Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CashRulez

Para pul umrumda değil.Gerçekten namuslu olsun kimsenin karı kızına bakmasın,harama el uzatmasın,Pes etmesin,Çocuklarının hakkını ay sonu getirebilsin.

• Kız vermek için çok aşırı şartlar koşmayı fahişe (veya köle, hangisi uygun gelirse) satmaya benzetiyorum. Bu şekilde evlendirilen bir kız için evlilik, bundan sonraki yaşamı için çekilecek ekstra bir yükten başka bir şey değildir. Yemek, ev temizliği, çocuk bakımı, seks...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Adam olsun gerisi kızıma kalmış

Dinlediği müzik zaten benim istediğim gibi olucak ben kızıma ufakken aşılıycam anne karnında judas priest,wasp,metallica,iron maiden dinleticem zamanla alışıcakBenim kızımda metal dinleyen sevgili bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 21 Ağustos 2008; 13:18:02 >
  •  Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım...

•  Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

kardeş öyle tandığın varsa ben evleniyim
  • kızımın kendi tercihi olur ama ona kücükken nasıl tercih yapması gerektigini ögretecegim
    bu durumda kızımın begendigini ben de begenmis olacagım
    ha oldu cok ters bana söylerim ama karısma gibi bir lüksüm yok

ya da bir yandan düsünüyorum
    -10000 ytl maaş
    -her yönüyle adam
    -söyle evleri barkları fabrikaları olan
    -sabancı,koc gibi bir holdingde ceo olan
    -veya en kötü ihtimalle 350z si olmayan adama kızımı vermem
  • İnsan olsun yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

quote:

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

Birader, Allah düşürmesin..

Helal olsun.. Süper bi yorumdu..

evi olsun arabası olsun zartı zurtu olsun diyenler önce bir kendine baksın ondan sonra şart koşsun bence..(kimse üstüne alınmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 21 Ağustos 2008; 13:59:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye

kızımın kendi tercihi olur ama ona kücükken nasıl tercih yapması gerektigini ögretecegim

-10000 ytl maaş
    -her yönüyle adam

yokartıkLebronjames.gif
  • Adam olsunda öyle ev araba beklentim olmaz saygıyı sevgiyi bilsin oturup kalkmasını bilsin nerde ne konuşacağını susacağını bilsin havalı birisi olmasın öyle küçük dağları ben yarattım havasında olmasında kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 21 Ağustos 2008; 14:05:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

herşeyden önce zaten insanın tipinden ne oldugu anlaşılır kızım olsun evleniceği adamda istediklerim
    +kirada oturtmayacak kendi evi olucak
    +en az 2.500 ytl maaş
    +hanzo veyada kıro olmıyacak efendi oturmasını kalkmasını bilen,saygılı olan,gerektiğini haklarını savunmasını bilen bir insan olucak
    +mühendis,mimar,pc ile işi olan,hukukda,tıp alanınd açalışan adma olmasını isterim
    +herşeyden önce evinde oturup kızımla ve çocuguyla ilgilenmesini isterim

eğer bunların hepsi varsa mutlu bir aile olurlar işte

sende var mı bunlar?

bakıyorum da araba lacak şu olacak zengin olacak ne bu ya.mal mı satıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

quote:

herşeyden önce zaten insanın tipinden ne oldugu anlaşılır kızım olsun evleniceği adamda istediklerim
    +en az 2.500 ytl maaş
    +hanzo veyada kıro olmıyacak efendi oturmasını kalkmasını bilen,saygılı olan,gerektiğini haklarını savunmasını bilen bir insan olucak
    +mühendis,mimar,pc ile işi olan,hukukda,tıp alanınd açalışan adma olmasını isterim

sende var mı bunlar?

Evet mal satıyorlar..:)

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: Suikast_

quote:

Birader, Allah düşürmesin..

Helal olsun.. Süper bi yorumdu..

evi olsun arabası olsun zartı zurtu olsun diyenler önce bir kendine baksın ondan sonra şart koşsun bence..(kimse üstüne alınmasın)

Çok şükür herşeyimiz var.Olmasa bile kendisine bakması gerekmez ben kardeşimi otobüs cepesinde görmek istemem.

• benim gibi olsa verirdim de sen bugun ne işi iyi aile çocuğumunuz kızınızı nasıl birine verirsiniz bugun sen koparcan bızı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizg

quote:

+en az 2.500 ytl maaş

sende var mı bunlar?

bu kadar para olduktan sonra zaten gider manken gibi bir kız bulur...

• quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

Adam olsunda öyle ev araba beklentim olmaz saygıyı sevgiyi bilsin oturup kalkmasını bilsin nerde ne konuşacağını susacağını bilsin havalı birisi olmasın öyle küçük dağları ben yarattım havasında olmasında kafi

+12345678910

Yukarda da yazdım adam olsun yeter.Adam olduktan sonra gerisi gelir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sakitty

quote:

Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye

kızımın kendi tercihi olur ama ona kücükken nasıl tercih yapması gerektigini ögretecegim

-10000 ytl maaş
    -her yönüyle adam

yokartıkLebronjames.gif

Bunlar sende var mı ?
    Ya da kızın dünya güzeli filan mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

İlk önce yapacaım şeyler bir dedektif tutup damat olacak cesedin herşeyini öğrenmek....
    Ve özellikleri şöyle olması buyrulur:
    1-Önce doru düzgün bir adam olacak (herşeyi ile)
    2-Sağlam bi yerde sağlam bi işi olacak
    3-Düzgün bi geliri,
    4-Arabası ve döşenmiş bi evi,
    5-Bir miktar birikmişi olacak.
    6-İçkisi sigarası kumarı olmayacak
    7- Kızıma değer verecek.kızımı benden daha çok sevmesi lazım.
    Yanlış anlaşılmasın bu maddeler sırasıyla yapılacak şey deil.Hepsi birden olacak.
    Daha başka şeylerde var da aklıma gelmio.20 sene sonra forum durursa yazarım daha :D

Merak ediyorumda ondan soruyorum. Acaba sen evlenecek yaşa geldiğinde bu kriterlere sahip olacakmısın yada evlendiysen sen bunlara o zaman sahipmiydin?

• quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Para pul umrumda değil.Gerçekten namuslu olsun kimsenin karı kızına bakmasın,harama el uzatmasın,Pes etmesin,Çocuklarının hakkını ay sonu getirebilsin.

en dogru lafi da sen etmissin cogu kisi herseyi para , pul yada gezmek eglenmek saniyor anlasilan...
    bugun cok iyi parasi olur yarin olmaz
    bu dunya kimseye kalmamis sizin zengin damadami kalacak ? lol
    onemli olan arkadasin dedigi gibi namuslu , ahlakli , caliskan olmasi bunlar olursa Allah zaten verir devamını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.