herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevzatkrts -- 23 Haziran 2014; 4:54:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısınız uzun zamandır bende düşünüyorum dikkate alırmı bakarmı diye yapacak bişey yok bana bakmaz yani herhalde

kızların tipten önce önem verdiği şeyler var sanırım bu özgüven en başta. aa tabii bakımlılık vs. tip son plana bakıyor. E tabii birazda karşındaki kıza bağlı şimdi git git konuş. Buluşma ayarla. Ben yanlış yaptım siz yapmayım bro.

• içinden gelenleri ona söyle internetten bi söz felan bulupta yollayım deme kendin ol içinden ne geliyosa onu söyle yani duygularını anlat senle mutluluğu tattım vs ciddi olduğunu da söyle yaş kaçtı bu arada?
  • quote:

quote:

Hocam evlenme teklifi etmeyeceğim eline sağlık güzel olmuşta yanlız ben muhabbet için konu arıyorum kızla konuşmaya siz yanlış anladınız herhalde

Duruyodu bi yerde attım bende işe yarar diye

• quote:

Merhaba abilerim ablalarım kıza açılacağım ama durdum yere seni seviyorum diyemeyeceğim hangi konuyu Açsam neler konuşsan yardımlarınızı bekliyorum

Geçen deprem olmuştu bende kıza deprem konusundan girerek senden hoşlanıyorum demiştim internet üzerinden konuşma bence çok çocukça kaçar ayrıca yüz yüze konuşursan aklından geçenleri unut çünkü yüz yüze geldiğinizde yarısını direk unutuyosun konuşmaya başladığında heyecan ile kalan yarısını birbirine karistiriyosun tecrübe ile sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Merhaba abilerim ablalarım kıza açılacağım ama durdum yere seni seviyorum diyemeyeceğim hangi konuyu Açsam neler konuşsan yardımlarınızı bekliyorum

Geçen deprem olmuştu bende kıza deprem konusundan girerek senden hoşlanıyorum demiştim internet üzerinden konuşma bence çok çocukça kaçar ayrıca yüz yüze konuşursan aklından geçenleri unut çünkü yüz yüze geldiğinizde yarısını direk unutuyosun konuşmaya başladığında heyecan ile kalan yarısını birbirine karistiriyosun tecrübe ile sabittir

Öyle yapmaya çalışıyım

• İş konusunda olduğu gibi bundada paniklemezsin umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

İş konusunda olduğu gibi bundada paniklemezsin umarım

Paniklemeseydim şimdiye konuşmuştum tam chat sayfasını açıyorum tüm gücümü toplayıp sonra kapatıyorum bi güvensizlik nereye gidecek bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.