Oysa niyetim arkadaşça samimi birşekilde ilerlemekti fakat o bana bana gel alkol alırız hem sevdiğim bir film var onu tekrar izlicem beraber izleriz dedi bu kadarı da pes yani sanki ben senim niyetini bilmiyormuyum? Sanki film bahanesiyle vücuduma sahip olmak istediğini bilmiyormuyum? Sanki filmin daha 10. Dakikasında üstüme cuvallamacağını ve beni etkisiz hale getireceğini bilmiyormuyum? Direk engelledim sapık dolu ortalık evlerden uzak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çamgölgesi -- 7 Ocak 2021; 18:29:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızdan ahlaksız teklif aldım
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 7 Ocak 2021; 17:30:53 > -
-
Cuk oturmuş fakat öyle değil maalesef ortalık sapık dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu devirde popoyu kollayacaksın aga!!
-
Siz bana isterseniz kızın numarasını verin ben ona yaptığı teklifin çok yanlış birşey olduğunu söyleyeyim.
-
-
Buraların tadı tuzu kalmadı be
Arada bir uğruyorum artık
Çoluk çocuk basmış konu dışını
Duş alırken sabun düşürme -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Buraların tadı tuzu kalmadı be
Arada bir uğruyorum artık
Çoluk çocuk basmış konu dışını
Kanka 2002'den beri böyle. O konuyu gördün mü
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Kanka 2002'den beri böyle. O konuyu gördün mü
Alıntıları GösterHangi konu kanka
Ayıptır ya bu devirde böyle şeyler de varmıymış (!) -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Hangi konu kanka
Alıntıları Göster
-
Değişen bir şey olmamış.
-
Körler, fake üyeler birbirini ağırlar. Adam konuyu açtıktan sonra konuyu okumuş, videoyu Youtube'dan bulmuş ve 54 saniye sonra konuya cevap yazmış.
-
Yav he he neyin fake hesabı olacağım ?
Sizde amma paranoyaksınız troller ile normal yeniden hesap açmış üyeleri bile ayırt edemiyorsan bunca senedir senin algılarında problem vardır.
-
Tacizci kadın
Benzer içerikler
- norodol damla ne işe yarar
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- ritalin burundan çekmek
- alkolsüz kafa yapan şeyler
- hayla mı hala mı
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X