Şimdi Ara

KIZLAR MI ERKEKLER Mİ KİM DAHA ZEKİ VE EDEPLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar geçen gün arkadaş grubuyla bunun tartışması içine düştük hem zeki hem edepli olmak mümkünmüdür ?
    hangi cinsiyetin bunları daha fazla içinde barındırdığını merak ettik.

• Erkekler edepsiz ama zeki, kızlar edepli ama aptal.

Bomb hez biin plenıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesys

Erkekler edepsiz ama zeki, kızlar edepli ama aptal.

Bomb hez biin plenıt

Bomb has been planet demiştim de ben ironi için herkes fail yazmıştı onu hatırladım şimdi.
    Bu arada yaz geldiğine göre bu tip konuları daha fazla görmeye başlayacağız herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem zeki hem edepli olmak mümkün, zekayla edepli olma arasında bir bağlantı olduğunu düşünmek kadar abes bişey olamaz.

• quote:

Bomb hez biin plenıt

tamamda bu kızlar bizi nasıl parmağında oynatıyor onu çözmüş değilim madem zekiyiz niye kanıyoruz madem edepliler niye baştan çıkarıyorlar arkadaş arap saçı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Bomb hez biin plenıt

Bomb has been planet demiştim de ben ironi için herkes fail yazmıştı onu hatırladım şimdi.
    Bu arada yaz geldiğine göre bu tip konuları daha fazla görmeye başlayacağız herhalde.

Onu hatırladım da öyle yazdım, iyi gülmüştüm anlamıştım zaten millet sazana gelmişti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Bomb hez biin plenıt

Onu hatırladım da öyle yazdım, iyi gülmüştüm anlamıştım zaten millet sazana gelmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızlar görünüşte edepli ve zeki.
    Erkekler görünüşte edepsiz ve aptal.

• birazdan biri çıkar kadınlar sadece var der başkası da onları obje olarak görmeyin der öyle işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Kızlar görünüşte edepli ve zeki.
    Erkekler görünüşte edepsiz ve aptal.

yani çelişki oldu gerçekte olan nedir ustat.
  • Genel ortalama olarak erkekler daha zeki ama erkeklerden zeki kızlarda var,tam tersi de var.
  • Saçma bunların hepsi,ve kelime oyunundan başka birşey değil.Böyle kelimelerden ziyade kafanızda ne düşündüğünüzü direkt olarak söyleyin ve onu açıklamakla başlayın.
  • 2 side her insanda var degil meyler. edep ahlak etik bunlar topluma gore degisir...

• quote:

Orijinalden alıntı: bydeath123

quote:

Bomb hez biin plenıt

tamamda bu kızlar bizi nasıl parmağında oynatıyor onu çözmüş değilim madem zekiyiz niye kanıyoruz madem edepliler niye baştan çıkarıyorlar arkadaş arap saçı yahu

Bütün olay sahip oldukları 250gr.'ı iyi kullanabilmekte. Onun dışında tanıdığım kadarıyla söylüyorum kızların %90'ı harbi aptal. Aralarında istisnalar var tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwe Sulimo

quote:

Orijinalden alıntı: bydeath123

quote:

Bomb hez biin plenıt

Bütün olay sahip oldukları 250gr.'ı iyi kullanabilmekte. Onun dışında tanıdığım kadarıyla söylüyorum kızların %90'ı harbi aptal. Aralarında istisnalar var tabiki.

niye biz madem o kadar basitiz ozaman hiç zeki değiliz ve idda ediyorum beni hiçbir kız kandıramaz buna tanıdıgınız bütün güzeller dahil
    benim tepki aldığım ve ortamda söylediğim şuydu
    bu kadar kırıtırken kendini saklıyabilen ve çoğu büyük işi başarabilen bizsek her iki unsurda bizde daha fazla mevcuttur
    istisnalar kaideyi bozmaz zeki insanlar daha cesur olur çünki üstesinden gelebilecegini bilir gelemiyeceği durumlardada korkak olur günümüzü düşüncek olursak erkekliğin %90 ı kaçmaksa demekki biz baya zeki varlıklarız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.