Şimdi Ara

Kızınızı nasıl birisine verirsiniz? Empati yapalım... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • para herşeyin anahtarı sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Kız babası...

18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet
    görmediğini
    söyler. Annesi,
    çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi
    almaya gider. Sonuçlar

kızın hamile olduğunu gösterir. Anne çıldırmıştır,
    bağırır çağırır ve "bunu

yapan hangi domuz, bilmek istiyorum" der. Kız telefon
    açar ve yarım saat

içinde bir Ferrari evin önünde durur, içinden hafif
    kırlaşmış saçları ve çok

pahalı bir elbisenin içinde manyak yakışıklı bi adam
    iner ve kapıdan içeri

girer. Anne baba ve kızla beraber otururlar. Herif,
    "kızınız durumu

anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayi kizinizla
    evlenemem", "ancak

tüm sorumluluğu üzerime alıyorum." Kız
    çocuğu doğarsa annesine

bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir
    ka hesabı, eğer bir

erkek çocuk olursa birkaç fabrika ve bir milyon
    dolarlık bir hesap, eğer ikiz

doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir
    fabrika vereceğim", der.

"Ancak düşük olursa...." O zamana kadar sessizce
    bekleyen baba elini dostça

adamın Omuzuna koyar ve " o zaman tekrar Becerirsin...

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Kız kardeşim olmadı Allah'a Şükürler olsun.İnşallah Kızımda olmaz

Bu ne gaflet arkadaş.Kız kardeşim var iyiki var.Kızım var iyiki var, bidaha düşünüyorum eğer hayırlı olacaksa o da kız olsun.Yeterki sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsun.Bence bu düşünceni değiştir, çok duyduk öyle erkek olsun diye ısrar edipde sakat çocuğu olanları.Allah kimseye göstermesin, hayırlısını iste Rabbine güven yeter.Ebu cehil dönemini hatırlatıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Çelik -- 22 Ağustos 2008; 12:13:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hydrogenfla

Diyelim o günleride gördüm kızımı evlendiriyorum

1-Mesleği olcak kapı gibi

2-Tipine bakıcan hanzo mu,hobileri olan sosyal etkinliklerle uğraşan insanlar hem daha duyarlı olur hemde çevresi ile iyi anlaşır

3-Anası,Babası,Kardeşlerini tanıyacan onlarda iş yoksa zaten ondada yoktur büyük ihtimal

4-Bu kadarı yeter zaten

5- Dürüst olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Benim kardeşim var aynı şeyi konuşuyoruz babamlarla bir kere seviye olrak bizden düşük kesinlikle olmamalı.Evi arabası kesinlikle.Aylık 4,5 bin ytl en az gelir.Şöle akmerkez es cafeye gidip yiyip içebilmeli bunlar gerek.Zaten bu seviyenin altındaki adamda lazım değil benle gezer daha iyi:)

Oldu

Adam olsun yeter... Dürüstlüğüne inandıktan sonra gerisi sorun değil. Ev araba ilerde de alınır , eli ekmek tutuyorsa herseyi becerebilir elbet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratc_78_2

quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Kız kardeşim olmadı Allah'a Şükürler olsun.İnşallah Kızımda olmaz

Bu ne gaflet arkadaş.Kız kardeşim var iyiki var.Kızım var iyiki var, bidaha düşünüyorum eğer hayırlı olacaksa o da kız olsun.Yeterki sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsun.Bence bu düşünceni değiştir, çok duyduk öyle erkek olsun diye ısrar edipde sakat çocuğu olanları.Allah kimseye göstermesin, hayırlısını iste Rabbine güven yeter.Ebu cehil dönemini hatırlatıyosun.

Sanırım kızını iyi yetiştiremiyeceğini sandığı veya ayrılmak zor geldiğinden söylemiş..

• Burdakiler kızını Heralde Peygambere vericekler kendileri sanki çok mükemmel kişilikler.
  • Burada liste hazırlayan arkadaşlar acaba ne kadar aile kuruluşunun tam olarak idrakına sahipler. Ben evli bir insan olarak şunları söyleyebilirim. Öncelikle zenginlik,para, maaş, iş gibi terimler tamamen geçicidir. Bir gecede trilyonlar batıran insanlar var piyasada. En önemlisi hayatta hiçbir zaman karşısındakini üzmeyecek, mücadeleyi elden bırakmayacak, sabırlı, kişilikli, onurlu, dürüst, namuslu bir insan olmasıdır. Maddi olan herşey gidebilir ama kalacak en önemli şeyler saygı, sevgi, özveri, güven çerçevesidir.
  • Bu konudan anlaşılıyorki ileride hiç kimse evlenemeyecek. Herkes mükemmel birisi arıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

Para pul umrumda değil.Gerçekten namuslu olsun kimsenin karı kızına bakmasın,harama el uzatmasın,Pes etmesin,Çocuklarının hakkını ay sonu getirebilsin.

en mantıklısı bu

ama diğerleri ne yapıyor = ) çok afedersiniz ) para bok gibi ama huzur yok lafını hatırlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Bu konudan anlaşılıyorki ileride hiç kimse evlenemeyecek. Herkes mükemmel birisi arıyor.

istekler arrtıkça kimse evlenemez bu şartlarda biz buna mantık evliliği diyoruz

kısaca hiç kimse
    evlenemeyincede bunun sonucunda genç toplumlarımız abazan konumuna düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Bu konudan anlaşılıyorki ileride hiç kimse evlenemeyecek. Herkes mükemmel birisi arıyor.

istekler arrtıkça kimse evlenemez bu şartlarda biz buna mantık evliliği diyoruz

kısaca hiç kimse
    evlenemeyincede bunun sonucunda genç toplumlarımız abazan konumuna düşüyor

+Hali Hazırda Yapmakta Oldukları Fuhuş Daha da Artacak
  • düşünce hep aynı
  • Geldim ne çok yazmışsınız bana sonradan görme filan değilim diyenler kendisine baksın.Ben çalışmıyorum ama ailemin aylık geliri 4,5 bin ytl den oldukça fazla.Bunları kızım için değil kardeşim için söyledim.Bizle nasıl yaşıyorsa evleniceği kişi ilede öle yaşayabilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 23 Ağustos 2008; 15:16:52 >
  • @emrcan son sözünü silmeni tavsiye ederim gereksiz yere tartışma yaratmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

@emrcan son sözünü silmeni tavsiye ederim gereksiz yere tartışma yaratmayalım

Ok sildim
  • Aynen benimde şartlarım var ;

-Aile seviyesine bakarım ! ( Medenimi değilmi vs vs.)
    -Aile bireyleriyle konuşurum.Konuşma tarzını görürüm.
    -3.000-4.000 YTL arası maaşı olmalı.(Şimdiki zamana göre)
    -Başka karı-kıza bakmamalı.Kumar'ı olmamalı.

4.ye uymazsada ilerde bi güzel,ayar çekeriz ozaman.
  • 1.İyi biri olmalı, gözüm tutmalı.
    2.Yeterli bir işi olmalı, tabiyki üniversite mezunu
    3.Ev,araba önemli değil olmasada olur.
    4.Kızımı mutlu edebilmeli.,
    5.Alkol kesinlikle kullanmamalı.

Ayrıca saçma sapan evi,arabası olsun.Birikmiş parası olsun 10.000YTL maaşı olsun diyenlere kıl oldum.Onlar önce şunu düşünsün o özellikleri istediğin çocuk senin kızını beğenecek mi?Ayrıca 20 li yaşlarının sonunda evleneceğini farz etsek; öyle büyük miktar paralar,evler,arabalar vs. evlendireceğiniz kişide bulmanız çok zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 23 Ağustos 2008; 15:31:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Aynen benimde şartlarım var ;

-Aile seviyesine bakarım ! ( Medenimi değilmi vs vs.)
    -Aile bireyleriyle konuşurum.Konuşma tarzını görürüm.
    -3.000-4.000 YTL arası maaşı olmalı.(Şimdiki zamana göre)
    -Başka karı-kıza bakmamalı.Kumar'ı olmamalı.

4.ye uymazsada ilerde bi güzel,ayar çekeriz ozaman.

4. kolay yav bir balans ayarı çekersin olur biter işte

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.