Şimdi Ara

Kızı seviyorum ama bir türlü uygun zamanı bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, sınıfımdan bir kızı çok beğeniyorum harbi seviyorum ya kız o akdar güzel değil ama ben seviyorum aşığım yani yani ama öyle 1 senelik çıkma fln değil ben uzun süreli düşünüyorum belki evlilik aslında ilerde.Üniversitede okuyorum çünkü ve bu yaştan sonra böyle olması da doğal.kızla aynı dersleri alıyorum ylnız gidip de yanına 1 kez oturmadım ounn haricinde de pek sohbetimiz yok zaten merhaba merhaba gibi.Seviyorsun madem niye yanına oturmuyorsun derseniz aslında biraz da sınıftakilerden çekiniyorum sınıfın açıkça anlamasını istemiyorum sınıfta çekiniyorum diğerlerinden.Daha önce bir kızla çıkmadım yani neler yapmam gerekir ilk başlarda tavsiyede bulunur musunuz?Kızın telefonu bile yok bende!

• Boşver kanka ben söledim de nooldu ben seni sevmiom Allaan manyaa dedi engelledi en iisi platonik takılmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Zlatan.

Boşver kanka ben söledim de nooldu ben seni sevmiom Allaan manyaa dedi engelledi en iisi platonik takılmak
    hmm üzgünüm yalnız kızın da benden hoşlandığını tahmin ediyorum arasıra bana takılıyor şakalaşıyoruz ama çok değil çok nadir ben emim olmak için ne yapmam gerekir acaba
  • arkadaşım üniversitede okuyorsan bi lise yıllarını getir aklına. O zaman da birilerina aşık olmuştun değil mi sınıfında? O zaman da onunla muhabbet kurmak istiyordun fakat utanıyordun. Şimdi kendi kendine diyorsunki utanacak ne varmış yahu şimdiki aklıma olsa giderdim yanına gayet rahat konuşurdum tanışırdım. Ne sınıf umurunda ne başka bişey. İlerleyen yıllarda bu kız içinde aynı şeyleri söylemen kuvvetle muhtemel. Herkesi salla git yanına bi merhaba de ders notu falandı filandı alamadım de sende var mı uç iste kalem iste. İlk muhabbeti kur olumlu geçsin 1-2 gün gözükme sonra yine uğra yanına. Sonra daha sık uğra. Sonra arkadaş ol. 20 gün içinde halledebilirsin tüm bunları. Ama ilki olumlu geçirmeye çalış. Çok utanıyorsan 2 bira iç git ne olacak. Öz güvenin yerine gelir. Ama normal yollarla da halledersin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

arkadaşım üniversitede okuyorsan bi lise yıllarını getir aklına. O zaman da birilerina aşık olmuştun değil mi sınıfında? O zaman da onunla muhabbet kurmak istiyordun fakat utanıyordun. Şimdi kendi kendine diyorsunki utanacak ne varmış yahu şimdiki aklıma olsa giderdim yanına gayet rahat konuşurdum tanışırdım. Ne sınıf umurunda ne başka bişey. İlerleyen yıllarda bu kız içinde aynı şeyleri söylemen kuvvetle muhtemel. Herkesi salla git yanına bi merhaba de ders notu falandı filandı alamadım de sende var mı uç iste kalem iste. İlk muhabbeti kur olumlu geçsin 1-2 gün gözükme sonra yine uğra yanına. Sonra daha sık uğra. Sonra arkadaş ol. 20 gün içinde halledebilirsin tüm bunları. Ama ilki olumlu geçirmeye çalış. Çok utanıyorsan 2 bira iç git ne olacak. Öz güvenin yerine gelir. Ama normal yollarla da halledersin bence.
    Şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: REVENT0N

Şimdi

Alıntıları Göster
    bence açılma kızı bekle bak bakalım neler yapar eder hanımmıdır uçuk kaçıkmıdır vsvs gizli kal zamanı gelinceçık karşısına
  • öz güvenin yok senin anladığım kadarıyla yoksa buralarda dolanmaz kızın koynuda olurdun işin eriyim diyorsun kızı tavlarım diyorsun diğer insanlardan çekiniyorsun bu konuda biraz yırtık olacan.çevrendeki hıyarları görmezlikten gelecen. yoksa daha çok it gibi peşinde dolanır. başkasına kaptırırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 31 Aralık 2008; 23:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

arkadaşım üniversitede okuyorsan bi lise yıllarını getir aklına. O zaman da birilerina aşık olmuştun değil mi sınıfında? O zaman da onunla muhabbet kurmak istiyordun fakat utanıyordun. Şimdi kendi kendine diyorsunki utanacak ne varmış yahu şimdiki aklıma olsa giderdim yanına gayet rahat konuşurdum tanışırdım. Ne sınıf umurunda ne başka bişey. İlerleyen yıllarda bu kız içinde aynı şeyleri söylemen kuvvetle muhtemel. Herkesi salla git yanına bi merhaba de ders notu falandı filandı alamadım de sende var mı uç iste kalem iste. İlk muhabbeti kur olumlu geçsin 1-2 gün gözükme sonra yine uğra yanına. Sonra daha sık uğra. Sonra arkadaş ol. 20 gün içinde halledebilirsin tüm bunları. Ama ilki olumlu geçirmeye çalış. Çok utanıyorsan 2 bira iç git ne olacak. Öz güvenin yerine gelir. Ama normal yollarla da halledersin bence.
    sorun başkalarının arasında bunları yapamamam işte başbaşa kalsak o benden utansın hiç bir kızdan çekinmem de ben çevremdekilerden çekiniyorum nedense.yine de önerileriniçin sağol arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ju5763

sorun başkalarının arasında bunları yapamamam işte başbaşa kalsak o benden utansın hiç bir kızdan çekinmem de ben çevremdekilerden çekiniyorum nedense.yine de önerileriniçin sağol arkadaşım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

Bunun tek çaresi var içicen kardeş.
    İç git gör bak kim kimden çekiniyo

• quote:

Alıntıları Göster
    kız tüm hayatıyla bana göre bir kız bunu 1 senedir takip ettim aradığım kız yanıbaşımda yani sadece ona hissettirmek kalıyor.Bunu da başarırım inş.

• quote:

Alıntıları Göster
    değiştireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::aLp:::

quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

Dikkat et o çekindiğin adamlardan biri gidip senin kızı kapmasın.Çok pişman olacaksın söylemedi deme.

Yani..
    Böyle bişey olduğunu düşün
    Her gün sınıfta yan yana oturacaklar, kendi aralarında konuşup gülecekler kim bilir ne kouşuyorlardır diyeceksin ve sen bu arada dersi falan dinleyemeyeceksin. Eve gelip kara kara düşüneceksin. Günlerin bin beter geçecek. Üni hayatının içine mıçılacal. Kol gibi girer adama eğer gerçekten seviyorsan tabi.

• quote:

kız tüm hayatıyla bana göre bir kız bunu 1 senedir takip ettim aradığım kız yanıbaşımda yani sadece ona hissettirmek kalıyor.Bunu da başarırım inş.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar valla siz cesaret verdiniz bana cesaretimi toplayıp haftaya başlamam lazım yanına oturuyorum o zaman direkt bugune kadar oturmadım birden abes kaçar mı ne dersiniz? çok yanına değil belki iki yanına fln bu şekilde başlamayı düşünüyorum.Bunu yaptıktan sonra da yazmaya devam ederim teşekkürler hepinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imate

değiştireyim

Alıntıları Göster
    kağıda bişeyler yaz ver şurda beklicem gelirsen sevinirim filan diye en kötü bunu yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 31 Aralık 2008; 23:17:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquista

kağıda bişeyler yaz ver şurda beklicem gelirsen sevinirim filan diye en kötü bunu yapabilirsin

Alıntıları Göster
    değiştirdim
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: conquista

bu şekilde davranmak bana çocuksu geliyor bu tür davranışlardan ben hoşlanmam zaten kağıda yazmaalr flan yüzüne seni seviyorum demek istiyorum bunun için uğraşıyorum olacağna da inanıyorum ama işte bunu diyebilmem için önerilerinize kulak asmam gerekecek.

• quote:

Alıntıları Göster
    Dindirir acını elbet bir melek

• quote:

quote:

bu şekilde davranmak bana çocuksu geliyor bu tür davranışlardan ben hoşlanmam zaten kağıda yazmaalr flan yüzüne seni seviyorum demek istiyorum bunun için uğraşıyorum olacağna da inanıyorum ama işte bunu diyebilmem için önerilerinize kulak asmam gerekecek.

Alıntıları Göster
    öz güvenin yok senin anladığım kadarıyla yoksa buralarda dolanmaz kızın koynuda olurdun işin eriyim diyorsun kızı tavlarım diyorsun diğer insanlardan çekiniyorsun bu konuda biraz yırtık olacan.çevrendeki hıyarları görmezlikten gelecen. yoksa daha çok it gibi peşinde dolanır. başkasına kaptırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::aLp:::

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kaçan kovalanır!

4S kuralı!
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Adam üni okuyo kardeş ne kağıdı falan yaw
    Şöyle güezl duygusal bir mektup olabilir ama

Dediğim gibi sen muhabbeti kurunca çıkma teklifi etmene bile gerek kalmaz. Bi bakarsın herşey başlamış. Artık iş öyle raddeye gelmeli ki "seni seviyorum" cümlesini korkmadan söylemelisin. Çünkü ondan da aynı cümleyi duyacağından eminsindir. Emin olmalısın. Zamanla sen de sezersin zaten "seni seviyorum" gelecek cevabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 31 Aralık 2008; 23:26:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.