< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gre3n -- 14 Mart 2018; 14:43:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gre3n -- 14 Mart 2018; 14:43:13 > |
işte bu yüzden hukukun üstünlüğü önemli
idam isteriz diyenlerin niyeti hukuku ayaklar altına alıp kendi hukuklarını yaratmak tıpkı şer'i hukuk tıpkı engizisyon mahkemeleri |
Ümraniye canavari vardi yıllar önce. Seri katil. Birini yakaladilar, basina teshir ettiler, canavar o değilmiş. Adamın hayatı kaydi. İssiz kaldi, dolmuşta otobuste dayak yedi.
|
İnsanlarımız galeyana gelmeye ve sürü psikolojisine çok müsait.
|
+1
Geçen hafta bir sabah her gün bindiğim otobüse bindim. 3-4 durak sonra bir kadın bindi, otobüs de çok dolu. Zar zor önüme geldi, gelmese daha rahat ayakta duruyordu. İçimden dedim bunda bir şey var, bana iftira atacak. Başka tarafa döndüm yola devam. Aradan 10 dakika geçti, başladı bağırmaya (biraz daha ilerleyip beni geçmiş). "Sen ne yapıyorsun, sapık vsvs". Başka bi kadın bağırıyor "izleyin siz izleyin..." diye. İftiraya uğrayan adamda çıt yok. Tam benim durak geldi, ben de o adamı da aldım indim otobüsten. Adam suriyeli çıktı ama eminim ki iftiraya uğradı çünkü bana yaşatılacağını ciddi ciddi düşünmüştüm. Zaten korkmuş adam "siz 50 adem ben 1 adem" falan diyordu. Öyle ayrıldık... |
Eee ne oldu şimdi ? Baba özür dilediğinde çocuk tekrar hayata dönecek mi ?
Pardon filmindeki olaylar yaşandığı sürece bu ülkede idam olmamalı. |
La şok oldum haberi okuyunca.Cidden ne hale geldik böyle ya.Sen git başkasının altına yatıp gebe kal sonra bu bana yecavüz etti hamileyim diye çocuğun hayatını al.
BU TAMAMEN VAHÇİCE BİR PLANDIR. BU KIZ DA YARGILANMALI. |
Toplu taşımaya bindiğimde vs. kadınlardan mümkün olduğunca uzak duruyorum. Önlem önlemdir. İftiracı pislik bazıları...
|
Çünkü sürü pskolojisine sahipsiniz
|
evet o dönem bu barbarlara sakin olun yaptığınız doğru değil ,dedikçe hakaret ettiler.
sözde namus bekçileri bunlar mahallenin namusu bizden sorulur modundaydılar Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Mart 2018; 23:16:14 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|