Şimdi Ara

KIZILAY REKLAMINA BAKIN..... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
82.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resmi olarak Türk Kızılay'ı diye geçiyor. Sadece maden suyunda isim değişikliği oldu.
  • Mehmetçik vakfından başkasını tanımam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frd34

Bi bitmediniz ??

Lösevin gerçekleştirdiği yardım gecesinde Alkolün ne işi var. Bana bunu açıkla bakalım.
    Alkol neden olmasın? Alkol ülkede yasak değil.Sanki yardım gecesi camide yapılmış gibi duyar kasmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    Senin gibi akılsızlar anlayamaz. Sende Herşeyçokgüzel olacaklardansın galiba.

Alkon neden olmasın diyorsun ya KIZILAY kan için neden para talep etmesin o zaman ????

Yardım yaptığın vakıf gece düzenleyecek Taksim de alkollü ve bu yardım gecesi.

Vakfın açılımı ne ??? Lösemili Çocuklar Vakfı.

Yardım toplayacaksan gidersin bir Otelde düzenleyip alkolsüz yaparsın. İnsanlar birbirleriyle tanışır-bilgi alışverişi yapar.

Taksimde düzenlenecek geceden ne yarar gelir _?

Hepiniz herşeyi çok biliyorsun. Geçmişiniz klavyenin başına. 2 kere 2 yi toplayamayan insanlar.
  • kralcamoka kullanıcısına yanıt
    Cahillere ne anlatabilirsin ki ?
    Adam maden suyundan 1868 de kurulan kurumu karalamaya çalışıyor.
    Bunlar boş insanlar, ülkeye hiçbir faydası olmayan insanlar.
  • Kan verin fakat maddi destek veya kurban desteği olacaksanız LÖSEV den daha iyi bir kurum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadobay

Sizler için işin aslını araştırdım, başka bi foto paylaşımındaki yazılardan yola çıkarak resmin fake/montaj olmadığı ortaya çıktı...
    ilgili video google da "Fly Girls: Final Payload - Scene 5 - Jasmine Jae, Nicolette Shea & Danny D" olarak aratıldığında bulunuyor, vpn olmadan asla
    Vpne gerek yok gorsellerde aratinca farkli farkli sitelerden sonuclar geliyor resim olarak.
  • Kızılay yönetim kurulu başkanı hükümet yalakası Akp propagandası yapan birisi mevcut diğer kadrolarda da badem bıyıkları doldurmuşlar. Ben bu kurumun nesine nasıl güveneyim de bağış yapayım...

Edit: Bazı arkadaşlar Kızılay kanları parayla satmıyor vs demiş Hastanemizin kan bankacılığı ve transfüzyon biriminin doktoru ve ilgili dersimizin hocası bu konuda yalan söylemiş olmalı :)))))) Arkadaşlar bilmiyorsunuz bari biliyormuş gibi yazmayın ya Kızılay o kanları babasının hayrına vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 29 Temmuz 2019; 11:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frd34

Senin gibi akılsızlar anlayamaz. Sende Herşeyçokgüzel olacaklardansın galiba.

Alkon neden olmasın diyorsun ya KIZILAY kan için neden para talep etmesin o zaman ????

Yardım yaptığın vakıf gece düzenleyecek Taksim de alkollü ve bu yardım gecesi.

Vakfın açılımı ne ??? Lösemili Çocuklar Vakfı.

Yardım toplayacaksan gidersin bir Otelde düzenleyip alkolsüz yaparsın. İnsanlar birbirleriyle tanışır-bilgi alışverişi yapar.

Taksimde düzenlenecek geceden ne yarar gelir _?

Hepiniz herşeyi çok biliyorsun. Geçmişiniz klavyenin başına. 2 kere 2 yi toplayamayan insanlar.
    "frd34 Rakka'dan bildirdi."

• Yılların Türk Kızılay'ının, Kızılay olduğu günümüzde, sizden ricam, Kızılay ve Binali Yıldırım hatta, Yıldırım soy ismi ile biraz araştırma yapmanız olacaktır.
    Şöyle bir yönetim kurulu üyelerini, kimlerin kurumda söz sahibi olduğunu falan biraz araştırın, daha da mideniz bulanacak. Binali'nin yarım ton olan oğlunun kumar paraları nerelerden geliyor, araştırma sonunda daha iyi anlarsınız.
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri tam 1 saat sonra yazdım dostum bende. Az önce gördüm konuyu, sırf bunları yazmak için geldim. Ama öyle insanlar var ki artık bu ülkede, yüzlerine tükürsen kapasiteleri bazı şeyleri anlamak için yetmez, üstüne de yarabbi şükür derler.
  • kralcamoka kullanıcısına yanıt
    Türkiye de kan dan kimse ücret talep edemez. Yasal olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Hocam lösev e bağışla ben öyle yapmayı düşünüyorum

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Güzel boş atmışsınız hocam tebrik ettim. Buyrun açıp bakmaya üşendiyseniz benim yazımı okuyun.

Bu madde hükmüne göre, temin edilen kan ve kan komponentlerinin bedeli, Kızılay kan birimlerince, Bütçe Uygulama Talimatı'na ekli Resmi Sağlık Kurumları Fiyat tarifesindeki (ek 8) birim fiyatlar üzerinden %5 indirim uygulanarak ilgili sağlık kurumuna fatura edilecek, sağlık kurumunca da bu Talimatın eki Fiyat Tarifesindeki (Ek-8) birim fiyatlar üzerinden ücretlendirilerek hastanın kurumundan tahsil edilecek, hastalardan ayrıca ücret talebinde bulunulmayacaktır.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 29 Temmuz 2019; 13:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maketle

Güzel boş atmışsınız hocam tebrik ettim. Buyrun açıp bakmaya üşendiyseniz benim yazımı okuyun.

Bu madde hükmüne göre, temin edilen kan ve kan komponentlerinin bedeli, Kızılay kan birimlerince, Bütçe Uygulama Talimatı'na ekli Resmi Sağlık Kurumları Fiyat tarifesindeki (ek 8) birim fiyatlar üzerinden %5 indirim uygulanarak ilgili sağlık kurumuna fatura edilecek, sağlık kurumunca da bu Talimatın eki Fiyat Tarifesindeki (Ek-8) birim fiyatlar üzerinden ücretlendirilerek hastanın kurumundan tahsil edilecek, hastalardan ayrıca ücret talebinde bulunulmayacaktır.

Teşekkürler
    Önce konuyu baştan okuyun, şikayet ettiğim mesajda kurumu ne ile suçlamışlar anlayın, sonra alıntı yapın.

• Düzenli olarak Kızılay a kan bağışı yapıyorum etrafımdakileri de elimden geldiğince kan bağışı yapmaya teşvik ediyorum duyarlı herkesin yapması gereken birşey bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sen anlat ben anlama özürlüyüm. Şikayet edilecek başka bir yer göremedim.
  • quote:

Sen anlat ben anlama özürlüyüm. Şikayet edilecek başka bir yer göremedim.
    Olsun, sıkmayın canınızı. Biz anlıyozda ne oluyo, hep anlama özürlülerle uğraş dur.

Diyecek başka sözüm yok, temizinden bir blok :) Kendini savunamayacak birisin öyle gözüküyor ki. Saygılar.
  • quote:

Diyecek başka sözüm yok, temizinden bir blok :) Kendini savunamayacak birisin öyle gözüküyor ki. Saygılar.
    Hdlismdmş şdieidme hajsn

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.