Şimdi Ara

Kızı Görmeden Konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kızı görmeden konuşmak hakkında neler düşünüyorsunuz?Yani kızı canlı görmediniz ama resimden felan biliyorsunuz ve telefondan sesli olarak sık sık konuşuyorsunuz ve kendinizide harika hissediyorsunuz aradaki uyum yüzünden.

Kızla buluşmayı düşünüyorum elbet ama sizce bu cahil sevgisi mi?

• Dikkat et kız olmayabilir.
  • He birde nefes alıyor tabi nefes sesi geliyor
  • Hacı msnden görüş.. Kamera açın baktın doğru kişi buluşursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Dikkat et kız olmayabilir.

Nasıl yani.Bildiğin kız sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Dikkat et kız olmayabilir.

Nasıl yani.Bildiğin kız sesi

Ben bilmem panpa, komploya kurban gitmede.
  • Aynı şekilde başladık,şuan 7.ay dolmak üzere.Bir arkadaşım aracılığı ile tanıştım,İstanbul'dan Adana'ya gittim.13 saat yol otobüsle dile kolay,görmediğim biri için gittim ama günde 10 saat konuşuyorduk sanki hissettim bu benim ruh ikizim diye.Ve Adana'ya gidince herşeyim değişti.Allah bozmasın bi müddet sonra ismini koyucaz bu ilişkininFacebook,msn,internet ile işi yok,pc kullanmayı az biliyor.Türkçe'yi düzgün kullanıyor(mesajlarda vs)Hâlâ ilk günkü gibi 10 saat en az konuşuyoruz günde arada gidiyorum yanına.Demek istediğim,denemeden bilemessin.Her işte bi hayır vardır diye düşün.

Dip Not:Ben Adana'ya gitmeden önce hayattan bezmiş bir durumdaydım,içki,sigara vs kullanıyordum,okumuyordum,çalışmıyordum maddi durumumuz zaten iyi evden çalışta demiyorlardı.Giderken kız için Adana'ya herkes organ mafyası olabilir,yok kendine dikkat et vs gibi şeyler kullandı ama kendimden emin bi şekilde gittim,herşey değişti.Şuan arkadaşlarım bile inanamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 20 Aralık 2010; 13:34:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kızı Görmeden Konuşmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Aynı şekilde başladık,şuan 7.ay dolmak üzere.Bir arkadaşım aracılığı ile tanıştım,İstanbul'dan Adana'ya gittim.13 saat yol otobüsle dile kolay,görmediğim biri için gittim ama günde 10 saat konuşuyorduk sanki hissettim bu benim ruh ikizim diye.Ve Adana'ya gidince herşeyim değişti.Allah bozmasın bi müddet sonra ismini koyucaz bu ilişkininFacebook,msn,internet ile işi yok,pc kullanmayı az biliyor.Türkçe'yi düzgün kullanıyor(mesajlarda vs)Hâlâ ilk günkü gibi 10 saat en az konuşuyoruz günde arada gidiyorum yanına.Demek istediğim,denemeden bilemessin.Her işte bi hayır vardır diye düşün.

Arkadaşım harbi güzel yazı oldu bu sağolasın.Benim başıma pek gelmemişti böyle şeyler.Yani önce kızı görürdüm tel no alırdım konuşurduk sevgili olurduk felan ama haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Enémy

Kızı Görmeden Konuşmak

Ya kızın yüzünü biliyorum.Böyle bir tip değil

• Bende de aynı durum var

Takmıyorum fazla ne olucağı belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bende de aynı durum var

Bende takmamayı düşünüyorum ama zor.
  • Hacı biz de facede tanıştıkta işte dershane olduğu için ben bi çıkıp gideyim diyemiyorsun aileye bir de 2. senemiz olunca o yüzden ayrı şehirlerdeyiz diye ayrıldık hani buna da dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

Bende de aynı durum var

Bende takmamayı düşünüyorum ama zor.

Benim bu konudaki avantajım kızın yurtdışında olması şubatta gelicem dedi eğer şubatta gelmesse tüm bağlantılarımı koparcam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Hacı biz de facede tanıştıkta işte dershane olduğu için ben bi çıkıp gideyim diyemiyorsun aileye bir de 2. senemiz olunca o yüzden ayrı şehirlerdeyiz diye ayrıldık hani buna da dikkat et

Anladım
  • Sana en iyi ben yardımcı olabilirim sanırım. 23 kasımda 3. senemizi doldurduk arkadaş olarak. O İstanbul'da ben Ankara'da. Daha önce hiç görüşmedik. Kamera, telefon vs. vs. ile sadece. Ve ben nasip olursa 13 şubatta uçakla onun yanına gidicem görmek için.

Cahil sevgisi falan değil bence. Bu çok olağan birşey. Ama dikkatli olman şart. Çünkü bu tarz dolandırıcılık ve sahtekarlıklar yok değil. Onu tanıdığına emin olmadan asla görüşmeye kalkışma derim.

Bu arada, onunla konuşamıyacağım konu yok. O derece yakınız. Kızdan kanka olmaz diyenlere de bir cevap aslında bu.
  • Lise2 iken başıma geldi. x kız. y 2mizin de arkadaşı. x,y kız

Ben y'yi aynı okulda oldugumuz ve selam, günaydınlı diyologtan dolayı faceden ekledim.
    X bizden ayrı okulda. baya uzak.. ben şehrin üst kısmında yaşıyorum her türlü ev okul dershane vs... o alt kısmında.
    Sonra x y'nin arkadaşlarına bakmış beni eklemiş. hiç ummadığım şey :s
    sonra faceden baya konuştuk. sonra ben facede ufacık ekran sevmiyorum bahanesi ile msn aldım.

ordan devam ettik. hatta klavyesi bozuldu. telefon numarasını fare ile yazılan kısımdan yazıp verdi telefondan az biraz devam ettik. farklı firma hatları. kızın turkcell. bende de avea var
    günlük fazla mesaj atmıyordum kontör gidiyo sonuçta baktım olacak gibi değil turkcell ödünç hat aradım. okul saatlerinde zaten kapalı tutuyordu ben de eve gelene kadar avea ile çünkü aile fertleri arayabiliyor bilmiyorlar olayı tabi çakılmasın diye bi şey demedim.

Sonra baya bi muhabbet iyi. 500dk hediye gelmişti turkcell hatta 3günde bitirdik
    ama sonra bu özür dilerim yapamıyorum filan dedi. onu demese yüz yüze görüşecektik.

Arkadaş kaldık ama ben kıza yazmaya başladım iyice baya güzeldi. mms ile foto filan atti. ben de bi gün görmek istediğimi söyledim ve tanıştık yüz yüze.
    Sonra kız sürekli birileri ile çıkıyodu sözdüm arkadaşlığı kestim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 20 Aralık 2010; 14:36:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sana en iyi ben yardımcı olabilirim sanırım. 23 kasımda 3. senemizi doldurduk arkadaş olarak. O İstanbul'da ben Ankara'da. Daha önce hiç görüşmedik. Kamera, telefon vs. vs. ile sadece. Ve ben nasip olursa 13 şubatta uçakla onun yanına gidicem görmek için.

Cahil sevgisi falan değil bence. Bu çok olağan birşey. Ama dikkatli olman şart. Çünkü bu tarz dolandırıcılık ve sahtekarlıklar yok değil. Onu tanıdığına emin olmadan asla görüşmeye kalkışma derim.

Bu arada, onunla konuşamıyacağım konu yok. O derece yakınız. Kızdan kanka olmaz diyenlere de bir cevap aslında bu.

Olmaz.tekrar söylüyorum.

O görüşmelerde eğer iyi anlaşırsanız nereye gideceği belli.kanka kalırız falan deme hiç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.