Şimdi Ara

kızalaya kan vermem sonucu hiv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önçelikle S.a Bir hafta önçe başıma gelen bir konuyu isiznle paylamşak istedim başına gelen arkadaşların sitres sıkıntı yapmasına gerek kalmasın.. BİR ay önce kızılayda istanbul üsküdarda meydanda bulunun kan bağış arabasına kanverdim.. DR hanım kan vermeden yanına cagırdı kullandıgın ilca varmı dedi bende evet var 2 adet ilac kullanıyorum sıkıntı olurmu diye sordum olamaz dedi vesselam aradan 3 gün gecti ve telefomnum caldı kıızlar müsteri hizmetleri adres bilgilerimi istedi bende verdim 15 gün sonra eve postacı geldi elime bir zarf sokusturdu actım okudum daha kızılaya kanveremesiniz zeynep kamil de bulunun kızılay merkezine baş vurun eywallah gittik orda bitane doktorla konustumkanımda hiv virisüne raslanmış inanamadım sonrasında dediki 1 test hiv görünmüş iki ve 3 testlerde birşey yok tam emin olmak için enfeksyon hastalıklarına basvurun aklımıza düstü şüpe gettik rabbime şuurler bir şey cıkmadı ZATEN 2008 evlendkten sonra bıraktık bu işleri itimal vermiyordum DEMEM OKİ enfeksyon astalıklarına getmem ikigün beklememe sebebp oldu o iki günde neler cektigimi eşimin ve oglumdan uzakkkalmam büyük sıkıntı paranı kayıp et saglıgını kayıp etme misali yani eyer kızılaydan bu tarz mevzulardan araran olursa kafasın a takmasın saygılar

• "ZATEN 2008 evlendkten sonra bıraktık bu işleri itimal vermiyordum " bunu okuyunca yazma isteği duydum

Sistemi komple değişmelisin önce kanına +8gb RAM (Robust Albumin Myoglobin) alıyorsun

Kalbinin ritmini yüksek tutman lazım 4.5Ghz hızında yeni bir kalp al ama 4 kapakçıklı yetmeyebilir 12 kapakçıklı olanını al yeni çıktı American Medical Doctor ları tarafından üretildi.

Hafızada sorunların var türkçeyi unutmuşun bile medial temporal lobe kısmına 1TB(Tartılmış Beyin) gram parçası alabilirsin

Göz sorunu yaşarsan en yakın zamanda GPU (Göz Pupili Ünitesi) takviye edebilirsin
  • Degisikmis valla aids felan dememisler allahtan mazallah daha da yanlis anlasilabilirdi ;)
    Bu arada burasi bilgisayar ve diger bilesenlerle alakali yanlis yere acmissin basligi ;)
  • Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> kızalaya kan vermem sonucu hiv
  • Birincisi yanlış bölüme açmışsınız konuyu, ikincisi ise bu nasıl bir Türkçe' dir? Ana dilinize az özen gösterin yahu...
  • Anti-Virüs konusunu Teknik Desteğe açman gerekiyor. Yanlış yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Sistem Tavsiyeleri >> kızalaya kan vermem sonucu hiv
  • "ZATEN 2008 evlendkten sonra bıraktık bu işleri itimal vermiyordum " bunu okuyunca yazma isteği duydum

Sistemi komple değişmelisin önce kanına +8gb RAM (Robust Albumin Myoglobin) alıyorsun

Kalbinin ritmini yüksek tutman lazım 4.5Ghz hızında yeni bir kalp al ama 4 kapakçıklı yetmeyebilir 12 kapakçıklı olanını al yeni çıktı American Medical Doctor ları tarafından üretildi.

Hafızada sorunların var türkçeyi unutmuşun bile medial temporal lobe kısmına 1TB(Tartılmış Beyin) gram parçası alabilirsin

Göz sorunu yaşarsan en yakın zamanda GPU (Göz Pupili Ünitesi) takviye edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 26 Mart 2019; 22:8:0 >
  • ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda gordugum en iyi yorumlardan biriydi hahaha ;)
  • Hem "öncelikle s.a" yazıyorsun hem de "ZATEN 2008 evlendkten sonra bıraktık bu işleri" yazıyorsun. Sen şimdi müslüman mısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.