Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eggy13

Bazı arkadaşların bu yorumlarına gülüp geçiyorum yok evi olacakmış arabası olacakmışta birikmişi olacakmışta amerikada varmı böyle damat hey Allahım ya

Sen Bakma Onlara Bu Kafayla Kızları Evde Kalır

Bende Bir Erkek Olarak Eşimin En az 10.000 Tl geliri Olması

Ailesinin Çok Varlıklı Olması

Bana Lüks Villa vermeleri

En az 100 Dönüm Arazileri Olması Lazım Şuan Aklıma Gelen bu Kız Baba Adaylarına Duyrulur Devir Değişti Eskisi Gibi Değil Artık He Birde 250.000 TL başlık Parası İsterim

Ekleme : 1 Erkek Başına 4 Kız Düşüyor Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 21 Ağustos 2008; 15:47:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

bnm dediklerim için mal mı satıyorsunuz demişsiniz siz olsanız demekki kızınızı malın birine vericeksiniz öle çapulcuyu nabıyim gidip ameleyemi veriyim kızı tövbe yarabbim ya

tabi ameleye satmıyacan bi insanın kültürlü olması önemli herşey dengi dengine kültür karmaşası olmamalı ama bana söyleyeceğim şeyler arasındaki farkı söylermisin eskiden külçe altın verene kız veriyorlardo şimdide üniv diploması olana veriyorlar hatta iki kişi gelse birinde inönü üniv diploması diğerindede odtü olsa kızı odtülüye veriyorlar ben odtüd eokuyan çok karaktersiz insan görmüştüm ameleler hiç değilse arabasına kız ayıp götürmüyor habire onları korumuyorum ben ama bana külçe altın koyup kızı almakla diploma koyup kız almak araısndaki farkı söylermisn artık kimse karakterini bile sormuyor bazıları milyarlarca maaşı olsun demiş bu ben zengin birine kızı satarım anlamına geliyor eskiden köle ticareti vardı onun makyajlanmış hali bunlar

• elbette çok abartı şeyler istememek lazım... evlenecek bir insan genelde 25-30 yaş civarı oluyor daha yeni üni. okumuşsa okulunu bitirmiş askerliğini yapmış oluyor... yeni mezuna iş bile kolay kolay vermiyorlar ya da çok düşük ücretlere çalışıyorlar... eğer adamın babası zengin değilse zaten o sürede zengin olması imkansız... bir adam evi geçindirecek sorumluluğa maddi imkana dini inançlara sahip değilse ve çevresindekilere saygılı değilse mutlaka sorun çıkarır...
  • quote:

Bazı arkadaşların bu yorumlarına gülüp geçiyorum yok evi olacakmış arabası olacakmışta birikmişi olacakmışta amerikada varmı böyle damat hey Allahım ya

Sokaktan geçene ver o zmn kızını.Evladın için bişey yaparsın kendin için deil.yazdıklarımda var mı bak bakiim kendim için bişey.Şunada yorum yapayım illa evi arabası olan kenarda birkmişi olan amerikalı olmuo.Türkiyede çou böyle yaşıo haberin var mı acaba?Tamam olmayanda var ama onların bu yaşamlarını fakir sürdürmeleri benim kızımın aynı şekilde sürünmesi anlamına gelmez anlatabildim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Sokaktan geçene ver o zmn kızını.Evladın için bişey yaparsın kendin için deil.yazdıklarımda var mı bak bakiim kendim için bişey.Şunada yorum yapayım illa evi arabası olan kenarda birkmişi olan amerikalı olmuo.Türkiyede çou böyle yaşıo haberin var mı acaba?Tamam olmayanda var ama onların bu yaşamlarını fakir sürdürmeleri benim kızımın aynı şekilde sürünmesi anlamına gelmez anlatabildim mi?

allah allah.sen mi karar verecen kimle evleneceğine.eşyamı satıyorsun.18 yaşından sonra isterse koprünün altındaki dilenci ile yuva kursun sanane

• quote:

Orjinalden alıntı: denizg

quote:

quote:

allah allah.sen mi karar verecen kimle evleneceğine.eşyamı satıyorsun.18 yaşından sonra isterse koprünün altındaki dilenci ile yuva kursun sanane

Senin mantığın kızı boş bırakırsan ya davulcuya varır zurnacıya mantığı.Ayrıca ne demek sanane o 60 yaşında
    olsa bile benim kızım olucak.18'inden sonra evlatlıktan red davasımı açayım.Saçma sapan konuşma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 21 Ağustos 2008; 18:01:36 >

• devill inşallah istediğin gibi bir damat adayını bulursun dostum

(ama gerçeklerden çok uzak konuşmaktasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Ağustos 2008; 19:07:07 >
  • Uçuk istekler bunlar siz bunları istiyosunuz ama karşılığında ne vericeksiniz yada her kız bu şansa sahip olurmu kader denen birşey var herkesin hayaline ulaşması imkansız bu dünyada.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cashmaker

quote:

İlk önce yapacaım şeyler bir dedektif tutup damat olacak cesedin herşeyini öğrenmek....
    Ve özellikleri şöyle olması buyrulur:
    1-Önce doru düzgün bir adam olacak (herşeyi ile)
    2-Sağlam bi yerde sağlam bi işi olacak
    3-Düzgün bi geliri,
    4-Arabası ve döşenmiş bi evi,
    5-Bir miktar birikmişi olacak.
    6-İçkisi sigarası kumarı olmayacak
    7- Kızıma değer verecek.kızımı benden daha çok sevmesi lazım.
    Yanlış anlaşılmasın bu maddeler sırasıyla yapılacak şey deil.Hepsi birden olacak.
    Daha başka şeylerde var da aklıma gelmio.20 sene sonra forum durursa yazarım daha :D

Merak ediyorumda ondan soruyorum. Acaba sen evlenecek yaşa geldiğinde bu kriterlere sahip olacakmısın yada evlendiysen sen bunlara o zaman sahipmiydin?

Yok evlenmedim ama bunları sağlayacak gücüm olana kadar evlenmeyi düşünmüorum onu söyliim...

50 sene çalışırsın o zaman...

• 5 aylık kızım var, canımdan çok seviyorum, damat adam gibi adam olsun, Rabbini bilsin, peygamberini bilisn, insanlara saygısı olsun yeter.
  • Aslında Deviilll in dedikleride doğru fakat biraz gerçeklikten uzak

@Deviilll

Yok evlenmedim ama bunları sağlayacak gücüm olana kadar evlenmeyi düşünmüorum onu söyliim..

Demiş Deviilll doğru söylemiş eşiniz babasının evinde gördüklerinden geri kalıyorsa ne hakkınız var ona bunu yaşatmaya belki eviniz arabanız olmadan evlenmem demek abartı ama alacağınız kişiyede bazı şeyleri sağlamak durumundasınız her ne kadar evlilik iki taraflıda olsada

biraz geç evlenmek bu sorunları azda olsa çözecektir Deviilll bende böyle düşünüyorum ama ev araba birikmiş para bunlar biraz gerçeklikten uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Ağustos 2008; 19:18:03 >
  • Ben nasıl bi damat isterim:
    1-YAkışıklı olmalı(yakışıklı bi aktöre benzerse ii olur)
    2-Bankada 250.000ytl parası olmalı en az
    3-450.000ytllik evi olmalı.iöindeki esyalar son model olmalı
    4-650.000ytllik yazlıgı olmalı
    5-Bi yazlık,bi kışlık arabası olmalı.Marka olarak da porsche düşünüyorum
    6-aksam yemeklerinde kızımın istedigi şehirde yemek yiyebilmesi icin özel ucağı olmalı en iisinden 2009 model full:)camlar otomatik
    7-mafyayla irtibatı olmalı.kızımın canını sıkan olursa dogduguna pisman ettirsin diye
    8-İyi derecede golf bilmeli...gerisi önemli degil
    9-Hasta olmamalı.
    10-ölmemeli ama ölürse cennete gidebilmeli
    11.en önemlisi kayın pederini sevmeli
    12-Kumar oynamalı ama kazanmalı
    13.cok icki icmeli ama sarhos olmamalı
    NAsıl bunları istiyorum ben
  • Adam gibi olsun yeter.. Ayrıca birbirlerine aşıklarsa zaten size bişi kalmaz.. Hayat onların sizin seçiminiz değil onların seçimi.Sizin seçiminiz sadece kızınızı geleceğe yetiştirmek.Bunları yaptığınızda sorun kalmaz..
  • ARkadaslar yz kızınız cok cirkinse...üstelik şişman hımbıl biriyse...Nasıl bi damat istersiniz.zengin cok zengin olsun diyenler buna nasıl cevap verecekler.O zaman galiba şunu mu düşüneceksiniz ya işinde gücünde olsun evini gecindirsin yeter mi.EEE güzel oldu pazara mı cıkarıyorsunuz kızı.Yanlış arkadaşlar.Bence insan olmalı.
    Burdan sesleniyorum beni GÖRMEDEN KARAR VERMESİNLER:)Bu da işin latifesi
  • öncellikle bunlar sadece benim temelli ettiklerim
    kızım bunlara çok zıt birini bile getirse o istedikten sonra evlenmesine karışmam

ama şöyle olsa
    faşist yada fetocu olmasın
    sigara kullanmasın alkolü de abartmadan kullanabilir
    düzgün bi mesleği olsun
    kızımın çalışmasına kesinlikle karşı olmasın hatta çalışması için destek versin
    kızımı mutlu etsin

yeter de artar bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

mubarek damat değil size finansman lazım
  • quote:

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

o olmayan kız elinizde kalır benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: frozennn

Ben nasıl bi damat isterim:
    1-YAkışıklı olmalı(yakışıklı bi aktöre benzerse ii olur)
    2-Bankada 250.000ytl parası olmalı en az
    3-450.000ytllik evi olmalı.iöindeki esyalar son model olmalı
    4-650.000ytllik yazlıgı olmalı
    5-Bi yazlık,bi kışlık arabası olmalı.Marka olarak da porsche düşünüyorum
    6-aksam yemeklerinde kızımın istedigi şehirde yemek yiyebilmesi icin özel ucağı olmalı en iisinden 2009 model full:)camlar otomatik
    7-mafyayla irtibatı olmalı.kızımın canını sıkan olursa dogduguna pisman ettirsin diye
    8-İyi derecede golf bilmeli...gerisi önemli degil
    9-Hasta olmamalı.
    10-ölmemeli ama ölürse cennete gidebilmeli
    11.en önemlisi kayın pederini sevmeli
    12-Kumar oynamalı ama kazanmalı
    13.cok icki icmeli ama sarhos olmamalı
    NAsıl bunları istiyorum ben

böyle damada cinsiyet değiştiren olur be

• quote:

sen alıyon mu 4.5 bin ytl en az almıyorsan sana da kız vermesinlerpara değil insanlık

• quote:

Orjinalden alıntı: erzincanspor

yarın öbür gün alıp ailenizi kız istemeye gittiğinizde görürüm sizi o zamanda aynı şartlar size sunulduğunda ne yapçaksınız? önemli olan iyi ahlaklı olsun ALLAH korkusu olsun..1 ekmekle de karın doyar yeter ki huzur olsun..

+sonsuz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.