Şimdi Ara

KIZLA NASIL TANIŞMALIYIM ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevremdekilere danışıyorum ama hiçbiri bir şey bilmiyor bu konularda. Size danışmak istedim. 11. sınıfım, hoşlandığım kız ise 9. sınıf. Ortak arkadaşımız tek bir tane var, onların sınıftan bir kız ile arkadaşım ama aramız açıldı son günlerde. Hoşlandığım kız her tenefüs voleybol oynar, aşağı iniyorum peşinden gidiyorum selam demeye hazırlanıyorum ama dilim tutuluyor, selam dedikten sonrasını düşünüyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Tanışmak istiyorum önce. Voleybola girmeyi düşündüm de şimdi yanlış bir hareket yapıp rezil olmak var 1 senedir oynamıyorum voleybol. Twitter'dan takip edip 1-2 mention atmayı da düşündüm. Face'den ekleyip konuşmayı da. Yüz yüze selam deyip saçmalamayı da. Bir şeyler önerir misiniz ?

• cesaretini topla ve ona şöyle bir mention at

"trip atma, twit at"
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

cesaretini topla ve ona şöyle bir mention at

"trip atma, twit at"

Tamam.
  • Dostum sübyancı derlerse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapacan kızı, elin yok mu?
  • Kıza git tükür
  • Adam gibi cevap gelse şaşardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En basitinden sizle tanışmak için illa saatinizi mi sormalıyım de hayır veya evet cevaba göre yolu belirlersin.deneyen kişilerde olumlu sonuçlandı diyebiliriz

• benden sana gelsin knk
  • aynı dertten muzdaribim.takip
  • o yaştaki kızların üst sınıflara ilgisi baya olur. Eğer senin 11. sınıf olduğunu biliyorsa tanışmak istemen kızın hoşuna gidecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Çevremdekilere danışıyorum ama hiçbiri bir şey bilmiyor bu konularda. Size danışmak istedim. 11. sınıfım, hoşlandığım kız ise 9. sınıf. Ortak arkadaşımız tek bir tane var, onların sınıftan bir kız ile arkadaşım ama aramız açıldı son günlerde. Hoşlandığım kız her tenefüs voleybol oynar, aşağı iniyorum peşinden gidiyorum selam demeye hazırlanıyorum ama dilim tutuluyor, selam dedikten sonrasını düşünüyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Tanışmak istiyorum önce. Voleybola girmeyi düşündüm de şimdi yanlış bir hareket yapıp rezil olmak var 1 senedir oynamıyorum voleybol. Twitter'dan takip edip 1-2 mention atmayı da düşündüm. Face'den ekleyip konuşmayı da. Yüz yüze selam deyip saçmalamayı da. Bir şeyler önerir misiniz ?

Kızlarla konuşma mevzusunda nedir bu çekingenlik nedir bu cesaretsizlik anlamıyorum arkadaş.Altı üstü bir kız la,senin gibi insan yani uzaydan gelmedi.Rahat ol ve merhaba ile başla cümlene.Biraz konuşabilirmiyiz ? dediğinne büyük ihtimalle ne hakkında? diye bir cevap verecek sana.Seninle tanışmak istiyorum de,seni daha iyi tanımak istiyorum tanışabilirmiyiz de.Sana uzun zamandır söylemek istediğim birşey var.Senden hoşlanıyorum kelimelerini sırala gözünün içine baka baka.Cevabı olumluysa oturur konuşursun.Yok hayır diyorsa sana hislerim bu şekildeydi,bil istedim der çekilirsin geri.İşin özü budur.Niye gözünüzde büyütüyorsunuz kızları...

Kız milletinin yarısı iki güzel söze kanıveriyor hemen.İnan gidip konuştuktan sonra kendi kendine,niye daha önce konuşmamışım diyeceksin.

Araya başka birilerini sokmak,kağıtlara şiirler filan yazmak bunlar boş işler.karşısına çıkıp konuşacasın.Eğer bunu yapamıyorsan kusura bakma da ömrün boyunca pısırık olarak kalırsın.Her işinde.Konuşurken dilin tutulmasın sakın,içinden ne geçiyorsa söyle gitsin.Sal gitsin...

Yarın konuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

quote:

Çevremdekilere danışıyorum ama hiçbiri bir şey bilmiyor bu konularda. Size danışmak istedim. 11. sınıfım, hoşlandığım kız ise 9. sınıf. Ortak arkadaşımız tek bir tane var, onların sınıftan bir kız ile arkadaşım ama aramız açıldı son günlerde. Hoşlandığım kız her tenefüs voleybol oynar, aşağı iniyorum peşinden gidiyorum selam demeye hazırlanıyorum ama dilim tutuluyor, selam dedikten sonrasını düşünüyorum, hiçbir şey yapmıyorum. Tanışmak istiyorum önce. Voleybola girmeyi düşündüm de şimdi yanlış bir hareket yapıp rezil olmak var 1 senedir oynamıyorum voleybol. Twitter'dan takip edip 1-2 mention atmayı da düşündüm. Face'den ekleyip konuşmayı da. Yüz yüze selam deyip saçmalamayı da. Bir şeyler önerir misiniz ?

Kızlarla konuşma mevzusunda nedir bu çekingenlik nedir bu cesaretsizlik anlamıyorum arkadaş.Altı üstü bir kız la,senin gibi insan yani uzaydan gelmedi.Rahat ol ve merhaba ile başla cümlene.Biraz konuşabilirmiyiz ? dediğinne büyük ihtimalle ne hakkında? diye bir cevap verecek sana.Seninle tanışmak istiyorum de,seni daha iyi tanımak istiyorum tanışabilirmiyiz de.Sana uzun zamandır söylemek istediğim birşey var.Senden hoşlanıyorum kelimelerini sırala gözünün içine baka baka.Cevabı olumluysa oturur konuşursun.Yok hayır diyorsa sana hislerim bu şekildeydi,bil istedim der çekilirsin geri.İşin özü budur.Niye gözünüzde büyütüyorsunuz kızları...

Kız milletinin yarısı iki güzel söze kanıveriyor hemen.İnan gidip konuştuktan sonra kendi kendine,niye daha önce konuşmamışım diyeceksin.

Araya başka birilerini sokmak,kağıtlara şiirler filan yazmak bunlar boş işler.karşısına çıkıp konuşacasın.Eğer bunu yapamıyorsan kusura bakma da ömrün boyunca pısırık olarak kalırsın.Her işinde.Konuşurken dilin tutulmasın sakın,içinden ne geçiyorsa söyle gitsin.Sal gitsin...

Yarın konuş.

Olmaz öyle. Çok kızla gidip konuştum öyle. Ben tanışmak istiyorum, direk teklif etmek değil.

• Tamam sen bilirsin,nasıl istersen öyle yap.Kafanda farklı senaryolar kurdukça uzar bu mesele.Çünkü yaşamda hiçbirşey planladığın gibi gelişmiyor paşa...O anki durum ve şartlar çok önemli.Bir büyüğün olarak ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum bunları.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 24 Mayıs 2013; 1:56:31 >
  • 9. sınıftaki kızla çıkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

9. sınıftaki kızla çıkma.

10 oldu artik.

• where is your mind?

denmesi içinmi böyle saçma sapan konular açıyosun.tivitırdan menşın atacakmış
  • yaşça büyüksün, bu senin için büyük bir avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

quote:

Yarın konuş.

Dostum yanlış anlama ama,sakın böyle gidip konusma bana karakterını anlat nasıl yaklasman gerektıgını soyleyım sert kaba soguk gorunumlu agır ınsanların yaklasmı farklı hıc konusmadan ınsana sempatık gelen esprıtuel kısının ınsanlara yaklasımı farklıdır ve daha farklı ınsan karakterlerıde var ınsan sayısı kadar sen kendını anlat bızde sana gore bırsey soyleyelım kaba adamın kız tavlama teknıgı ıle sempatık adam onu kullanarak kız tavlayamaz bunları ayırt edın ve bırazda kızdan bahset arkadasları arasındakı konumundan

• Aga noldu 8 yıl geçmiş aradan :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.