Şimdi Ara

Kızı seviyorum ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımın bi arkadaşıyla tanıştık 3-4 hafta önce.
    Kızı ilk gördüğümde fazla dikkatimi çekmemişti.
    Ama günler geçtikçe her gece onu düşünmekten uyuyamaz hale geldim..
    Şuan da yarın okulum olmasına rağmen yatağa yattım fakat onu düşünmekten yine uyuyamadım.
    Kızın çevresinde çok erkek var hepside cool tip.
    Kıza çıkma teklifi etsem reddetmesinden çok korkuyorum
    Ne yapsam ne etsem bir fikir verin...

• up
  • yok evlenme teklifi et

bune acele hocam, biraz kızla muhabbeti koyulaştır falan
  • yat uyu geçer.
  •  Kızı seviyorum ama..

Git açık açık söyle...
  • kızla pek görüşme fırsatı olmuyo 1-2 kere gördüm oda arkadaş vasıtası ile.
  •  Kızı seviyorum ama..

+
     Kızı seviyorum ama..

(bize bayıltıcı kısmı yarayacak)
    +
     Kızı seviyorum ama..

kız senindir şampiyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yemin ediyorm kız milleti errkeklerden daha cesur ne kızlar gördüm eli ayağı titremesine rağmen gelip konuşan. git muhabbet et beceremem diosn direk tanışabilirmyiiz de hödük gibi burda oturmaktan iyidir
  • ciddi yorumlar atın amk ya kızı seviyorum diyorum tecavüz etmek istemiyorum
  • Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Kızı seviyorum ama..

(bize bayıltıcı kısmı yarayacak)

40 ml 10 tl
    50 ml 15tl

bi gariplik yomu yaw :D
  • up
  • Bak kardeşim madem harbiden seviyosun aklından çıkmıyo ilk amcaın kızla muhabbeti kurup koyulaştırmak olmalı , telefon numarasını falan aldıysan pat diye ara ya da ne biliyim msn'den falan konuşmaya çalış direk konuyu sevgiye aşka romantizme bağlama önce normal muhabbet et , etrafındaki erkekleri de kafana takma sevgilin olursa uzaklaştırırsın dallamalardan fakat şimdi yapabileceğin bişe yok kendi kendine sinirlenirsin sadece .. Diyelim ki telden aradın niye aradın veya ne konuşcaz diye sertce söylüyosa işin biraz zor , hadi kolay gele ....
  • Kız reddedince gelip vuruyorlar sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Kız reddedince gelip vuruyorlar sanki.

reddederse birdaha beni etrafında görmek istemez ve bende deli olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmaxzek

Bak kardeşim madem harbiden seviyosun aklından çıkmıyo ilk amcaın kızla muhabbeti kurup koyulaştırmak olmalı , telefon numarasını falan aldıysan pat diye ara ya da ne biliyim msn'den falan konuşmaya çalış direk konuyu sevgiye aşka romantizme bağlama önce normal muhabbet et , etrafındaki erkekleri de kafana takma sevgilin olursa uzaklaştırırsın dallamalardan fakat şimdi yapabileceğin bişe yok kendi kendine sinirlenirsin sadece .. Diyelim ki telden aradın niye aradın veya ne konuşcaz diye sertce söylüyosa işin biraz zor , hadi kolay gele ....

Niye etrafındaki ''cool'' tipleri ''dallama'' sınıfına sokuyorsun ki?

Konu hakkındaki yorumum;arkadaşım sen kızı sevmiyorsun,sadece hayransın ona.Aşka dönüşmeye başlamış.Sadee arkadaşın vasıtasıyla görüşüceksen kızı unut derim.Facebook-Twitter hesabı varsa oradan ekle derim,sonrası senin hayal gücüne kalmış

• Sevdiğin kızın etrafındaki erkekler biz erkeklere göre dallamadır .
  • Saçmalamışsın.

Senin görüşüne göre ''erkek adam kız değil,erkek öper!'' sana hayatta başarılar dilerim

Edit:Birileri benim geçmiş mesajlarımı mı inceliyor ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 24 Ocak 2011; 2:40:48 >
  • Bence senin anlayışın kıt ya da virgül olmayan cümlede kafana göre bi yere virgül koyup öyle okumuşsun. Benim anlayışımda erkek erkeği öpmez merak etme.
    Şu forumda yorumları işine geldiği gibi anlayıp kafasına göre yorum yapanlar ne çok ve bazıları bunu bilerek yapıyor bazıları da hasta olduklarının farkında bile değil , onlar için tek yapabildiğim üzülmek .... Sözüm meclisten dışarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmaxzek -- 24 Ocak 2011; 2:46:18 >
  • Feysten ekle :D
  • pff deli olucam ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.