Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızımın görüşünü almadan kesip attırmam. Adam olsun yeter.
  • ben ilk başta kızımın gerçekten sevdiği kişilere bakardım.kızım gelsin söylesin bana işte bu çocuk diye tanışalım bakalım bir evi geçindirebilcek tipte bir adam mı kızımı üzer mi yani kısacası kızımın beraber öleceği bir adam lazım.
  • anlaşıldı dh den kız alınmaz
  • Kendim gibi birine vermem en azından.

Bana
  •  Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashmaker

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

İlk önce yapacaım şeyler bir dedektif tutup damat olacak cesedin herşeyini öğrenmek....
    Ve özellikleri şöyle olması buyrulur:
    1-Önce doru düzgün bir adam olacak (herşeyi ile)
    2-Sağlam bi yerde sağlam bi işi olacak
    3-Düzgün bi geliri,
    4-Arabası ve döşenmiş bi evi,
    5-Bir miktar birikmişi olacak.
    6-İçkisi sigarası kumarı olmayacak
    7- Kızıma değer verecek.kızımı benden daha çok sevmesi lazım.
    Yanlış anlaşılmasın bu maddeler sırasıyla yapılacak şey deil.Hepsi birden olacak.
    Daha başka şeylerde var da aklıma gelmio.20 sene sonra forum durursa yazarım daha :D

Merak ediyorumda ondan soruyorum. Acaba sen evlenecek yaşa geldiğinde bu kriterlere sahip olacakmısın yada evlendiysen sen bunlara o zaman sahipmiydin?

Yok evlenmedim ama bunları sağlayacak gücüm olana kadar evlenmeyi düşünmüorum onu söyliim...

• maaş konularını abartmışlar..

yok efenim 4500-5000 ytl maaş arabası falan?
    adam paraları falan sokaktan mı topluyor acaba..

neyse onları abartmadan fizigi,başı herşeyi düzgün olsun,alkolü,sigarası ve kötü alışkanlıkları olmasın,evini geçindiririm diyorsan kızına bakacam diyorsan tamam birşey yok,efendi olsun,dürüst olsun,saygılı olsun çocuklarınada iyi baksın kötü davranmasın uzun yıllar mutlu oluruz diyorsanız tamamdır.. bir sorun yok.
  • uçmuşsunuz da davul bile dengi dengine senin kızının elinden iş gelmiyorsa mesleği yoksa bu şartlarda kimse gelmez kusura bakmayın gelse de yürümez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_961

uçmuşsunuz da davul bile dengi dengine senin kızının elinden iş gelmiyorsa mesleği yoksa bu şartlarda kimse gelmez kusura bakmayın gelse de yürümez...

lol.. aynen
    senin kizinda da bunlar olacak ki ezik kalmasin..
    adamin isi , gucu , parasi , fizigi olacak eeeeeeeeee
    senin kizinda ondan asagi kalmamasi lazim yoksa ne olur saniyorsunuz ?
    Sacma , sapan atip tutan arkadaslara sadece gülüyorum
    Siz nerede yasiyorsunuz yahu ?
  • Ben kızın babasının yerine geçsem, o da benim yerime geçse ben o kızı vermezdim
  • İlk önce kızımı istemeye gelen kişiye hayatta kız vermezdim. Kızımın sevdiği kişiyle evlenmesine izin verirdim zaten kızımı ben yetiştireceğim için düzgün birini seçerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

Birader, Allah düşürmesin..

Helal olsun.. Süper bi yorumdu..

evi olsun arabası olsun zartı zurtu olsun diyenler önce bir kendine baksın ondan sonra şart koşsun bence..(kimse üstüne alınmasın)

Çok şükür herşeyimiz var.Olmasa bile kendisine bakması gerekmez ben kardeşimi otobüs cepesinde görmek istemem.

Hayat bu; hayal bile edemediğin başına gelir büyük konuşma derim.

örn: deprem

depremden önce çok zengin olup ertesi gün tüm varlığını kaybeden o kadar çok insan oldu ki o0nlarda kızlarını zengin erkeğe vermişti ama kaderlerinde prefabrikte yaşamakta varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 21 Ağustos 2008; 15:02:39 >

• bn çok kıskancm kmseye vermem:)
  • Şu andaki şartlarda benim yazdığım maddeler ideal bir aileye göre en ideal şartlar bunlar uçacak mevzular deil.
    Benim yazdıım maddeler şu sorular ortaya çıkar...
    1-Davranışları bozuk olana saygısızlık edene kız verirmisiniz?
    2-İşi garanti olmayana kız verirmisiniz?
    3-Parası olmayana kız verirmisiniz?
    4-Evi olmayıpta kızınızı ordan oraya sürükleyecek olana kız verirmsiniz?
    5-Şu devirde öküzlerin bile arabası var onun için araba lükslükten çıktı.Arabası olmayana siz kız verirmisiniz?
    6-Acil durumlar için parası bulunmayana iz kız verirmisiniz?(tamam bende yardım ederim ama bu kızımın daha çok gururunu yıpratacaı için )
    7-İçip içip eve gelene ailesinin rıskını kumara yada sigara yatıran bi hayırsıza kız verirmisiniz?
    8-Görücü usülü evliliğe ne kadar karşı olmanızla ilgili....

Bakın bu soruları bi kendinize sorun.Bunlardan biri eksik olduunda ve kızınızı verdiiniz anda içinizin birazcık yanacaına eminim.Bunlar lüks deil ihtiyaçtır...
    Bunlar olmadan çoğu evlilik günümüzde bitiyor.Böyle olmasınıda kimse istemez...

• Anlamadığım zaten her kız para pul ister.Sevgi ister saygı ister herşeyi ister,babası böyle olsun yada şöyle olsun dese ne olacak ki
  • Joker'e veririm, başka kimseye vermem.
  • JOKER mi jokey mi?
  • Ben zaten kızıma gerekli terbiyeyi verdiysem o nasıl birini seçeceğini çok iyi bilir.
  •  Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım...
  • Bazı arkadaşların bu yorumlarına gülüp geçiyorum yok evi olacakmış arabası olacakmışta birikmişi olacakmışta amerikada varmı böyle damat hey Allahım ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.