Şimdi Ara

Kızlar Bize Niye Bakmıyo Bu İşin Sırrı Ne :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç sevgiliyi geçtim kız arkadaşım olmadı niye lan çevremdeki erkeklerin arkadaşlarımın hepsinin yanına geliyor kızlar faceden watsaptan vs yazıyor banada anca su şişesini açsanaa şunu taşısana diye geliyorlar bune lan zaten yarından itibaren kendimi hiç kasmıyorum sınıfta osuracamda sümkürecemde burnumuda karıştıracm zaten kimse bakmıyo cükümüde kaşıyacam dötümüde kaşıyacam küfürlü konuşacam laf sokacam

• Sırrı Süreya önder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet Bahçeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız degilsin forumun %80 ninde durum aynı
  • sen bulmussun zaten formulu kizlar osuran erkeklerden cok hoslanir

• Boşuna kendini bu sözlerle kandırma yok osurcam yok burnumu karistiricam,laf aticam vs.bunlarin hicbiri olmayacak yine ayni devam edicen kendini kandırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sabah çok garip bi olay yaşadım. Esasen gariplikler rüya görmemle başladı, rüyanın detaylarına inmeyeceğim ama ilginç hissetmiştim uyandığımda. İşe gitmek için hemen hazırlandım okullar da açıldığı için trafik oluyor diye. İşe araçla gidiyorum daha doğrusu biri bırakıyor. Her zaman ki güzergahtan giderken belirli bir mesafeden sonra yol kenarında durakta bekleyen insanlar oluyor onlara bakıyordum hep. Kızın biri hep dikkatimi çekiyordu yüzü hep asık, mutsuz içimden hep 'acaba işiyle ilgili bir sıkıntıdan mı yoksa hayatı mı iyi değil' diye geçiriyordum. Kız güzeldi 1.75 boylarında genellikle elbise giyen bir tipti. Bu sabah bi gariplik oldu işe giderken. Her zamanki yoldan değil de kestirme bi yoldan gitmiştik çok şaşırmıştım. İlk defa bu yolu tercih ettik. Dünya garip bi değişik hissettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.