Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsayalım bir kızınız var ve kızınızı isteyen de birisi var. Nasıl birisi olmasına dikkat edersiniz? (Kendinizi de o damadın yerine koyun bakalım siz o özellikleri taşıyor musunuz?)

• Diyelim o günleride gördüm kızımı evlendiriyorum

1-Mesleği olcak kapı gibi

2-Tipine bakıcan hanzo mu,hobileri olan sosyal etkinliklerle uğraşan insanlar hem daha duyarlı olur hemde çevresi ile iyi anlaşır

3-Anası,Babası,Kardeşlerini tanıyacan onlarda iş yoksa zaten ondada yoktur büyük ihtimal

4-Bu kadarı yeter zaten
  • Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)
  • İlk önce yapacaım şeyler bir dedektif tutup damat olacak cesedin herşeyini öğrenmek....
    Ve özellikleri şöyle olması buyrulur:
    1-Önce doru düzgün bir adam olacak (herşeyi ile)
    2-Sağlam bi yerde sağlam bi işi olacak
    3-Düzgün bi geliri,
    4-Arabası ve döşenmiş bi evi,
    5-Bir miktar birikmişi olacak.
    6-İçkisi sigarası kumarı olmayacak
    7- Kızıma değer verecek.kızımı benden daha çok sevmesi lazım.
    Yanlış anlaşılmasın bu maddeler sırasıyla yapılacak şey deil.Hepsi birden olacak.
    Daha başka şeylerde var da aklıma gelmio.20 sene sonra forum durursa yazarım daha :D
  • Vermem.Allah inşallah bana bir kız çocuğu bağışlamaz ya o cinnet geçirir beni ve kendisini öldürür yada ben cinnet geçirir kendimi öldürürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Diyelim o günleride gördüm kızımı evlendiriyorum

1-Mesleği olcak kapı gibi

2-Tipine bakıcan hanzo mu,hobileri olan sosyal etkinliklerle uğraşan insanlar hem daha duyarlı olur hemde çevresi ile iyi anlaşır

3-Anası,Babası,Kardeşlerini tanıyacan onlarda iş yoksa zaten ondada yoktur büyük ihtimal

4-Bu kadarı yeter zaten

+Kendi memleketinden olcak, (amacım ırkçılık değil)çünkü kültür çatışması yaşanabiliyor.Bu, aynı ülkede yaşan insanlarda da oluyor.

• yarın öbür gün alıp ailenizi kız istemeye gittiğinizde görürüm sizi o zamanda aynı şartlar size sunulduğunda ne yapçaksınız? önemli olan iyi ahlaklı olsun ALLAH korkusu olsun..1 ekmekle de karın doyar yeter ki huzur olsun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para pul umrumda değil.Gerçekten namuslu olsun kimsenin karı kızına bakmasın,harama el uzatmasın,Pes etmesin,Çocuklarının hakkını ay sonu getirebilsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

Birader, Allah düşürmesin..
  • Kültürlü olsun, evi geçindirecek kadar parası olsun yeter
  • Niye sizi birilerine veriyorlar mı valla canınız isterse vermeyin kızınız da mal gibi görünmekten çok mutlu olur. :).kızımın gerçekten seven kızımında gerçekten sevdiği kişiyle evlenmesini isterim..
  • kızım olsa kızım mal değil.sevdiği kişi ile evlenir.böyle bir şeyi anlamıyoruum ya.geleneksel olarak isteme tamam ama ne o şartlar.bir de öyle şartlar koyuyorlar ki sanki o şartları yerine getirmek kolay.resmen paraya satıyorlar ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galathil

Vermem.Allah inşallah bana bir kız çocuğu bağışlamaz ya o cinnet geçirir beni ve kendisini öldürür yada ben cinnet geçirir kendimi öldürürüm

İyi o zaman sen de biriyle evlenme..Aynı şey degil mi ? Allah inşallah sana kız cocugu verir
  • 1-adam olacak
    2-iyi bir işi olacak
    3-evi olacak
    4-arabası olacak
    5-evi full lux döşemiş olacak
    6-bana yardım edecek
    7-audi a6 varsa bana verecek
    8-kızımı hiç çalıştırmayacak yormayacak
    9-bize yakın oturan
    10-hep hediye ve para yardımı yapan bir damat olsa iyi olurdu

11- unutmadan söyleyim bir villa kesin olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll
    İlk önce yapacaım şeyler bir dedektif tutup damat olacak cesedin herşeyini öğrenmek....
    Ve özellikleri şöyle olması buyrulur:
    1-Önce doru düzgün bir adam olacak (herşeyi ile)
    2-Sağlam bi yerde sağlam bi işi olacak
    3-Düzgün bi geliri,
    4-Arabası ve döşenmiş bi evi,
    5-Bir miktar birikmişi olacak.
    6-İçkisi sigarası kumarı olmayacak
    7- Kızıma değer verecek.kızımı benden daha çok sevmesi lazım.
    Yanlış anlaşılmasın bu maddeler sırasıyla yapılacak şey deil.Hepsi birden olacak.
    Daha başka şeylerde var da aklıma gelmio.20 sene sonra forum durursa yazarım daha :D

kurtarıyomu ? zarar etmeyesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 21 Ağustos 2008; 13:01:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

quote:

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

1-adam olacak
    2-iyi bir işi olacak
    3-evi olacak
    4-arabası olacak
    6-bana yardım edecek
    9-bize yakın oturan

abartmayalım ya

bence düzgün geliri ve biraz da dini inancı olan biri yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 22 Ağustos 2008; 13:07:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

1-adam olacak
    2-iyi bir işi olacak
    3-evi olacak
    4-arabası olacak
    6-bana yardım edecek
    9-bize yakın oturan

her yıl kayın pederini yurt dışınada götürmesi lazım.. değilmi?(:

• rocker olcak ama çakma değil bu opsiyonel

ot hap atmıcak

sigara fazla içmicek alkol haftada 1 en fazla sosyal olcak hobileri olcak aylık 5000 maaşı olcak evi olcak tipsiz olmucak arabası olcak son model
    arada cuma ya bayram namzlarına gidicek 100 de 100 türk olcak yada annesi veya babası ermeni yunan kürt yahudi olmucakyeter bide kızıma iyi davrancak ilk yanlışında alırım aşağıya

damat buldum kıllısını arıom
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.