Şimdi Ara

Kızaklı Nokia Modeli Arıyorum Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nokianın kızaklı bir modelini arıyorum ama karar veremedim 400 450 ytl civarında olması tercihimdir.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.saygılar

• Kızaklı arıyorsan Samsung modellerine bakmanı tavsiye ederim, D900, U600, U700... gibi ama illa nokia olcak dersen 5300 var , bütçeni arttırırsan iyi modelleride var Nokianın.
  • samsung al bence özellikleri cok iyi olan telefon soylüyorum d900i telefoncuya gır bak beyenıcegıne emının bende galıba ondan alıcam ama d900i isi var dikkat et fiyatı 375 ytl
  • 6288 al ama söylediğin parayı biraz daha biriktirmen gerekir ...
  • nokia istiyorsan bütçeyi yükseltmen lazım ama d900i iyi bir seçim olabilir
  • Nokia da kaliteli bir kızaklı telefon arıyorsan bütçenin 600ytl civarında olması lazım.Ancak samsunga bakabilirsin bu fiyata güzel telefonları var
  • nokia lar da o fiyata iyi bişey alamazsın. ama samsung u600 o fiyata çok iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokia 5310 Xpress Music Düşün O civarLarda Grey veya 2.eL BuLursun GaLİba
  • ben daha önceden 61 11 kulandım ama tavsiye etmem . nokıa alacaksan bira z bütceni zorlamılsın. sen genede samsung al bence . onlar cok daha karizma.
  • Belirttiğiniz fiyat aralığında Nokia 6288 yer alıyor.
  • bütçeni 500-550 ytl gibi bir fiyata çıkarabilirsen Nokianın 5610 modelini alabilirsin Paralel olarak D900 den çok daha iyi bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Belirttiğiniz fiyat aralığında Nokia 6288 yer alıyor.

Bak bana katılan var en iyisi 6288
  • nokia 6288 yada 5200-5300 olabilir.
  • o fiyata adam gibi nokia yok. hepsi kalın.. illa da kızaklı olacak dersen samsung al. ama kızaktan vazgeçersen çok nokia bulursun..
  • Bence o fiyata samsung u600 yada d900i iyi gider.Zaten şu sıralar samsungun kızaklı modelleri revaçta.
  • hmm sanırsam aldım cvbımı tşk ederim saolaun ark.lar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.