Şimdi Ara

kızılötesi bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi heves ettik gprs işine girelim dedik teli değiştirdim 6610 aldım tabi nokia data kablosu bulmak çok zor olduğundan bi kızlötesi adaptörü aldım fakat tele bilgisaayrı bi adam akıllı bağlayamadım
    bağlantıyı bi kaç saniye görüyo ve kopuyo biostan ayarlarla oynadım banamısın demedi
    kopmasının sebebi n eolabilir beyler sizce

• ratip senin adaptör usbdir anladığım kadarıyla. onun biosla alakası olmaz. driverlerini yeniden kur veye programını kaldır kur. düzelmesi lazım.
  • ßağlantın olduğu süre içerisinde bir bağlantı oluşturucaksın. Ve bunu ir portundan tanıtıcaksın. (modem seçiminde) Bağlantım koptugu zaman portu değişik gosterir ama bağlantın yeniden geldiğinde otomatikman oluşturduğun bağlantı senin modemini tanır. Sonrada bağlantıyı kuracaksın. Bilgisayarını nete bağladıktan sonra bakıcaksınki kopmalar olmuyor. Bi dene ve gör.
  • irda adptörünü nerden aldın ve kaç dolara yazabilirmisin.benim asus anakart var bir karar veremedim.
  • banderas amerikada tanıdıkların veya getirtebileceğin birisi varsa 20 usd [19,99 dur muhtemelen :)] civarına internal usb transcevierler var ASUS boardlar için. ben bu olayı epeyce araştırdım bulduğum devreler çalışmıyor usbler ise pek sağlıklı olmadığı konusunda duyumar aldım.
    alışveriş sitelerinin hemen hemen hepsinde 40 usd civarında satılıyor.
  • benim bulduğum çalışıyor ama komponenti bulabilir misiniz bilmiyorum baknız :http://rcswww.urz.tu-dresden.de/~sb831436/irda/irda.htm güncel bütün anakartlarla çalışıyor yapılıp denenmiştir.
  • valla amerikada tanıdıgım yok bakma biz züğürt banderasız. :)ben bazı sitelerde gördüm asus irda 20+kdv usd diyor.benim telefon kablosu ile geldi ama kabloda şarj takacak yeri yok ben kesintisiz gprs için irda alacam ama oda çok pahalı.asus irda türkiyede zaten yok şuan yanılmadıysam.normal portlar 60 dolar o kadar para veremem bir irdaya şöyle 20 usd olsa alacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.