Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kendinin geliri ileride 4.5bn ytlden fazla olacakmı peki?
    ablan birini sevdi diyelim deli gibi aşık sen ne kadar karşıda gelsen arada bir sevgi varsa hertürlü gider sevdiği kişi ile evlenir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25859164/tm.htm dmin gördüm bu linkide bir gir oku istersen

kişi başı 1.5bn ytl alsalar 3000 ytl az parada degilll

ev olsun araba olsun 30 yasında ewlensen bile üniversite askerlik falan derken 25 inde askerden gelsen ev-araba-birikmiş para 5 senede nasıl olcak bu?? kaçakcılıgamı yoneltmeye calısıosun insanları:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

1-adam olacak
    2-iyi bir işi olacak
    3-evi olacak
    4-arabası olacak
    5-evi full lux döşemiş olacak
    6-bana yardım edecek
    7-audi a6 varsa bana verecek
    8-kızımı hiç çalıştırmayacak yormayacak
    9-bize yakın oturan
    10-hep hediye ve para yardımı yapan bir damat olsa iyi olurdu

11- unutmadan söyleyim bir villa kesin olacak

Sen bu şartlarla kızınla yatar uyursun evde kalır yani

• Valla ben kıza uyacağıma kız bana uysun. Hiç kimseye bağlanmam. Allah ne verdiyse yeriz içeriz bitti. Yok cafe cafe dolaşmak yok mağaza mağaza gezmek bunlar bana ters istemiyorsa kapı orda yallah .
  • Beyler herkes demiş 5 milyar maaş, ev, araba, hiç kötü huyu olmayacak vs... Sanırım hepinizin kızı/kız kardeşi; 180 boyunda 90-60-90 ölçülerinde, ev işlerinde becerikli, iyi kalpli, güler yüzlü, iyi yemek yapıyor, iyi bir anne olacak, tutumlu, yatakda yetenekli, sadık, saygılı, erkeğini çok sevecek, fedakar...
    O dediğiniz özellikle erkeği istiyosanız, karşılığında da böyle bi kız vermelisiniz..

Beyler biraz akıllı olun. Kendi kuyunuzu kazmayın. Niye böyle düşünüyorsunuz? Onlar evlenecek bir yuva kuracaklar. Bir doktor tıp fakultesini bitirdiğinde 25 yaşında oluyor. Tam evlenme yaşı, bu yaşta ne evi ne arabası olabilir. Evlenir karısıyla birlikte yavaş yavaş alabilirler ama. Doktor da şu anki en iyimser örnek. Ya memurlar ne yapacak? Evlenmeyecek mi? Saçmalıyorsunuz beyler.. Siz böyle dersiniz dersiniz; bir gün kıçıboklu, bi işi olmayan, kültürsüz, evde oturup tv izleyen, doğru dürüst yemek bile yapamayan, saygısız bi kadın için bile size de "5 milyar maaşın olacak" derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 23 Ağustos 2008; 18:38:13 >

• Valla ben dedim zaten ben kabul etsem babam vermez öle birisine 4,5 bin ytl ile anca geçinilir zaten ev kirası faturalar o kadar tutarHa bulamıyorsada öle damat adayı evlenmezsinki zaten vermeyede meraklı değiliz otursun itşe hizmet eder
  • Ayrıca benim eşim çalışacak. Yok öyle sabahları elime bir liste verip akşam istemek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Valla ben dedim zaten ben kabul etsem babam vermez öle birisine 4,5 bin ytl ile anca geçinilir zaten ev kirası faturalar o kadar tutarHa bulamıyorsada öle damat adayı evlenmezsinki zaten vermeyede meraklı değiliz otursun itşe hizmet eder

Kardeşin büyüsün görücem sizi

Konu açarsın burda.
  • quote:

Valla ben dedim zaten ben kabul etsem babam vermez öle birisine 4,5 bin ytl ile anca geçinilir zaten ev kirası faturalar o kadar tutarHa bulamıyorsada öle damat adayı evlenmezsinki zaten vermeyede meraklı değiliz otursun itşe hizmet eder

Kız kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama o kadar şey istediğinize göre onun da iyi özellikleri olsa gerek. Merak ettim nedir?

@Pretender; +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalheadjm -- 23 Ağustos 2008; 19:11:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

quote:

Kız kardeşin kaç yaşında bilmiyorum ama o kadar şey istediğinize göre onun da iyi özellikleri olsa gerek. Merak ettim nedir?

@Pretender; +1

Özellik olması gerekmezki, hep dediğim koşullarda büyüdü etti ve bizim sağladığımız koşulları sağlayabilecek birisine emanet etmeliyizki gözümüz akasında kalmasın.Diyorsunuz ikiside 3 bin ytl alır ilk başta kulağa hoş gelir sevdiğim erkekle ne güzel ama 3 yıl sonra ağlar durur.Ondan bahsettiğimiz gibi hem sevdiği hem bizim istediğim özellikte adam lazım:)

• @emrcan peki sen nasıl bir eş istesin?
  • @ Pretender +1

emrcan;
    ew kirası olsun 500 elektrik su tel adsl doğal gaz falan taş catlasın500 de etti 1 milyar
    kardeşin alsa 1.5 damat alsa 1.5 2milyar neye yetmez be güzel kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

@Pretender; +1

Özellik olması gerekmezki, hep dediğim koşullarda büyüdü etti ve bizim sağladığımız koşulları sağlayabilecek birisine emanet etmeliyizki gözümüz akasında kalmasın.Diyorsunuz ikiside 3 bin ytl alır ilk başta kulağa hoş gelir sevdiğim erkekle ne güzel ama 3 yıl sonra ağlar durur.Ondan bahsettiğimiz gibi hem sevdiği hem bizim istediğim özellikte adam lazım:)

Nasıl yani özellik gerekmez? Normal kadınsa dünyada 3 milyar kadın var. Napcak ki senin kardeşini o zaman? 5 milyar maaşı olsun, evi arabası olsun, kötü huyu olmasın. Sonra da gitsin vasıfsız bi kadınla evlensin.. Böyle enayi bulursan haber ver.

Şahsen benim enayilik yapmaya hiç niyetim yok. Ben 5 milyar kazanıyorsam, karım en az bi 2.5 milyar kazanıcak. Ben çalışıp çabalıyorsam, akşam eve geldiğimde yemeğim hazır olucak, saygı göreceğim.

• quote:

Beyler herkes demiş 5 milyar maaş, ev, araba, hiç kötü huyu olmayacak vs... Sanırım hepinizin kızı/kız kardeşi; 180 boyunda 90-60-90 ölçülerinde, ev işlerinde becerikli, iyi kalpli, güler yüzlü, iyi yemek yapıyor, iyi bir anne olacak, tutumlu, yatakda yetenekli, sadık, saygılı, erkeğini çok sevecek, fedakar...
    O dediğiniz özellikle erkeği istiyosanız, karşılığında da böyle bi kız vermelisiniz..

Beyler biraz akıllı olun. Kendi kuyunuzu kazmayın. Niye böyle düşünüyorsunuz? Onlar evlenecek bir yuva kuracaklar. Bir doktor tıp fakultesini bitirdiğinde 25 yaşında oluyor. Tam evlenme yaşı, bu yaşta ne evi ne arabası olabilir. Evlenir karısıyla birlikte yavaş yavaş alabilirler ama. Doktor da şu anki en iyimser örnek. Ya memurlar ne yapacak? Evlenmeyecek mi? Saçmalıyorsunuz beyler.. Siz böyle dersiniz dersiniz; bir gün kıçıboklu, bi işi olmayan, kültürsüz, evde oturup tv izleyen, doğru dürüst yemek bile yapamayan, saygısız bi kadın için bile size de "5 milyar maaşın olacak" derler.

Süper yazmışsın + 99999999999999999999999999999999999999999999

• emrcan tamam hayat herzaman istediğin gibi gitmyebilir.birisine asık olur kaptırı kendini dinlemez sizi parası olmasada aşkı ugruna herseyi göze alır
    quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

@emrcan peki sen nasıl bir eş istesin?

heralde oda ewlenecegi kız 4.5 en az maas alacak bir tane mini cooper i olacak ewi olacak falan:D:D

sen kendinden eminmisin peki emircan? kendin en az 4.5 ytl maas alabilcegine?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Pretender; +1

Nasıl yani özellik gerekmez? Normal kadınsa dünyada 3 milyar kadın var. Napcak ki senin kardeşini o zaman? 5 milyar maaşı olsun, evi arabası olsun, kötü huyu olmasın. Sonra da gitsin vasıfsız bi kadınla evlensin.. Böyle enayi bulursan haber ver.

Şahsen benim enayilik yapmaya hiç niyetim yok. Ben 5 milyar kazanıyorsam, karım en az bi 2.5 milyar kazanıcak. Ben çalışıp çabalıyorsam, akşam eve geldiğimde yemeğim hazır olucak, saygı göreceğim.

Aylık gelirim 5000 YTL olucak evlenmem. Her hafta ruslarla takılırım. Evlenicek olsam bile karımın Maria Sharapova gibi olmasını isterim. Boru değil bu ayda 5000 YTL

• Beyler size dayımın bana verdiği nasihatları aktarayım..

"Oğlum bi kızın peşine düşüp de aptal olma. Hiç bir kıza mecbur değilsin, asıl onlar erkeklere mecbur.. Çünkü senin paran var. Kimsenin peşinde koşma, eğlenmene bak. Kızların hepsindeki *m aynı *m. Birininki kare birininki diktörtgen birininki yuvarlak değil. Hepsi aynı şey."

Ayrıca 5 milyar kazanan adam, kendisine parası için gelen vasıfsız biriyle evleneceğine; Her hafta rusa gider ihtiyacını görür. Her gün istediği restorantta istediğini yer. Arkadaşlarıyla eğlenir hayatını yaşar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gordon01

Damat adayımızın maşallahı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

@emrcan peki sen nasıl bir eş istesin?

Eş istemem ben yani evlenmem gari resmi eşler olur tabiki onlardada özellik aramam güzel olsun yeter
    @karşıyakalııı
    4,5 bin ytl neki hocam yavBabam futbol menejeri sağolsun 18 e gelince isviçre fifadan kendi menejerlik belgemi aldımmı tamam2 bin ytl neyemi yetmez?Her ay ikisi kiyate alsa kendilerine ona bile zar zor yeter.2,3 ayakkabı tanesi 200 ytl olsa 600 ytl bunlar.E çalışıcaklar hergün ayrı kiyafet gömlek 80 90 ytl desek e gezmeye çıksa bunlar seyahetler çok çok zor hocam boşverin konu büyür gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 23 Ağustos 2008; 19:48:30 >

• @emrcan 4,5 bin ytl kazanan adam da senin gibi düşünüyor evlenmem günübirlik güzel arıyor.Yok ben evlenicem dersede nasıl yaşadığına nasıl büyüdüğüne bakmaz
    quote:

Geldim ne çok yazmışsınız bana sonradan görme filan değilim diyenler kendisine baksın.Ben çalışmıyorum ama ailemin aylık geliri 4,5 bin ytl den oldukça fazla.Bunları kızım için değil kardeşim için söyledim.Bizle nasıl yaşıyorsa evleniceği kişi ilede öle yaşayabilmeli.

kendi seviyesinde bilgi,kültür,kazanç ister.

Son olarak sen bu düşünce yapınla ileride 4,5 bin ytl kazanacağına emin misin ?
  • kro mu değil mi ona bakarım ilk önce
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.