Şimdi Ara

Kızdan Ayrıldım Ama Pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 haftalığına çanakkaleye tatile gittim plajda kızla tanıştım 1 hafta çıktık sonra ben istanbula o ankaraya döndü. ben 11 o son sınıf. istanbulda üniversite kazanacaktı birlikte yaşayacaktık falan hayal kuruyorduk 2 hafta konuştuk telefondan falan sürekli ondan sonra ailesi buna karşı çıkmış istanbula gidemezsin falan diye niye daha önce söylemedin dedim oda üzmek istemedim seni dedi. bende ertesi gün ayrıldım ikimizde acı çekicez ayrılmalıyız falan. 2 hafta geçti unutamadım mesaj falan attım buna bu gayet unutmuş gibi cevaplar verdi kısa cevaplar. bende ufukta en ufak bir umut gözükseydi devam ederdim ama yoktu dedim. ben suçlu değilim dedim. oda "tm" dedi. şuan acı çekiyorumda sanırım en doğrusu bu güzel kızdı ama bunuda unutucaz yak bi sigara.

not: sigara içmiyorum

not 2: kız gerçekten seviyordu ben bıraktım gittim diğerlerinden farkın yokmuş dedi bana ama farkım vardı olmadı işte beyler.

not 3: sanırım bana asıl koyan ben acı çekerken onun hayatına normal devam edecekmiş gibi rahat cevaplar vermesi.

not 4: fedakar olmadığımı sabır göstermediğimi söyleyip durdu sürekli. ama umut yoktu lan umut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_ -- 13 Ağustos 2012; 20:11:44 >

• Sen doğru olanı yapmışsın uzakdan ilişki olmaz. Söyleyen yalan söyler yada daha 20 yaşına gelmeyen ergenlerdendir. Birkere o ilişkide İLİŞKİ olmadan yürümez zaten.
    Kendisi mesajlarla cep telefonundan ,facebookdan ilişkli yaşayan ergenler atlar şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 13 Ağustos 2012; 20:18:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Sen doğru olanı yapmışsın uzakdan ilişki olmaz. Söyleyen yalan söyler yada daha 20 yaşına gelmeyen ergenlerdendir. Birkere o ilişkide İLİŞKİ olmadan yürümez zaten.
    Kendisi mesajlarla cep telefonundan ,facebookdan ilişkli yaşayan ergenler atlar şimdi.

Şimdi ayda bir kaç kere buluşulsa da mi yürümez diyorsun? Bir ay sonra üniye gideceğim bizde de sorun olacak. Ben Ankara o İstanbul büyük ihtimal. Fırsat bulduğumda uğramaya çalışacağım İstanbul'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 13 Ağustos 2012; 20:20:56 >
  • yaz aşkı geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Sen doğru olanı yapmışsın uzakdan ilişki olmaz. Söyleyen yalan söyler yada daha 20 yaşına gelmeyen ergenlerdendir. Birkere o ilişkide İLİŞKİ olmadan yürümez zaten.

Şimdi ayda bir kaç kere buluşulsa da mi yürümez diyorsun? Bir ay sonra üniye gideceğim bizde de sorun olacak. Ben Ankara o İstanbul büyük ihtimal. Fırsat bulduğumda uğramaya çalışacağım İstanbul'a.

inan bana olmuyo hocam yürümüyo biz ne sözler verdik çok çok sevdik ama bi taraf eninde sonunda cayıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric_

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

inan bana olmuyo hocam yürümüyo biz ne sözler verdik çok çok sevdik ama bi taraf eninde sonunda cayıyo.

Sizin sorununuz demek ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.