Şimdi Ara

Kızı kıskandığımı nasıl söylerim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN BENİM İÇİN ÖNEMLİ)

Arkadaşlar 7. sınıfım (yaş 13) bir sevgilim var.Sağolsun o da beni çok seviyor ama garip davranıyor.Bir ilgi gösteriyor birde saçmalıyor.Nasıl saçmaladığını anlatiyim
    Geçen Cuma Namazına giderken yanında arkadaşıyla çağırdı ''Oldu bide hiç selam verme'' dedi.Bende gülümseyerek ''özür'' dedim
    İşte sonra konuşmaya başladık.Ne dedi biliyormusunuz?
    -Bugün iki çocukla tanıştım çok tatlılardı biliyomusun? (*tatlı [yakışıklı anlamında :( ] )
    Telefon numarasını istediklerini falan söyledi.Bende beni kıskandırmaya çalıştığını düşünerek dedim ki;
    -Büşra amacını biliyorum,deneme bile..
    Oda ''yok gerçek'' falan dedi.Yaa acayip sinirlendim nerdeyse bişeye yumruk atıp kırcaktım son anda öyle ''iyiii'' falan dedim.

Yarın okulda konuşmayı düşünüyorum sizce ne söylesem?

• Ben 14 yaşındayken etrafımda kız varsa niye bunun pipisi yok diye sorgularken bunların bu tür buhranları aşıp işi artık ilişki boyutuna getirmişler. Kendimi bir nesil çatışması içinde bulacağımı hissediyorum birkaç sene içinde. yeniler yapacak biz yadırgayacağız...

gelelim senin sorunun cevabına büşra seni kıskandım ama bu tür davranışlarından rahatsız oluyorum demek sanırım senin yaş aralığın için ideal bir anlatım şekli olur
  • Hocam eğer seni kıskandırmaya çalışıyorsa senden hoşlanıyordur.

Ama başka erkeklerle zaman geçiriyorsa sende onunla daha çok vakit geçir . Ne biliyim kantinden yemek flan ısmarla gazoz falan için sohbet edin çeşitli muhabbetler kurun . .

Yani diyeceğim şu ki başka bir erkek yerine seni seçmesini sağla senden ayrılmasın.

Eğer tekrar o tanıştığı 2 çocuğu sürekli sana anlatıyorsa kesinlikle yalan söylüyor . doğru söyleyip söylemediğini anlamak için takipde edebilirsin

Sana diyeceklerim bu kadar dostum
  • Dalga geçmiyorum, ama cidden o yaşta sevgili falan saçma işler. Hiç takma kafana, derslerine bak.
  • Bence bir şeylere yumruk atıp kırmayı dene bakalım dediğin kadar kolay mıymış

Edit: Bir an konu dışı özelde olduğumu unutmuşum üstteki mesajlara katılıyorum fakat bu tür şeylerin çok basitmiş gibi gösterilmesi beni biraz sinirlendiriyor kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeKing -- 25 Mayıs 2013; 23:28:03 >
  • Yardım edecektim cidden ama çok tuhaf ve çocuksu geldi yapılanlar. Mesela;

"Özür" demen. Özür dilerim demek çok mu zor? Birde rica ederim demek yerine "Rica" diyenler var onlarda ayrı bişey zaten.

Kıskandırma konusuna gelirsek kızdan kıza değişir. Direk onunla konuşmalısın bence. Burada bizim fikirlerimizle olucak şeyler değil ama bence aşkı bu kadar basitleştirmek yerine biraz samimi arkadaşlığı sevgili gibi saymamak gerek. Ben 7. sınıfta iken tek derdim bilgisayar oyunu oynamaktı aşk meşk anlamazdım bile. Bakalım yazan çıkar yinede bişeyler.
  • Benle aynı yaşta len.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl kız bulurum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lan git sen ne ara doğdun da sevgili yaptın
  • Abi konuyu okudum kahkaha attım

Bu çocuk 13 yaşında, hocam diye hitap eden var

edit; konudışı özele yazdığımı yeni farkettim, ona kıskandığını söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Alem -- 25 Mayıs 2013; 23:42:08 >
  • bence direk söyle yüzüne sonuçta senin sevgilin ve kızlar ilgiden hoşlanır bi kere sen akışına bırak o yaparsa sen de yap kıskanıyosa seviyodur
  • Merak etme, ben sana baktığım gibi başkasına bakmam, bakamam.

falan de zaten o mesajı alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

lan git sen ne ara doğdun da sevgili yaptın

gece gece yardın hocam
  • cocuk cidden 2000li :D:D
    ama takdir ettim forumda 20 yaşında olupta sap sap gezen adamlarda var gerçi benim durumumda bu gidişle öyle olacak ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabam sitesinden araba seçiyon gibi bi seçenekler varya 2000 2001 model yaşlanmışız.
  • harbi 2000 li çocuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavrum gidin 31 çekin yaa ne kiz arkadaşi ? Senden Tam 15 Yaş büyüğüm.. Abi tavsiyesi git derslerine çaliş bşiy yap git top oyna mahallede fişek at neblim sahilde dolaş ne kiz arkadaşi lan ?
  • Yaş kaç olursa olsun erkek arkadaşına gidip de 'bugün iki çocukla tanıştım çok tatlılardı" ne demek abi ya, birlikte olduğun kişiye karşı nasıl bir saygısızlıktır bu, aklım almıyor bazı insanları, kız bi de adaşımmış he, ismimden soğudum şu an.
    Bu insana tahammül ediyorsan sana da akıllı demem bilesin, salla gitsin ya, oyununu oyna arkadaşlarınla takıl, işin mi yok.
  • Sende ona aynını yap. Bende geçen gün bi kızla tanıştım üzerine afiyet senden daha bi güzeldi de. Zaten sen bunu söyledikten sonra ilk başta direkman trip atıcak kezban gibi söylediği ses tonuna göre seni kıskandı mı yoksa senden ayrılmak mı istedi anlarsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdooka

(LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN BENİM İÇİN ÖNEMLİ)

Arkadaşlar 7. sınıfım (yaş 13) bir sevgilim var.Sağolsun o da beni çok seviyor ama garip davranıyor.Bir ilgi gösteriyor birde saçmalıyor.Nasıl saçmaladığını anlatiyim
    Geçen Cuma Namazına giderken yanında arkadaşıyla çağırdı ''Oldu bide hiç selam verme'' dedi.Bende gülümseyerek ''özür'' dedim
    İşte sonra konuşmaya başladık.Ne dedi biliyormusunuz?
    -Bugün iki çocukla tanıştım çok tatlılardı biliyomusun? (*tatlı [yakışıklı anlamında :( ] )
    Telefon numarasını istediklerini falan söyledi.Bende beni kıskandırmaya çalıştığını düşünerek dedim ki;
    -Büşra amacını biliyorum,deneme bile..
    Oda ''yok gerçek'' falan dedi.Yaa acayip sinirlendim nerdeyse bişeye yumruk atıp kırcaktım son anda öyle ''iyiii'' falan dedim.

Yarın okulda konuşmayı düşünüyorum sizce ne söylesem?

Bi daha aynısını yaparsa git ver de.

• quote:

Orijinalden alıntı: SupremeKing

Bence bir şeylere yumruk atıp kırmayı dene bakalım dediğin kadar kolay mıymış

Edit: Bir an konu dışı özelde olduğumu unutmuşum üstteki mesajlara katılıyorum fakat bu tür şeylerin çok basitmiş gibi gösterilmesi beni biraz sinirlendiriyor kusura bakmayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.