Şimdi Ara

Kızılay aldığı kanları test etmiyor mu ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam 2 yıldır devamlı kan veriyor. Son zamanlarda başka bir yerde test yaptırdı ve maalesef kan kanseri olduğu ortaya çıktı. Bunu bugüne kadar test yaptığını iddia eden kızılay bize neden söylemiyor? Bugün utanmadan yine aramışlar gelin kan verin diye. Babamın durumunamı yanayım bunların vurdumduymazlığına mı ?

• Oha g geçmiş olsunda test etmeleri gerekir ben her kan verdiğimde kan değerleri kızlıy tarafından mektup ile geliyor teşekkür metniyle birlikte , Allah babana şifa versin tekrar geçmşi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 20 Ocak 2011; 21:07:33 >
  • Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.

Vermiş olduktan sonra kapmış olabilir kardeşim öyle birşeyin olacağını tahmin etmiyorum ve inşallahta yoktur öyle birşey yoksa milyonlarca hasta Kızılaya bakıyor.

Acil şifalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.

Vermiş olduktan sonra kapmış olabilir kardeşim öyle birşeyin olacağını tahmin etmiyorum ve inşallahta yoktur öyle birşey yoksa milyonlarca hasta Kızılaya bakıyor.

Acil şifalar.

Kürşad ve portakal öncelikle teşekkür ederim kardeşlerim. Ama "vermiş olduktan sonra kaptı ne demek?" Bu bulaşıcı birşey mi kapsın. 2 yıldır veriyor. Bu hastalık 1 yıldır mevcutmuş.

Düzeltme: Pardon olayı yanlış anlamışsın sen babam kan almıyor kan veriyordu. Kızılay kan verenlerin kanında bu tür hastalıklara karşı test uyguladığını iddia ediyor ama bizi neden bilgilendirmedi diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 20 Ocak 2011; 21:13:50 >
  • Geçmiş olsun arkadaşım. Durumu nasıl 1 yıldır var diyorsun ilerlemiş mi?
  • Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Siz 1-2 doktora daha görünün, babanızın lösemi olduğu kesinleşsin. Hatta 1yıldır olduğuna dair 1-2 doktordan imzalı kağıt al. Bu verilerle gidip Kızılaya dava açabilirsin. Sonuç itibariyle eğer 1 yıldır varsa ve kızılay bunu bildirmediyse olan sizin babanıza olmuş. Onun sağlığıyla oynamışlar. Ben olsam emin olduktan sonra şikayet edebildiğim kadar yere şikayet ederdim

Babanıza tekrardan geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Babam 2 yıldır devamlı kan veriyor. Son zamanlarda başka bir yerde test yaptırdı ve maalesef kan kanseri olduğu ortaya çıktı. Bunu bugüne kadar test yaptığını iddia eden kızılay bize neden söylemiyor? Bugün utanmadan yine aramışlar gelin kan verin diye. Babamın durumunamı yanayım bunların vurdumduymazlığına mı ?

ciddiysen seni meşhur yapayım haber kanalında tanıdığım var ama başına bela alırsan karışmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o kizilayin var ya neyse agzimi bozmayayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord111

Geçmiş olsun arkadaşım. Durumu nasıl 1 yıldır var diyorsun ilerlemiş mi?

Sağolasın. 1 yıldır olduğunu boynundaki şişlikten anladılar sanırsam o şişlik bayadır orada duruyordu. Ama elini atmadan belli olmuyordu. Şişlik falan alındı Cuma günü belli olacak ne kadar ilerlediği. Ama benim demek istediğim şey o kadar kan verdi babam kızılay bunu bize belirtseydi erken teşhis için çok iyi olacaktı. Babam önemli birşey olsa kızılay testinde çıkar diyerek sanırsam bugüne kadar pek sallamadı bu durumu.

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

ciddiysen seni meşhur yapayım haber kanalında tanıdığım var ama başına bela alırsan karışmam

Kardeş git işine. noolur. Şaka kaldıracak durumda değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 20 Ocak 2011; 21:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: THECEDRİC

o kizilayin var ya neyse agzimi bozmayayim

ornitorenk dağa küsmüş, dağ ornitorenk ne lan demiş
  • quote:

quote:

Sağolasın. 1 yıldır olduğunu boynundaki şişlikten anladılar sanırsam o şişlik bayadır orada duruyordu. Ama elini atmadan belli olmuyordu. Şişlik falan alındı Cuma günü belli olacak ne kadar ilerlediği. Ama benim demek istediğim şey o kadar kan verdi babam kızılay bunu bize belirtseydi erken teşhis için çok iyi olacaktı. Babam önemli birşey olsa kızılay testinde çıkar diyerek sanırsam pek sallamadı bu durumu.

quote:

kansere bakılıyor mu ki alınan kandan?

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Millete hastalıklı kan mı verecekler?
  • quote:

quote:

Sağolasın. 1 yıldır olduğunu boynundaki şişlikten anladılar sanırsam o şişlik bayadır orada duruyordu. Ama elini atmadan belli olmuyordu. Şişlik falan alındı Cuma günü belli olacak ne kadar ilerlediği. Ama benim demek istediğim şey o kadar kan verdi babam kızılay bunu bize belirtseydi erken teşhis için çok iyi olacaktı. Babam önemli birşey olsa kızılay testinde çıkar diyerek sanırsam bugüne kadar pek sallamadı bu durumu.

quote:

sizde ne duysanız şaka sanar oldunuz biraz pc den uzak dur yaklaşık 1 sene yeter sanırım
    ben ciddi dedim ama sen pc başında her şeyi tii ye alıyorsun

• quote:

quote:

Bu kanı verdikleri kişiyede kanser bulaşıyor mu?
  • quote:

quote:

veriyorlar işte adamlar uğraşmıyor böyle kaç kişi madur oldu
    belkide senin babadan kan alırlarken bulaştırmış olabilirler,kan yoluyla geçiyormuş yani aletler mikroplu olabilir,sağlık sektörü çok sorunlu bu ara
  • quote:

quote:

quote:

veriyorlar işte adamlar uğraşmıyor böyle kaç kişi madur oldu
    belkide senin babadan kan alırlarken bulaştırmış olabilirler,kan yoluyla geçiyormuş yani aletler mikroplu olabilir,sağlık sektörü çok sorunlu bu ara

Aynı aletler kullanılmıyor hoca . yeni açılşır kan torbası , kan iğnesi vs yani aynı aletler kullanılmıyor.Geçmesi imkansız.

• Anneden karnındaki bebeğe bulaştığı ortaya çıktı ama kan kanseri olan birinden kan alınması diğer kişiyi de kanser yapar mı bende bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Bu kanı verdikleri kişiyede kanser bulaşıyor mu?

bulaşır ve yayılır ama kişi test yaptırmadığı sürece farkında olmaz sadece hastalandığında farkında olur
  • işin zor olanı bir şeyde hastahane sorunlu ise onu kanıtlamak zor
  • quote:

Anneden karnındaki bebeğe bulaştığı ortaya çıktı ama kan kanseri olan birinden kan alınması diğer kişiyi de kanser yapar mı bende bilmiyorum.

Bulaşmaz bence. Çünkü vücutta kanseri ortaya çıkartan nedenler yani kanserli hücrenin oluşmasını ve bu hücrelerin yayılmasına neden olan etkenler çok farklı. Adam kanser değilse bu hücreleri yok edebilir. Bilmiyorum yine araştırmak lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.